Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,1583
EURO
43,6021
IMKB
9.317,000
ALTIN
4.082,940
 
Hava Durumu ANKARA
6 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
PINAR ALTUĞ LİTARATÜRE'DE SOKTU...
PINAR ALTUĞ LİTARATÜRE DE SOKTU...
 
Pınar Altuğ'un, internette tanıştığı Can Tezal'a çektiği "Apartmanın güvenlik kamerası kayıtları incelenirse, patlarız" mesajındaki 'patlarız' kelimesi, magazin literatürüne girdi. Patlarız, 'gazetecilere yakalanırız' anlamına geliyor.
 
16.8.2006 - 04:45
Pınar Altuğ'un, internette tanıştığı 23 yaşındaki Can Tezal'la ilişkisinin yankıları devam ediyor. Altuğ'un bu ilişki yüzünden ayrıldığı Tony Teodoridis'in, "Evet Pınar beni de aldattı" demesiyle ortalık iyice karıştı. Altuğ'un, beş aydır birlikte olduğu Can Tezal'la İstanbul Ataşehir'de bir apartman dairesinde buluştuğu ise, telefon mesajlarıyla ortaya çıktı. Altuğ'un, Tezal'a çektiği, "Burada tel çekmiyor. Senin Ataşehir'e gittiğini kimse bilmemeli. Apartmanın güvenlik kamerası kayıtları incelenirse, patlarız" mesajındaki 'patlarız' kelimesi dikkat çekti. 'Gazetecilere yakalanırız' anlamına gelen 'patlarız', magazin literatürüne böylece geçti. 'Patlarız', 'televole kızları', 'pişti oldular', 'frikik', 'ex sevgili' gibi magazincilerin sıkça kullandığı kelimeler arasındaki yerini aldı.

Tony benim yerime de konuşmuş

Pınar Altuğ'un eski eşi Umut Elçioğlu, Tony Teodoridis'in, "Ben de aldatıldım. Çünkü ektiğimi biçtim" açıklamasına, "Röportajı sonuna kadar okudum. Tony benim yerime de konuşmuş" dedi.

Askerdeyken eşi Pınar Altuğ tarafından Tony Teodoridis'le adatıldığını öğrenen Umut Elçioğlu, tam 4 yıldır derin bir sessizliğe gömülmüştü. Yaşadığı sıkıntıyı hiç kimseyle paylaşmayan Elçioğlu, şimdilerde yine gündemde... Ancak bu kez eski eşinin aldattığı Teodoridis'in açıklamalarıyla. Pınar Altuğ'un, Can Tezal'la ilişkisinin gündeme gelmesi üzerine Tony Teodorodis suskunluğunu bozarak, Hürriyet'e çarpıcı açıklamalar yapmış ve, "Ben onu kocasından aldım, başkası ad benden. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Pınar'ın eski eşi Umut Elçioğlu'nun başına ne geldiyse, benim başıma da geldi. O ne hissettiyse, aynısını hissettim" demişti. Teodoridis'in bu açıklamaları üzerine görüştüğümüz Umut Elçioğlu şu açıklamayı yaptı: "Biliyorsunuz, bugüne kadar hiç konuşmadım. Artık konuşacak bir şey de kalmadı. Çünkü gördüğünüz gibi herşey ortaya çıktı. Benim yerime Tony konuşmuş... Bu konuda başka ne söylenir ki. Röportajı sonuna kadar okudum. Onlar kendi aralarında konuşuyorlar, tartışıyorlar. Olanların hiçbir beni ilgilendirmiyor. Bu olay içerisine de girmek istemiyorum. Herkes neyin, ne olduğunu görüyor..."

CEP TELEFONUNU KAPADI

Tony Teodorodis'in Hürriyet'e yaptığı çarpıcı açıklamalardan sonra Pınar Altuğ, ortadan kayboldu... Can Tezal'a çektiği iddia edilen mesajların da gündeme gelmesiyle zor günler geçiren Altuğ, cep telefonunu da kapadı.

/_newsimages/2007590.jpgSEVGİLİM İSTEDİ SAKAL BIKARTIM

Pınar Altuğ'dan ayrıldıktan sonra pek ortalarda görünmeyen Tony Teodorodis, geçtiğimiz günlerde saçı sakalı birbirine karışmış olarak görüntülendi. Bu görüntüsüyle ilgili olarak Teodoridis, "Merak etmeyin. Ben çok iyiyim. Yeni kız arkadaşım sakallı halimi çok beğendiği için, sakal bıraktım" dedi.

------------------------------------------------------Okur ne dedi

"Ben Pınar'ı aldığımda böyle aldım" ne cümle ama. İster sokaktaki insan olsun, ister Televoleci, sanat camiasından biri olsun. Bakış, aynı bakış. Kadın alınır ve satılır. Mehmet Ali Kılınç

Ne olmuş yani. İnsan farklı birini sevemez mi? Erkekler istedikleri haltı karıştırırken sorun yok! Kadın bunu yapınca herkese ne oluyor? Ahlaksa, herkese, özgürlükse, herkese. Duru Kayhan

/_newsimages/1974365.jpgNe demek erkek yaparken iyi, kadın yaparken kötü? Sevgili bayanlar! Tabii ki erkek, kadın herkesin sevmeye, aşık olmaya hakkı var, ama onurlu, şerefli namuslu bir şekilde. Biz kadınlar değil miyiz başımıza bunlar geldiğinde erkeklere, şerefsiz, namussuz diyen... Özlem Göktaş

Pınar Altuğ'un kesinlikle problemleri var. Aksi olsa neden bir insan sürekli seviyorum dediği erkekleri bırakıp durur. Üstelik aldatarak. Kübra

Erkek yapınca neden bu kadar konuşulmuyor? Beren Vural

Pınar Altuğ aldatılan kadınların intikamını almaya yemin etmiş sanki. Volkan Eye

Bence Pınar'ın en yakın zamanda iyi bir psikoloğa gitmesi gerekir, hani kendi iyiliği ve toplumun genel sağlığı için diyorum. İnsanlar da bu tip olayları okuyup bilinçaltlarına bu tür şeylerin oldukça normal olduğu mesajını veriyorlar. Gülen Gamze

Atalarımız ne demiş... Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste. Adam vatani görevini yaparken namusuna göz dikersen, sıra sana da gelir. Ömer Suslı

Pınar Hanım için sadece söylenecek bir tek şey var, o da aradığını bulamadığı. Arayış içinde demek ki... İstediği gibi biri henüz tam olarak karşısına çıkmamış. Angora Nergis

 

Pınar Altuğ ile Umut Elçioğlu'nun mutluluğu Pınar Altuğ, Tony birlikteliği ile noktalanmıştı. Resimlerde kalan bu iki mutlulukta Can adlı genç ile başka boyutlara taşındı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


YANILTICI İFADE VEREN SANATÇI SOKAK SÜPÜRÜYOR

SİBEL CAN, TRT'DE PROGRAM YAPACAK

"PINAR, BENİ DE ALDATTI"
»  MADONNA, SİNEMA'DAN VAZGEÇTİ
»  EBRU GÜNDEŞ ASANSÖRDE KALDI
»  PORNO YILDIZI VALİLİĞE ADAYLIĞINI KOYDU
»  HEİDİ KLUM, ESQUİRE DERGİSİNE SOYUNDU
»  NEZ'DEN ÖZGÜRCE ALBÜM
»  HÜLYA AVŞAR'A 1,5 TRİLYONLUK TAZMİNAT ŞOKU
»  SOKAKTA SEVİŞİRKEN YAKALANINCA KAMERAYI DENİZE ATTI
»  KIRAN KIRANA BOŞANMA PAZARLIĞI!
»  HÜLYA AVŞAR'A TAZMİNAT ŞOKU
»  AŞK DOKTORU MONİCA BELLUCİ
»  FILDIR FILDIR PINAR ALTUĞ!
»  TUBA ÜNSAL FENA YAKALANDI
»  TATLISES ASENA'YA YAPILAN BÜYÜ İÇİN 8 DEVE KESMİŞ!
»  YILMAZ ERDOĞAN EVLENDİ
»  "SEVGİLİ" TAKVİYELİ KLİP
»  FERAYE, SUDA DOĞURACAK!
»  PARİS HİLTON'UN ÜCRET TARİFESİ
»  YILMAZ ERDOĞAN, SERÇE PARMAĞINA KINA YAKTI
»  ORHAN GENCEBAY, RADYO SAHİBİ OLDU
»  ALİ KICA VE SEVGİLİSİ FANTEZİ YAPMIŞ!
»  VİLLA KAÇAMAĞI KAYA'YI ÇILDIRTTI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.