Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4464
EURO
38,3392
IMKB
9.452,000
ALTIN
3.409,780
 
Hava Durumu ANKARA
-7 / 2 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KREDİ KARTI'NDA İŞBANKASI-OYAK İŞBİRLİĞİ
KREDİ KARTI NDA İŞBANKASI-OYAK İŞBİRLİĞİ
 
Türkiye İş Bankası ile Oyakbank arasında yapılan işbirliğiyle, Oyakbank kredi kartı sahipleri de Maximum fırsatlarından yararlanabilecek.
 
24.4.2006 - 15:30
Anlaşmanın imzalanması dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, Oyakbank'ın değerli iş ortaklığından duydukları memnuniyetle kredi kartları alanında heyecan verici, kapsamlı bir işbirliğini hayata geçirdiklerini ifade etti.

Ersin Özince, İş Bankası'nın, bankacılığın her alanında hayata geçirdiği üst düzey hizmet kalitesi ilkesinin bir ürünü olan Maximum kartın sağlıklı büyüme ve gelişme çizgisinin, imzaladıkları anlaşma ile yeni bir aşamaya ulaştığını belirtti.
Özince, “Maximum üye kuruluşlarımız açısından da yeni fırsatlar içerdiğine inandığımız işbirliğimizin, tüm Oyakbank kredi kartı sahiplerini Maximum'un keyifli alışveriş dünyasına taşımasını diliyoruz” dedi.

2001 yılında Maximum uygulamasına başladıklarını aktaran Özince, Maximum markası altında 3,3 milyona yakın kredi kartı ve 125 bin civarında işyeri bulunduğunu, sorunlu kredi oranlarının ise sektörün çok altında gerçekleştiğini bildirdi.

Oyakbank Genel Müdürü Hakan Eminsoy da, bir süredir kredi kartlarını nasıl iyileştirebileceklerine ilişkin çalışmalar yaptıklarını, istedikleri bütün özelliklerin, inceledikleri Maximum kart modelinde bulunması sonucu buna karar verdiklerini söyledi.

Hakan Eminsoy, işbirliği ile hem kısa sürede kredi kartlarının yaygın kullanımını sağlamayı hem de müşteri memnuniyetini artırmayı hedeflediklerini belirterek, müşterileri daha fazla harcamaya teşvik etmeyi değil, Maximum kart imkanlarından yararlandırmayı amaçladıklarını kaydetti. Konuşmaların ardından Ersin Özince ve Hakan Eminsoy, işbirliği anlaşmasına imza attı. İmza töreninde Özince, Eminsoy'a, Maximum kartın rengi olan fuşya renginde bir kravat armağan etti.




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KOZA, GANA'DA ALTIN MADENİ İŞLETECEK

DERBİ'Yİ KAYBEDEN G.SARAY, BORSADA DA KAYBETİ

ŞANS OYUNLARINDA İKRAMİYE'YE SINIRLAMA!
»  İLLER BANKASI, 'İLBANK' OLUYOR
»  KREDİ KARTI İLE CEZA ÖDEMEYE RÖTAR
»  MALİYE'Yİ DOLANDIRDILAR!
»  TÜRK-İŞ'TEN 'ÇABUK EMEKLİ OLUN' UYARISI
»  SABİT TELEFON'DAN SINIRSIZ KONUŞMA TARİFESİ
»  AYGÜN:"MAYINLARI YABANCILAR TEMİZLESİN"
»  UNAKITAN'DAN VERGİ MÜJDESİ!
»  OTOMOBİL'DE ŞİMDİ AL SONRA ÖDE DÖNEMİ!
»  SİGORTA NUMARASI YERİNE VATANDAŞLIK NUMARASI
»  TMSF-LİBANANCO SAVAŞI
»  BABACAN'DAN IMF'YE DAVET ÇIKTI
»  HÜKÜMETİN, KONUT EDİNDİRME'DE FAİZ OYUNU!
»  AYDIN DOĞAN, TÜRKİYE VERGİ ŞAMPİYONU OLDU
»  DEVLETİN, 334.4 MİLYAR YTL BORCU VAR
»  KARTZEDELER DİKKAT, 30 NİSAN TARİHİNİ KAÇIRMAYIN
»  EMLAK VE ÇEVRE VERGİNİZİ ÖDEDİNİZMİ?
»  DEVLETİN TOPLAM BORCU BELLİ OLDU
»  ENFLASYON BEKLENTİSİ 5.79'ÇIKTI
»  UNAKITAN: "MALİ DİSİPLİNDEN TAVİZ YOK"
»  İNTERNET'TEN ALIŞ VERİŞ ARTIYOR
»  OFER, ŞİMDİ DE GAYRİMENKUL İŞİNE GİRİYOR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.