Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1501
EURO
37,9672
IMKB
9.888,000
ALTIN
2.885,360
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KONYA'DA YATAKTAKİ İNFAZ'IN SIRRI ÇÖZÜLDÜ
KONYA DA YATAKTAKİ İNFAZ IN SIRRI ÇÖZÜLDÜ
 
Konya'da yatak odasında tabancayla enslerine kurşun sıkılan sevgililerin neden öldürüldüklerinin sırrı açığa çıktı.
 
15.11.2007 - 06:06

Edinilen bilgiye göre, Konya'da dün merkez Selçuklu ilçesinde Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Ferhat Korucu'nun (20) öldürülmesi ve birlikte yaşadığı Ayşen M'nin (26) ağır yaralanması olayı sonrasında gözaltına alınan şüpheliler, 3 aylık evli çift Mehmet Ş. (22) ile karısı Güneş Ş. (28), tamamlanan sorgusunun ardından tutuklandılar.
 
Olayda ağır yaralanan Ayşen M'nin, Güneş Ş'yi Ankara'dan aynı işyerinde garson olarak çalışması için Konya'ya getirdiği öne sürüldü.

Birlikte çalıştığı Güneş Ş'nin bir süre sonra iş yerinde tanıştığı Mehmet Ş'nin evlenme teklif etmesi üzerine çalıştığı gazinodan ayrıldığı, 3 ay önce evlendiği eşi Mehmet Ş. ile birlikte tekstilcilik yapmaya başladığı, işlerinin kötü gitmesi üzerine bu işi bıraktığı öğrenildi. Daha sonra kendisini Ankara'dan getiren Ayşen M'nin, Güneş Ş'yi arayarak konsomatrislik işinde kazandığı paraların yarısının kendisinin hakkı olduğunu ve getirmesini söylediği, Güneş Ş'nin kendisine borcunun olmadığını söylemesi
üzerine gazinoda tekrar işe başlaması için baskı yaptığı iddia edildi. Evlendikten sonra tekrar gazinoda çalışmak istemeyen Güneş Ş'nin, Ayşen Ş'nin kendisinin daha önce fuhuş yaptığını kocasına söylemekle tehdit etmesi üzerine olaydan 10 gün önce tekrar gazinoda garson olarak çalışmaya başladığı ileri sürüldü.

İddiaya göre, gazinoda çalıştığı sürede Ayşen M. tarafından fuhuşa zorlanmaya başlayan Güneş Ş, bunu kabul etmeyince tehdit edilmeye başlandı. Güneş Ş'nin, fuhuş yapmazsan kocana senin başka erkeklerle fuhuş yaptığını söylerim tehdidi üzerine sert bir tartışma yaşadığı ve iş yerinin damına çıkarak ağladığı öğrenildi. Daha sonra iş yerinden çıktıktan sonra kocasıyla biraraya gelen Güneş Ş, neyin var diye soran kocası Mehmet Ş'ye iş yerindeki bir arkadaşıyla tartıştığını söyledi. Bunun üzerine Mehmet Ş, 3 ylık hamile olduğu öğrenilen eşi Güneş Ş'yi yanına alarak konuşmak için Ayşen M'nin evine gitti

 
Ayşen M. karşısında Mehmet Ş. ile Güneş Ş'yi görünce bağırarak, "Ne işiniz var burada. Burası benim evim" diyerek tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ayşen M'nin Mehmet Ş'ye dönerek, "senin bu karın kalitesiz fahişe, fuhuş yaptığını biliyor musun" demesi üzerine tartışma büyüdü. Ayşen M'nin yanında bulunan üniversite öğrencisi Ferhat Korucu'nun da, Güneş Ş'ye, "Karnındaki çocuk da kimbilir hangi erkektendir" demesi üzerine Mehmet Ş. belinden çıkardığı silahla Ayşen M'yi ensesinden Fatih Korucu'yu da araya girdiği için vurarak öldürdü.
 
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ayşe M'nin, sürekli Güneş ismini sayıklamasından yola çıkan polis aynı iş yerinde çalışan Güneş Ş. isimli bayana ulaştı. Gözaltına alınan Güneş Ş. ve eşi Mehmet Ş'nin suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi süren Ayşen M'nin ise beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Olaydan sonra gözaltına alınan Mehmet Ş'nin, "Eşimle birahanede tanıştıktan sonra evlendik. Eşim konsomatrislik yapıyordu. Ben de evlenme teklifi ettim. 3 ay önce düğün yaptık. Eşim işini bırakıp, birlikte tekstil dükkanı açtık. İşler iyi gitmeyince tekstil işini bıraktık. Daha sonra eşim yine birahanede garson olarak çalışmaya başladı. Olay günü eşimi almaya gittiğimde eşim kapıda ağlıyordu. Ne oldu diye sorduğumda, kendisine Ayşen isimli bayanın baskı kurduğunu söyledi. Biz de konuşmak için birlikte yşen adındaki bayanın evine gittik. Ayşen ağır hakaretler ederek eşim için, 'O kalitesiz bir fahişe' dedi. Yanında bulunan kişi de eşime karnındaki 'çocuk senden bile değildir' deyince önce Ayşen'e sonra da araya giren o çocuğa ateş ettim" dediği öğrenildi.




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


RÜŞVETÇİ BAŞHEKİM GÖZALTINA ALINDI

TELEKOM SABOTAJCILARI TUTUKLANDI

ÜÇ DEFİNECİ, MAĞARA'DA ÖLDÜ
»  DÜNÜRÜN ARABASINA ÖZEL POLİS KORUMASI
»  SEVGİLİLERE YATAKTA İNFAZ
»  SEVGİLİLERE YATAK ODASINDA KURŞUN
»  TUĞLUK'UN DAVASI SAVCININ MÜTAALASINA KALDI
»  TESADÜFEN ÇÖZÜLEN CİNAYETE 16 YIL HAPİS
»  14 YAŞINDA DÜŞÜK YAPTI, BEBEĞİNİ ÇÖPE ATTI
»  NİL DEMİRKAZIK, PKK'YA YARDIMDAN TUTUKLANDI
»  İLÇEYİ KARIŞTIRAN AYIP AŞK MESAJLARI
»  OTOMOBİL FARINDA 48 KİLO UYUŞTURUCU
»  15 YAŞINDAKİ KIZA 11 KİŞİ TECAVÜZ ETTİ
»  BOTAŞ KÖSTEBEĞİ ZANLILARI KAÇIN DİYE UYARMIŞ
»  DTP'Lİ VEKİL'İN BİXİLİ FOTOĞRAFI DA DOSYAYA GİRDİ
»  PSİKOLOG'UN ÇIPLAK FOTOĞRAFLI İNTİKAMI
»  VAN'DA FACİA GİBİ KAZA, 3 ÖLÜ, 40 YARALI
»  BAŞBAKAN ERDOĞAN'A ÖZEL EĞİTİMLİ KADIN KORUMALAR
»  GAZİANTEP'TE TELEFON HATLARINA SABOTAJ
»  CİNAYETE CÜNEYT ARKI İNDİRİMİ
»  KAP-KAÇ PARASIYLA LÜKS HAYAT
»  KENDİSİNİ TERK EDEN SEVGİLİSİNİN KIZINA TYECAVÜZ ETTİ
»  RUH SAĞLIĞI HASTANESİNDE CİNAYET
»  DEV EKRANDA PORNO VE KOKAİN ALEMİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.