Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3873
EURO
34,7859
IMKB
10.083,000
ALTIN
2.435,420
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Mansur Yavaş'tan Dev Tanıtım Toplantısı
Mansur Yavaş tan Dev Tanıtım Toplantısı
 
İYİ Parti'nin de desteklediği CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, yarın dev tanıtım toplantısıyla projelerini açıklayacak.
 
14.1.2019 - 12:14

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı toplantıya binlerce Ankaralı'nın destek vermesi bekleniyor.

 
CHP ve İYİ Parti'nin üst düzeyde katılacağı, yeni seçim sloganı ve müzikleri eşliğindeki lansman, yarın saat 13.30'da ATO Congresium'da gerçekleşecek.

SOKAĞIN NABZINI TUTUYOR
Yeniçağ gazetesinden Alp Eren Kaya'nın haberine göre Mansur Yavaş, sokak sokak Ankara'nın nabzını tutmaya devam ediyor. Bölgedeki bir esnafın kendisine ulaşıp ağırlamak istediklerini iletmesi üzerine programını değiştiren Yavaş, Ankara Kalesi çevresine ziyarette bulundu. Vatandaşlar, Kale esnafının büyük destek verdiği Yavaş'la bol bol fotoğraf çektirdi.

"1 NİSAN'DAN İTİBAREN PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"
Sorunların çözümü  için önemli projeler ürettiklerini belirten Yavaş, şöyle dedi: "İnşallah 1 Nisan'dan itibaren vakit kaybetmeden bu projeleri hayata geçireceğiz. Ankara'nın merkezinde yatan tarih ve kültür mirasının bir an önce hak ettiği değeri görmesi gerekiyor. Bir zamanlar Ankara'nın en önemli değerlerinden olan bu bölgeyi esnafımızla el ele verip, çevreci ve turizm odaklı bir anlayışla eski günlerinden daha iyi bir seviyeye taşıyacağız. Ulus projesiyle, Hamamönü ile birleştirerek bölgeye çok turist çekebileceğimizi düşünüyoruz. Ankara'nın kaynaklarını sadece Ankara'ya aktaracağız ve kültür mirasımızı yeniden canlandıracağız."

Gençlerle dayanışmaya büyük önem veren Mansur Yavaş, önceki gün de CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Bozkurt, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Hondoroğlu ve gençlerle bir araya gelmişti. Gençlerin dilek ve önerilerini not alan Yavaş, Ankara'nın gecesini gündüzünü, sorunlarını gençlerin bildiğini belirterek, şöyle dedi: "Gençler, sorunların, eksikliklerin farkındalar. Ankara'yı 24 saat yaşanan bir kent haline getirirken, onların desteği bizim en büyük yardımcımız olacak. Gençler, spordan, kültür ve sanata, bilimden teknolojiye her konuda donanımlı. Gelişen dünyanın en önemli parçaları olan bu konularda, desteği gençlerden alacağız."


ÜCRETSİZ FİLE DAĞITIMINA BAŞLANACAK
Bu arada Mansur Yavaş'ın, geçen hafta çarşamba günü Haberturk'te katıldığı bir programda açıkladığı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise geçen cuma günü Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda ifade ederek mitinglerde ücretsiz dağıtma biçiminde sahip çıktığı "file" projesinin  bugün başlayacağını belirtti. Kadınlara ekonomik destek anlamında başlatılan "Üreten Hanımlar" projesiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yavaş, Twitter hesabından, "Kızılay Gönüllü Ofisimizde Pazar filelerini satın almaya başlıyoruz. Haydi, 'Üreten Ankara' Hanımlarını Bekliyoruz" dedi. Proje, şimdilik sadece Ankara'da yaşayan hanımları kapsıyor ve bir kişiden en çok 20 file 15 TL'den satın alınacak.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Kılıçdaroğlu'ndan 'Fon' Açıklaması

Trump 'Mahvederiz' dedi, Kalın'dan Cevap

Trump'a Erdoğan'ın Sözleriyle Rest
»  Trump'tan Skandal Türkiye Mesajı
»  Ferhat Tunç Gözaltına Alındı
»  AKP'li Dağ:Yüzde 60'ın Üzerine Çıkacağız
»  AKP'li Dağ:Yüzde 60'ın Üzerine Çıkacağız
»  Ulukışla'ya Tabela Operasyonu
»  Frans'dan IŞİD'e Hava Operasyonu
»  CHP'de İdris Naim Tartışmalarına Nokta
»  Beyan Ettiği Yerde Oturmayana Kötü Haber
»  İşte AK Partinin Kocaeli Adayları
»  Boşanan Eşlerin 'Süresiz Nafaka' İsyanı
»  Hüda Par'dan Yerel Seçim Kararı
»  Zeybekçi İzmir Projelerini Açıkladı
»  Ünlü Lokantacıya FETÖ Tutuklaması
»  FETÖ'nün ByLock Rekortmeni İmamı
»  Dayakçı Öğretmenden Şok Eden Savunma
»  Kılıçdaroğlu'ndan Birlik Çağrısı
»  ABD Vizesinde Değişiklik
»  BDDK'dan Taksit Sayısı Açıklaması
»  Fetö'den Aranan Çiğ Köfteci Yakalandı
»  Oyuncu Deniz Çakır Adliyede
»  CHP ve İYİ Parti 20 ilde İttifak Yapacak
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.