Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
IMKB
10.644,000
ALTIN
2.498,740
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kanal Ege Sürprizlerle Geliyor
Kanal Ege Sürprizlerle Geliyor
 
-TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK BÖLGE HABER KANALI KANAL EGE TV EKİM AYINDA İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR.. -KANALEGE TV HABER KANALI GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİ GÖREVİNE USTA GAZETECİ KENAN MACİT GETİRİLDİ.
 
15.8.2020 - 16:39


İzmir merkezli KANAL EGE TV  haber kanalı ekim ayında Ege’nin nabzını tutacak. Ege ‘de olup biteni tarafsız haber anlayışıyla ekranlara taşıyacak.
Kanal  Ege Tv yeni atılımıyla Ege Bölgesinin ilk ve tek haber kanalı olma özelliğini taşırken, konusunda uzman ve deneyimli isimleride kadrouna katacak.
Kanal yönetimi iddalı çıktığı bu yolda Kanal Ege Tv Haber Kanalının Genel Yayın Yönetmenliğine ulusal medyanın güçlü isimlerinden deneyimli ve usta gazateci Kenan Macit getirildi.
Edinilen bigilere göre  Macit’in kadrosunda ulusal medyanın güçlü isimleri ile Ege çıkartması yaptığı kulilerde dilden dile dolaşıyor.
Genel Yayın Yönetmeni usta Gazeteci Macit’in bir çok sürpriz ismi transfer ettiği ve kadronun yakında açıklanacağıda medya kulislerinde konuşuluyor.
Öte yandan KANAL EGE TV  Haber Kanalı  bölgeden 24 saat canlı yayınlarıyla Ege’nin gözü kulağı olacak.
Sürpriz transferleriyle izleyicinin karşısına çıkacak olan, Kanal Ege TV haber Kanalı’nın yayınlarını izleyiciler, Uydu, Kablo TV, TİVİBU, D-SMART, DIGITURK, TURKCELL TV-VODAFONE TV, LİFEBOX,  ANDROID, INTERNET ve CANLI TV izleden takip edebilecekler.
Ayrıca Kanal Ege TV Haber Kanalı ile ilgili hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, İzmir merkezli  kanalın, Aydın, Muğla, Balıkesir, Manisa, Denizli, Uşak, Afyon, Kütahya, Çanakkale  ve Nazilli, Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye temsilcilikleri de yakında hizmete girecek.
Kanal  Ege Tv Haber Kanalının  kadrosunda ulusal medyadan tecrübeli isimlerin görev alacağı  bir sır gibi saklanırken, Kanalın yönetim ve ekran yüzleri  ise medya dünyasının tanıdığı isimlerden oluştu.
Kanal Ege Tv  Haber Kanalı bölgenin nabzını tutarken.  AA,İHA ve DHA ajansı abonelikleriyle de geniş haber yelpazesi yaratacak.

 
KENAN MACİT KİMDİR ?
İŞ TECRÜBELERİ (1979-2018)
YENİASIR GAZETESİ – Muhabir, MAKAJANS – Muhabir,  BULVAR - TERCÜMAN GAZETELERİ  - Başbakanlık Muhabiri, MİLLİYET GAZETESİ,  Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Muhabiri, MİLLİYET YAYINLAR - Ankara Temsilcisi,MEYDAN GAZETESİ  - Ankara Haber Müdürü, GÜNAYDIN GAZETESİ - TBMM Haberleri  Şefi, KANAL D - STAR TV - ATV Kuruluş Ekibinde Yer Aldı.  SHOW TV – ATV – KANAL D – MEPAŞ – Yöneticisi - SABAH MEDYA HOLDİNG  - Ankara Temsilcisi, YENİYÜZYIL – TAKVİM - FOTOMAÇ GAZETELERİ VE DERGİLER GRUBU - Kurucusu - Köşe Yazarı, STAR GAZETESİ  - Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı – Avrupa Yayınlar Koordinatörü,  VATAN GAZETESİ – Ankara Temsilcisi ve Kuruluş Yöneticisi - Köşe Yazarı, KANAL ANKARA TV - TOPRAK TV – TV1 - DOĞU TV - KANAL E TV – Kurucusu – Genel Yayın Yönetmeni, SHOPPING TV - Genel Yayın Yönetmeni
TV PROGRAMLARI (1994-2018)
ATV – “Tevfik Yener ile Bugüne”  - Yapımcı, TRT 2 – “Ustalarla Türkiye Defteri” Belgesel – Yapımcı, TRT BELGESEL – “Ekonomimizin Çınarları” Belgesel – Yapımcı,  TRT BELGESEL – “Şehr-i Emanetiden Büyükşehire” Belgesel – Yapımcı, KANAL7 – “Çiftçiler Yarışıyor” – Yarışma Programı – Yapımcı, TRT ANADOLU – “Çiftçiler Yarışıyor” – Yarışma Programı – Yapımcı, 30 KANAL 30 MİLYON İZLEYİCİ  - “Çiftçiler Yarışıyor Harman Yeri” – Yarışma  Programı – Yapımcı, ADANA TV – Haber ve Tartışma Programları Koordinatörü, SHOPPING TV  - Müzik Eğlence Programları Koordinatörü, KANAL EGE TV – Programlar Koordinatörü
EĞİTİM VERİLEN KURUMLAR
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ  İŞLETME FAKÜLTESİ, ANKARA ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ, GAZİ ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ, KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ, KIBRIS GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ, MEB – TÜRKİYE GENELİNDEKİ İLETİŞİM MESLEK LİSELERİ
STK GÖREVLERİ (1978-2018)
 RADYO TELEVİZYON GAZETECİLERİ DERNEĞİ ÜYESİ - 18 Yıl Genel Başkanlık, CUMHURBAŞKANLIĞI VE BAŞBAKANLIK MUHABİRLERİ DERNEĞİ  - Genel Başkan, MEDYA İHTİSAS GAZETECİLERİ FEDERASYONU  - Genel Başkan, TÜRKİYE GAZETECLER KONFEDERASYONU - Kurucu ve Genel Başkan Vekili, TÜRKİYE FOTO MUHABİRLERİ DERNEĞİ – Kurucu ve Üye, GAZETECİLER CEMİYETİ – Üye, PARLAMENTO MUHABİRLERİ DERNEĞİ - Üye
ÖDÜLLER
Ankara Aydınlıkevler Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nin Tam Teşekküllü Yapımı - “EĞİTİME BİR TUĞLA DA SİZDEN” Projesi Kapsamında - CUMHURBAŞKANLIĞI - Üstün Hizmet Belgesi, MEB - Takdir Belgesi, ANKARA VALİLİĞİ - Takdir Belgesi, ANKARA MİLLİ EĞİTİM İL MÜDÜRLÜĞÜ  - Teşekkür Belgesi, Çeşitli Basın Meslek Kuruluşlarından  Başarı Ödülleri



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Kübra Par'dan İnce'ye Anket Uyarısı

24 TV’den TRT'ye Bomba Transfer

Danıştay'dan Flaş Basın Kartı Kararı
»  Melis Alphan’a Ölüm Tehdidi!
»  Erdoğan'dan Dilipak'a Sert Tepki
»  Selvi: Erdoğan Türkiye'ye Format Attı
»  24 Muhabiri Kalp Krizi Geçirdi
»  "Dolarla mı Maaş Alıyorsun?"
»  O Sözler Melih Şendil'in Başını Yaktı
»  Ahmet Hakan'dan CHP'ye CNNTÜRK Çağrısı
»  NTV'de Yeni İşten Çıkartma Dalgası!
»  Spor Spikeri Kansere Yenik Düştü
»  " Başörtüsünden Vazgeçenler Varmış"
»  TRT'den Oscar ÖdüllüFilme Sansür
»  Anka'dan'Muharrem İnce' Haberlerine Dava
»  Can Ataklı Muharrem İnce'yi Uçurdu
»  Bereket'in Son Hali Sevenlerini Üzdü
»  Halk TV Hakkında Mahkemeden Flaş Karar
»  Nagehan Alçı O Paylaşımı Böyle Yorumladı
»  ATV Haber Koordinatörü'nde Corona Çıktı
»  Nagehan Alçı'dan Bahçel'ye Teşekkür!
»  "Ayasofya'da Ekonomi İçin Dua Edin"!
»   Ünlü sunucuya Kanser Teşhisi
»  Medya Dünyasında Bir İlk!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.