Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4149
EURO
43,7601
IMKB
9.433,000
ALTIN
4.100,230
 
Hava Durumu ANKARA
6 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KIZLARI ÇOK SEVEN ÇAPKIN PROF NASIL YAKALANDI
KIZLARI ÇOK SEVEN ÇAPKIN PROF NASIL YAKALANDI
 
Oray Eğin isim vermeden çapkın ve medyatik bir profesörün çapkınlık yaparken nasıl yakalandığını anlattı.. Sakın bu profesör...?
 
2.12.2005 - 00:33

Oray Eğin'in, “Tuna Kiremitçi-İclal Aydın aşkı” konusundaki yazısının başında çok ilginç bir detay vardı.

Sonradan çok ünlü olacak bir profesörü, bir eğlence mekanında çapkınlık yaparken yakalayan Oray Eğin acaba hangi hocayı tarif etmişti.

“..Ta ne kadar zaman önce bir arkadaşımızın doğum günü partisi vardı. İstanbul’da tip kim varsa davetliydi. Gece 11 civarlarında atladık gittik Karaköy’deki Safran’a, arka odadaki partiye geçeceğiz ki ne görelim. O zamanlar taşrada ders veren bir profesör, belli ki çapkınlık turunda, İstanbul’a geldiği gecelerin birinde, yanında genç bir kadınla baş başa yemek yiyor. Belli ki şöyle düşünmüş: Bu kadar büyük yerde, hem de haftaiçi kimse beni yakalayamaz, rahat rahat çapkınlığımı yaparım. Maalesef plan yanlış işledi, doğum gününe İstanbul’un en ünlü gazetecileri konuk olmuştu, arka odaya da tam Hoca’nın masasının yanından geçiliyordu.

Millet durumu anlamış olacak ki, yeni yeni ünlenen profesörü rahat bırakıyor. Ben arsızım ya. İnadına sohbet; “Nasılsınız hocam”lar falan. Adam da kibarlığından “Birazdan içeri geliyorum, görüşürüz” yapıyor. Tabii ki davetli değil. İstanbul’da herkes davetli ama o değil. O çaktırmamak, durumu idare etmek için o gece ne danslar yaptı, ne figürler attırdı anlatamam. Hepimizden çok eğlendi.

Ertesi gün kendi aramızda konuşuyoruz ve herkes birbirine gazetelere yazı yazarak medyada yeni yeni ünlenen Hoca’nın orada ne aradığını soruyor, tabii kimse anlamamış. O sırada bir öngörü attırıverildi: Bu Hoca altı ay içinde İstanbul’a taşınacak, karısından boşanacak ve son olarak da saç ektirecek.

Söylememe gerek var mı, bütün bu öngörülerimiz doğru çıktı..”

Peki  Kim Bu çapkın Profesör ? Evet evet işte o bildiğiniz adam Hani şu geçtiğimiz günlerde yine çapkınlığıyla gündeme düşmüştü de çok ünlü olan bir yıldızımız onun Eskişehirdeki marifetlerini anlatmıştı da mahkemelik olmuşlardı ya işte o kişi...!

Yine mi bulamadınız! O zaman biraz daha tarif edelim hani kendisini çok Alî bulup yazdığı yazılarda da başkalarına Atıf'ta bulanan  Bir kişi



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"MEDYA'DA RÖNESANS DÖNEMİ BAŞLIYOR"

ABD, IRAK MEDYASI'NI SATIN ALMIŞ!!!

BBC VE CNN’E RAKİP GELİYOR
»  EL CEZİRE KAÇIRILAN REHİNELERİN VİDEOLARINI YAYINLADI
»  GAZETECİ TANITKAN'IN OBJEKTİFİNDEN, LİDERLER
»  YUNAN GAZETECİLER TÜRK GAZETECİLERİNİ ATLATTI
»  GAZETECİ TARIK BAKICI, İKİNCİ KEZ BABA OLDU
»  KOLAYLI: EŞİTSİZLİK GİDERİLMELİ
»  TUNCAY ÖZKAN KANALTÜRK'Ü SATTI MI?
»  ALTAYLI'DAN 12 MİLYAR DOLARLIK Aİ..Aİİ...
»  RASMUSSEN BU KARİKATÜRE ŞÖYLE CEVAP VERDİ!
»  RTÜK, 'ÖLDÜREN' AİLE PROGRAMLARI İÇİN UYARDI
»  "GAZETECİLİK SEKTÖRÜ İŞSİZ DOLU"
»  KADIN PROGRAMLARI BİR KİŞİ DAHA ÖLDÜRDÜ
»  BBC HABER SUNARKEN AĞLAMAYAN MUHABİR ARIYOR
»  HABER'E KARŞILIK GEZİ RÜŞVETİ
»  "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ " ÇİZGİ FİLMİ İÇİN ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI KONUŞTU
»  STAR TV SATIŞINDA LOGO VE İSİM KRİZİ
»  IRAK MİLLİ SERVETİNİN NASIL SOYULACAĞI AÇIKLANDI
»  "TEK BÖLÜCÜ ROJ TV DEĞİL, 5 TANE DAHA VAR"
»  TRT'DEN TEHDİT GENELGESİ!!!
»  HÜRRİYET GAZETESİ'NE 300 MİLYAR CEZA
»  SERKAN ORAL'IN KALEMİ'NDEN 'OJELİ AŞK'...
»  ATİLLA KOÇ MEDYA PATRONU OLDU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.