Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,5180
EURO
39,6981
IMKB
10.507,000
ALTIN
3.421,390
 
Hava Durumu ANKARA
2 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MÜJDE AR, ANNESİNİN HAYATINI KİTAP YAPACAK
MÜJDE AR, ANNESİNİN HAYATINI  KİTAP YAPACAK
 
Müjde Ar, 17 Şubat’ta hayata veda eden annesiyle ilgili anılarını anlatırken duygulandı, “Evde kalmamak için 25 yaşında evlendi. Emekli maaşını eve gelinceye kadar dağıtırdı. Yıllardır not tutuyorum. Kitabını yazmayı düşünüyorum” dedi
 
24.2.2008 - 01:14
MÜJDE Ar, kız kardeşi Mehtap ile birlikte NTV’de yayınlanan ’Haydi Gel Benimle Ol’ adlı programında hayata veda eden annesi Aysel Gürel’in en yakın sanatçı dostlarını konuk etti. Çiğdem Anad, Pınar Kür ve Aysun Kayacı ile birlikte programı sunan Müjde Ar, programa üç bölüm halinde Sezen Aksu, Timur Selçuk, Nilüfer, Nükhet Duru, Zerrin Özer, Atilla Atasoy, Garo Mafyan, Fuat Güner, Reyhan Karaca, Yonca Lodi, Atilla Özdemiroğlu, İlhan Şeşen, Erol Evgin ve Nazlı Mengi’yi konuk etti. Tüm konuklar Gürel hakkındaki duygu ve düşünceleri anlattı. Müjde Ar, annesiyle ilgili yıllardır not tuttuğunu belirterek, onun hayatını kitap yapacağını söyledi.

Biz serseri arkadaştık...

Sezen Aksu: “Çok ayrı bir yere koruyorum. Bizimkisi serseri bir arkadaşlıktı. Müjde ile Mehtap’a kıskanmıyor musunuz derdi. Sandıktan çıkarttığı atletleri getirirdi. Müjde uyarırdı onu. Aysel, parası olduğu zaman her şeyi alırdı. Müjde kazandığı parayı bile harçlık gibi verirdi. Annem olsaydı bu kadar severdim. Hiç acı cümle kurmadı. Öyle bir dili vardı ki kimsenin kalbini kırmadı.”

Müjde Ar: “Para geldiği zaman bitirilirdi. Annem 25 yaşında evde kalmamak için evlenmişti. Çok flörtçüydü. Monogamdı. İki kardeş ona hiç rahat vermedik. Çok büyük aşklarını bizim yüzümüzden yaşayamadı. Çok özleyeceğiz.”

Mehtap Ar: “Eline para geçince aynı şeyden üçer tane alırdı. Hastaneden çıkınca ’Sezen’le Dubai’ye gideceğiz’ derdi.”

Nilüfer: “Bitmeyen enerjisi vardı.”

Atilla Atasoy: “Birlikte çok eser ürettik. Sanki ’gelecek gibi’yi söyledi. ’Gelirsem orada mısın’ ise son yaptığımız şarkı.”

Müjde Ar: “Atilla sana aşıktı annem. Annemin tensel bir ilişkisi yoktu. Kafasında aşık olur kendi kendine kavga ederdi.”

Herkes için şarkı yazdı...

Zerrin Özer: “Aysel’le aynı yüzyılda doğmuş ve aynı havayı soluduğuma çok mutluyum. Annemi kaybettiğimde üç gün koynunda uyudum. Şefkati, vefayı ondan gördüm. Karamsardım tüm güzel duyguları bana o öğretti. Mesam’da tam 850 tane Aysel Gürel şarkısı var. O bütün sanatçıları besledi. Bana ’Hak geçmesin diye peyniri bile cetvelle ölçüp kızlarıma öyle dağıtırdım’ demişti...”

Müjde Ar: “Emekli maaşını kendi almaya giderdi. Gelinceye kadar dağıtırdı. Çok ızdırabı vardı. ’Maaşını almaya götüreceğim’ dedim. Gözünü araladı ’Ben ölüyorum devleti kandıramam’ dedi.”

Nükhet Duru: Hiç sanattan ve müzikten ayrılmadı. Izdırabını bile söylemedi.

Müjde Ar: “Yıllardır not tutuyorum, kitabını yazmayı düşünüyorum. Günde 37 ilacı vardı. Hastanede üç gün izin verdiler yılbaşında. ’İlaçları kaldır at’ dedi. Polisle aldıracağım diye ikna edip doktora götürdüm. Çocukluğumdan beri yemek yediğini görmedim. Çay, simit, peynir yerdi.”

Garo Mafyan: “İki kadın tanıdım do-re hastası. Biri eşim diğeri Aysel Gürel.”

’En büyük hediyeyi bıraktı’

Nazlı Mengi: “Gitmeden önce bana hayatımın en güzel hediyesini bıraktı. Hasta yatağından arayıp besteyi yapıp yaptırmadığımı soruyordu. Yatağının yanına oturttu, ’Bu şarkıyı söylemeni istiyorum’ dedi. Şarkıyı birlikte söylemeye başladık. Büyük bir şok yaşadım. Çok şarkı vereceğini söylüyordu, ama tek hediyesini bıraktı.”




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ÖZCAN DENİZ, BAŞBAKAN GİBİ KORUNACAK

ÜNLÜLERİN BİLİNMEYEN MEMLEKETLERİ

HÜLYA AVŞAR O..... ÇOCUKLARINDAN ÇEKİLDİ
»  SKANDAL!, SAHİDEN KARDEŞLERMİŞ
»  ÖZCAN DENİZ TABURCU OLDU
»   KALK ORDAN PİS ATATÜRK DÜŞMANI
»  MOTOR SINAVINI GEÇEMEDİ!
»  VURULMA OLAYINDA ŞOK İDDİA
»  ÇÖP ARABASINA OTOSTOP ÇEKEN KADIN
»  POLİSTİ PORNOCU OLDU,PARAYI VURDU
»  PARİS HİLTON DEV KADEHTEKİ ŞARAP İÇİNDE STRİPTİZ YAPTI
»  TEOMAN, BENİ YAKARSA BENDE ONU YAKARIM
»  '120' KAHRAMAN ÇOCUK GÖSTERİMDE
»  TÜRK AKSİYON SİNAMASI'NDA MİLAT OLACAĞIZ
»  BOŞANMAK İÇİN 100 MİLYON DOLAR ALACAK
»  AYSEL GÜREL, HAYATINI KAYBETTİ
»  EUROVİSİONBU YIL'DELİ'RTECEK
»  EBRU GÜNDEŞ EVLENDİ Mİ?
»  İSTEDİĞİ ŞARKIYI OKUMAYINCA ÖZCAN DENİZ'İ VURDU
»  POLAT ALEMDAR'IN BOMBALI İNTİKAMI!
»  REALİTY ŞOVLARA KATILAN YARIŞMACILAR İŞÇİ SAYILDI
»  İCLAL AYDIN'IN GELİNLİĞİNE 760BİN YTL
»  DEV GELİNLİĞİN ÖLÇÜSÜ VİNÇLE ALINDI
»  HÜLYA AVŞAR'IN OTEL ODASINDA VERDİĞİ KARAR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.