Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,0123
EURO
37,1879
IMKB
9.774,000
ALTIN
3.262,760
 
Hava Durumu ANKARA
2 / 7 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kanal D'de Bomba Ayrılık!
Kanal D de Bomba Ayrılık!
 
Kanal D'de deprem etkisi yapan üst düzey değişiklik bugün resmiyet kazandı. Doğan Grubu CEO'su İrfan Şahin Temmuz ayında bir yıllığına Amerika'ya gitme kararı almıştı. Şahin'in yerine ise Yayın Yönetmeni Pelin Diştaş Yaşaroğlu'na teklif götürülmüştü.
 
17.4.2015 - 21:24

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ yaptığı açıklamada, Kanal D'deki üst düzey değişikliği az önce duyurdu.

İşte o açıklama:

Doğan Televizyon Grubu ve Kanal D Yönetimine ilişkin olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır.

Doğan Televizyon Grubunun CEO’su İrfan Şahin, Ağustos 2015-Mayıs 2016 döneminde sektörümüze ilişkin gelişmeleri yakından takip etmek üzere Amerika’da bulunacaktır.  Dünyada hem üst düzey yöneticilerin hem de akademik personelin benzeri nedenler ile “sabbatical leave” denilen dönemleri oluyor. Bu dönemde dünyadaki gelişmeleri daha yakından takip ediyor faaliyet alanlarına odaklanarak daha verimli çalışmalar yapmaya hazırlanıyorlar. Bunun en güzel örneklerini uluslararası medya kuruluşlarında gördük.  1 Haziran 2016 tarihinde ofisimize dönecek olan Doğan Televizyon Grubu CEO’su İrfan Şahin de özellikle dünyadaki içerik alanındaki yenilikleri şirketimize taşıyarak Grubun vizyonunu ve ufkunu genişletecektir. Bugüne kadar Grubumuzda gösterdiği başarılı çalışmaları daha da ileriye götürecektir.

Doğan Televizyon Grubunun Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Erdem Seçkin ise, mevcut görevinin yanı sıra Operasyonlar Grup Başkanlığı (COO) görevini de üstlenmiştir. Erdem Seçkin Grubumuzdaki finans fonksiyonun oluşturulması, iş geliştirme ve stratejik kararların verilmesi ve ortaklar ile ilgili tüm ilişkileri yönetme gibi önemli rolleri başarı ile yürüttü. Önümüzdeki dönemde mevcut görevlerine ilave olarak Grubumuzun yönetimini güçlendirmek amacıyla; tüm operasyonlarının yönetimini ve performansını geliştirmek üzere yapılacak çalışmaların sorumluluğunu da üstlenmiş bulunuyor.

16 yıldır Dogan Grubu bünyesinde bulunan yapım ve televizyon şirketlerinde çeşitli roller üstlenen Pelin Diştaş Yaşaroğlu televizyonculuk alanındaki tecrübesi ile çalıştığı bütün şirketlerin başarı grafiğine önemli katkılarda bulunmuştur. Televizyonculuk ve yapımcılık sektöründe yaptığı yenilikçi çalışmalar ile bilinen Diştaş Yaşaroğlu, son kez Kanal D Genel Yayın Yönetmenliği yapmış,  ekibin dünya standardında yapılanması ve kanalın performansını yukarı taşımak  konusunda önemli adımlar atmıştır. Pelin Diştaş Yaşaroğlu, bu başarılı çalışmaların ardından Kanal D Genel Müdürü görevine atanmıştır.

İrfan Şahin’in önümüzdeki dönemi en verimli şekilde değerlendirerek  başarı grafiğimiz yukarılara taşımasını diliyor, Erdem Seçkin ve Pelin Diştaş Yaşaroğlu’nun  yeni görevlerinde başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

Arzuhan Dogan Yalçındağ
Yönetim Kurulu Başkanı

MEDYARADAR/



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Gazeteci Nagehan Akbulut'un Acı Günü

Fox TV'de Küçülme Depremi Sürüyor!

Ağrı'da 5 Gazeteciye Soruşturma!
»  Cemaat Kime Oy Verecek?
»  Ahmet Hakan, Pijamalı Karşılmayı Sordu
»  Digitürk'ün Yeni Sahibi Belli Oldu
»  Muhalefet Liderlerine İktidar Tüyosu!
»  ''Dininize İmanınıza Söyleyin...''
»  Etyen Mahçupyan Yaş haddinden Emekli!
»  Aday Olamayan Star Yazarı Fetvayı Verdi!
»  Ahmet Hakan'dan TRT'ye öneri
»  Borsadan flaş Taraf Gazetesi Kararı!
»  İslamcı Dergiden Olay Kapak!
»  Birgün Gazetesinden Yazar Atağı!
»  Gazeteci Kemal Göktaş Beraat Etti!
»  BBC'den Türkiye Atağı!
»  Kemal Öztürk, Niye Çizildiğini Yazdı!
»  Meğer Esnaf Değil, AKP'liymiş!
»  Meydan gazetesi ilk haftasında ne kadar
»  TVNET Ankara Büro'da Deprem
»  Yeni Şafak'tan AA'ya Bir Transfer Daha
»  '' E sana da adam diyorlar...''
»  TRT'den Skandal Sansüre Kılıf!
»  Nazlı Ilıcak Canlı Vayında Ayar Verdi!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.