Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2341
EURO
35,0576
IMKB
10.644,000
ALTIN
2.517,050
 
Hava Durumu ANKARA
16 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Nedredo Kartal'a Hayat Verdi 2-0
Nedredo Kartal a Hayat Verdi 2-0
 
Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş, Trabzonspor'u deplasmanda Ryan Babel'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Hollandalı'nın gollerinin asistini oyuna ikinci yarıda giren Alvaro Negredo yaptı. Kara Kartal, ligde 2 maç sonra deplasmanda 3 puana ulaştı.
 
5.3.2018 - 22:32

Spor Toto Süper Lig'de 6 haftalık galibiyet hasretini Aytemiz Alanyaspor karşısında sonlandıran Trabzonspor, Fenerbahçe'yi ligde 3-1 yenerek moral bulan Beşiktaş'ı konuk etti. Beşiktaş'ta Pepe sakatlığı, Quaresma ise cezası nedeniyle, Trabzonspor'da Burak Yılmaz kart cezası nedeniyle forma giyemedi. Beşiktaş, Alvaro Negredo'nun asistlerini gole çeviren Ryan Babel'in yıldızlaştığı maçı 2-0 kazandı.

Maçın ilk pozisyonu 11. dakikada geldi: Gökhan Gönül'ün pasıyla ceza alanında topla buluşan Vagner Love'ın hafif sağ çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden auta çıktı.CANLI YAYIN Trabzonspor-Beşiktaş

31. dakikada Novak'ın defansın arkasına gönderdiği topu N'Doye, demarke pozisyonda olmasına rağmen kontrol edemeyince ev sahibi net pozisyondan yararlanamadı.

38. dakikada Talisca'nın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Vagner Love, sağ çaprazdan şutunu çekti, top auta gitti.

Kartal, 43. dakikada gole çok yaklaştı: Beşiktaş'ın geliştirdiği atakta Talisca, kaleci Onur Kıvrak'la karşı karşıya kaldı. Brezilyalı futbolcunun yerden çektiği şutu Onur ayaklarıyla çıkardı ve gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda gole yaklaşan ilk takım Trabzonspor oldu: 54. dakikada Olcay Şahan, ceza alanında sağ çaprazdan çektiği şutla kaleyi yokladı ancak isabet bulamadı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, 58. dakikada ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Vagner Love oyundan çıkarken yerine Alvaro Negredo dahil oldu.

Maçın 65. dakikasında Adriano, Joao Pereira ile girdiği ikili mücadele sonrasında oyuna devam edemedi. Yüzüne darbe alan Adriano, yerini 65. dakikada Caner Erkin'e bırakırken yedek kulübesinde gözüne bandaj yapıldı.

Mücadelenin 68. dakikasında sahaya giren bir taraftar nedeniyle oyun bir süre durdu. Kişinin sahadan çıkarılmasının ardından maç kaldığı yerden devam etti.

Beşiktaş, aradığı golü 71. dakikada buldu: Caner'in sol kanattan ceza alanına gönderdiği topta Hubocan'dan seken topla buluşan Negredo, pasını Babel'e aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Babel, yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş 78. dakikada yine Babel'le bir gol buldu: Sol kanattan topu taşıyan Hollandalı futbolcu, pasını Alvaro Negredo'ya aktardı. İspanyol yıldızın bekletmeden verdiği ara pasında ceza alanında yine Onur Kıvrak'la karşı karşıya kalan Babel, vuruşuyla farkı 2'ye çıkardı.

Babel, bu gollerle ligde tam 6 maç sonra rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Ligde son olarak 17 Aralık 2017'deki 5-1'lik Osmanlıspor maçında gol atan Babel, Sivasspor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Karabükspor, Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe'yi boş geçtikten sonra gol orucunu Trabzon'da bozdu. Öte yandan Hollandalı futbolcu bu sezon ligdeki 9. golünü kaydetti.

Trabzonspor tribünlerinde skorun 2-0'a gelmesinin ardından "Yönetim istifa" tezahüratları yapıldı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Beşiktaş, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 47'ye yükseltti ve 50 puanı bulunan Galatasaray ile Medipol Başakşehir'i takibini sürdürdü. Kartal ayrıca puan tablosunda dün Teleset Mobilya Akhisarspor'a kaybeden Fenerbahçe'nin bir sıra üstüne çıktı. Trabzonspor ise haftayı 36 puanla kapadı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Konyaspor'da Sergen Yalçın Dönemi

Aykut Kocaman'dan Kadıköy Bozgunu Yorumu

Kadıköy'de Büyük İsyan
»  Sivas, Antalya'yı Evinde Dağıttı 4-1
»  Konyaspor'da Mehmet Özdilek dönemi bitti
»  Fener Kadıköy'de Boğuldu 2-3
»  Aziz Yıldırım: “Siz iyi Takımsınız..."
»  İtalya Yine Cengiz Ünder'i Konuştu
»  Karabükspor Yöneticilerine Ağır Sözler
»  Cenk Tosun Siftah Yaptı Ama...
»  Başakşehir'in Zirve İnadı 2-0
»  Fatih Terim Tarihi Fark İçin Ne Dedi?
»  Gomis Rekorları Alt Üst Etti
»  Galatsaray Karabük' Gol Yağdırdı 7-0
»  Bursaspor 9 Hafta Sonra Kazandı 1-0
»  Quaresma Şimdi Yandı!
»  Ve Ozan Tufan Affedildi
»  Soldado'dan Pepe İtirafı
»  Alper Potuk Özür Diledi
»  Güneş'ten 'Kocaman' tepki
»  Talisca: En Azından Yenilmedik
»  Aykut Kocaman Çileden Çıktı
»  Beşiktaş'a Talisca Şoku
»  Fernandao'ya Şok Ceza
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.