Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
PKK,TÜRK ASKERLERİNİ NASIL KURŞUNA DİZDİK
PKK,TÜRK ASKERLERİNİ NASIL KURŞUNA DİZDİK
 
Danimarka'da özel bir televizyonda tam 45 dakika boyunca, PKK propagandası yapıldı. Teröristler 46 Türk askerini nasıl kurşuna dizdiklerini uzun uzun anlattı.
 
23.2.2007 - 14:30
Danimarka’da özel bir TV, terörist Murat Karayılan ve PKK’lıların yaşamından kesitler veren 45 dakikalık bir program yayınladı. Teröristler Türk askerlerini nasıl kurşuna dizdiklerini, sınırı geçip nasıl eylem yaptıklarını anlattılar. Terörist PKK, Kürtlerin haklarını savunan bir mücadele grubu olarak tanıtıldı.

Roj TV’yi kapatmamakta ısrar eden Danimarka’da, resmi televizyon kanalı olarak kurulan, ancak daha sonra özel sektöre geçen TV-2, PKK propangası yaptı. 45 dakika süren ’Dags Dato Special-Günün Tarihi Özel’ adlı programda, terörist Murat Karayılan ve diğer yöneticileriyle tek tek röportajlar yer aldı. Türkiye’nin Kopenhag Büyükelçisi Mehmet Akat, TV-2 ve Danimarka makamları nezdinde girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

46 ASKERİ KURŞUNA DİZDİK

Türkiye’nin ve Türk askerinin sürekli karalandığı programda, Kuzey Irak’taki Kürt grupların ve Irak yönetiminin PKK’yı neden koruduğu da açıkça gözler önüne seriliyor. PKK’daki teröristlerin lider kadrosundan ’Medya’ kod adlı kadın terörist, bir devriye aracını nasıl pusuya düşürdüklerini ve 46 askeri kurşuna dizdiklerini şöyle anlatıyor: "Liderimiz yakalandığında dünyayı yıkmaya, yakmaya karar verdik. Sonra bir operasyon yapmak istedik. Kadınlardan oluşan bir keşifçi grup gönderdik. Devriyenin yola çıktığını bildirince Türk askerinin kontrolündeki bölgede pusuya yattık. Araçların tekerlerine ateş edip konvoyu durdurduktan sonra 46 askere ateş ettik. Tek bir kayıp bile vermedik. Sivil arabadaki posta çalışanlarını esir aldık. Kadın olduğumuzu, bazuka kullandığımızı görünce çok şaştılar."

İSTEDİĞİMİZ AN SINIRDAYIZ

Programın sunucusu PKK’lıları Kürtlerin özgürlüğü için savaşan grup olarak gösteriyor. Görüntülerde, PKK’lıların kamplarda çok rahat ve güven içinde hareket ettikleri görülüyor. Mahsun adında 19 yaşındaki terörist ise Türkiye sınırının 15 km, İran sınırının ise sadece 10 km mesafede olduğunu, istedikleri zaman Türkiye’ye girip eylem yaptıktan sonra geri çekilebildiklerini söylüyor.

KÜRTÇE BİLMEYEN TERÖRİSTLER

Yere dizilmiş binlerce mayını kameralara gösteren bir terörist, mayınların Türk askeri tarafından yerleştirildiğini, kadın ve çocukları öldürdüğünü öne sürüyor. Bazı teröristlerin Kürtçe bilmediği için röportajı Türkçe yaptıkları görülüyor. Karayılan, röportajında "Masaya oturalım, sorunun çözümü siyasettedir. Türk Devleti mayısa kadar bir adım atmak zorundadır aksi takdirde eylemlerimize başlayacağız" diyerek tehdit ediyor.

TV kanalı: PKK’yı gösterdik

TV-2 kanalının program müdürü Jesper Nilausen 45 dakikalık propaganda için şunları söyledi: "Bu programı PKK’nın nasıl mücadele ettiğini göstermek için yayınladık. Danimarka halkının bombalı eylemlerle tanıdığı PKK’nın ne olduğunu göstermek istedik. PKK’nın AB’nin terör listesinde olduğunu biliyoruz. Taliban’la da röportaj yayınlayabiliriz."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PRODİ'NİN KOALİSYON ÖNERİSİ KABUL EDİLDİ

MEKSİKA'DAN ABD'YE SOYKIRIM SUÇLAMASI

IRAK'TAN ÇEKİLEN ASKER AFGANİSTAN'A MI?
»  PARMAK ÇOCUK EVE ÇIKTI
»  DÜNYANIN ÇATISI ERİYOR
»  SEL, SAPIĞI YAKALATTI
»  İTALYAN'LAR TRABZONLU ÖĞRENCİLERİ TARTAKLADI
»  PRENS HARRY, ASKERLİĞİNİ IRAK'TA YAPACAK
»  İRAN'A VERİLEN SÜRE DOLDU
»  SURİYE ORDUSU İSRAİL SINIRINA KAYDIRILIYOR
»  IRAK'TA BİR AMERİKAN HELİKOPTERİ DÜŞÜRÜLDÜ
»  İNGİLİZLER EVLİLİKTEN SOĞUDU
»  ÜNLÜ MÜZİSYENİ MİRASI YÜZÜNDEN GÖMEMEDİLER
»  NASA'NIN UZAYDA YAŞAM ARAYIŞLARINDA YENİ AŞAMA
»  BEŞ BİN YILLIK TAKMA ALTIN GÖZ
»  İNGİLTERE IRAK'TA ABD'Yİ YANLIZ BIRAKIP KAÇIYOR
»  AV KÖPEĞİ AV DÖNÜŞÜ SAHİBİNİ VURDU
»  İKİ CERRAH AMELİYAT'TA HASTAYI BIRAKIP KAVGA ETTİ
»  İRAN: NÜKLEER KRİZ İÇİN TÜRKİYE DEVREYE GİRSİN
»  İTALYA'DA KRİZ, BAŞBAKAN PRODİ İSTİFA ETTİ
»  İRAN, NÜKLEER ISRARINDAN VAZGEÇMİYOR
»  İNGİLTERE,IRAK'TAN ASKER ÇEKECEK
»  İTALYA'DA SKANDAL ORGAN NAKLİ
»  AVUSTRALYA'DAN KÜRESEL ISINMAYA KARŞI AMPUL'E YASAK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.