Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
IMKB
9.777,000
ALTIN
2.918,510
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
POLİS,YATAK ALTINDAKİ CESET BULUNAN BAVULU BULAMAMIŞ
POLİS,YATAK ALTINDAKİ CESET BULUNAN BAVULU  BULAMAMIŞ
 
Avukat 8 gün önce öldürülmüş! Polis aramada yatağın altındaki bavulda cesedi bulamamış
 
12.4.2007 - 13:50
Mersin'de, İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat Uğur Özdemir'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürerken, cinayet şüphelisi kadının, cesedin bulunmasından 1 gün önce polis tarafından gözaltına alındığı ortaya çıktı. Gözaltına alındığında kayıp avukatla ilgili sorgulanan kadının, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.
Mersin merkeze bağlı Mezitli beldesi Barbaros Sitesi'nde bir valiz içinde cesedi bulunan İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat Uğur Özdemir cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerince sürdürülen soruşturma çerçevesinde, sorgulaması süren cinayet şüphelisi Gülsen Ö.'nün, olay günü verdiği ifadesinde olduğu gibi, cinayeti avukatın kendisine tecavüze yeltendiği için öldürdüğünü söylediği belirtildi. Emniyet yetkilileri, olayın diğer şüphelileri Derviş T. ile Gülsen Ö.'nün sevgilisi olduğu ileri sürülen Orkun A.'nın sorgulamalarının da devam ettiğini belirtti.
Bu arada, cinayet şüphelisi Gülsen Ö.'nün, cesedin bulunmasından 1 gün önce polis tarafından gözaltına alınarak sorgulandığı ortaya çıktı. Avukat Uğur Özdemir'in kayıp olduğunun bildirilmesinden sonra polis tarafından 9 Nisan'da gözaltına alınan Gülsen Ö.'nün, Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde kayıp avukatla ilgili ifadesinin alındığı öğrenildi. Gülsen Ö.'nün o tarihte poliste verdiği ifadesinde, avukat Uğur Özdemir ile en son 2 Nisan 2007 tarihinde görüştüğünü, birlikte yemek yedikten sonra Özdemir'in Adana'da bir düğüne katılacağını belirterek kendisinden ayrıldığını söylediği belirtildi. Gülsen Ö.'nün ifadesinde, avukatın kendisine ilgisinin olduğunu, ancak kendisinin ona karşı herhangi bir ilgi duymadığını söylediği de öğrenildi. Gülsen Ö.'nün, gözaltına alındığı gün valizin içine koyduğu avukatın cesedini yatak odasında sakladığı, ancak polisin evde yaptığı aramada cesedin bulunamadığı da ifade edildi. Birkaç saat süreyle kayıp avukatla ilgili emniyette ifade veren Gülsen Ö.'nün, daha sonra serbest bırakıldığı kaydedildi.
Öte yandan, polisin cinayetle ilgili yaptığı çalışmalarda, cinayetin 2 Nisan akşamı işlendiği ortaya çıktı. Avukat Uğur Özdemir'in öldürülmeden önce Gülsen Ö. ile birlikte alkol aldıkları ve cinayet gecesi avukatın alkollü olduğu ifade edildi. Cinayet şüphelisi kadının, avukatı kafasına naylon poşet geçirerek boğmaya çalıştığı, sonrasında boynuna fulara benzer bir eşarp geçirerek boğduğu belirtildi. 2 yıldır Mersin'de yaşayan Gülsen Ö.'nün, avukat Uğur Özdemir'i kız kardeşinin şirketinin avukatlığını yaptığı sırada tanıdığı ve avukatın İstanbul'da tekstil işiyle uğraşan kocası M.U.'dan boşanma işlemlerine yardımcı olduğu öğrenildi.
Mersin'de boncuk ve eşofman satarak geçimini sağladığı belirtilen Gülsen Ö.'nün, zaman zaman maddi sıkıntıya düştüğünde avukattan para yardımı aldığı da belirtildi. Gülsen Ö.'nün, bir valizin içinde 8 gün yatak odasında sakladığı cesedi, polisin kendisini gözaltına alıp sorgulamasından sonra panikleyerek, bir gün sonra arkadaşı Derviş T.'yi arayıp evden çıkarmaya çalıştığı, içinde ceset olan valizi, oturduğu Üçtaş Sitesi'ndekilerin şüpheleneceğini düşünerek Barbaros Sitesi'ne taşıdığı kaydedildi.
Avukat cinayetiyle ilgili soruşturmayı çok yönlü sürdüren Mersin polisi, soruşturma kapsamında 3 şüpheli için ek gözaltı süresi aldı. Cinayet şüphelisi 3 kişi, bu kapsamda bugün yeniden doktor kontrolünden geçirildi. Ayrı ayrı 3 araçla hastaneye getirilen şüphelilerden Gülsen Ö., tanınmamak için sürekli olarak başını aşağıda tuttu. Şüpheli kadın, gazetecilerin sorularına da yanıt vermedi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BÜYÜKELÇİ'NİN ÇANTASI ARABADAN ÇALINDI

DOKTORU ZEHİRLEME DAVASINA CEZAYOK

AKP'Lİ VEKİLİN EVİNİ SOYMAYA KALKTILAR
»  MUHTARIN AŞKI KANLI BİTTİ
»  İMAMLAR SOKAKTA TEKME TOKAT BİRBİRİNE GİRDİ
»  TRABZON EMNİYETİ'NDE DEĞİŞİM
»  DSP BASIN MÜŞAVİRİNİ ÖLDÜREN SÜRÜCÜ KONUŞTU
»  "TECAVÜZE UĞRADIM" DEDİ MEHKEMEDE İFADE VERMEDİ
»  PARALAR YANMASIN DİYE YANGININ İÇİNE DALDI
»  10 YTL İÇİN 120 YIL HAPİS İSTEMİ
»  TAKSİM'DE FACİA SON ANDA ÖNLENDİ
»  ERKEK ARKADAŞLARININ YANINDA TECAVÜZ ETMİŞLER
»  TAKSİM'İ KANA BULAYACAKLARDI
»  ADANA'DA POLİS MERKEZİNE BOMBALI SALDIRI
»  KATİL: BEN AVCIYIM KAFAYA SIKARIM
»  SAMSUNDA TRAFİK FACİASI, 5 KİŞİ ÖLDÜ
»  ARANAN KOKAİNCİYİ DURUŞMADA SAVCI TANIYIP YAKALATTI
»  POLİSİN CİNNET KATLİAMI, 4 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP , İNTİHAR ETTİ
»  AÇILAN PREZERVATİF KUTUSU YUVA YIKTI
»  TECAVÜZCÜ TÜRK DELİ NUMARASI YAPIP KAÇTI
»  MASUM YÜZLÜ KORKUNÇ SEKRETERİN İNTİKAMI
»  SERİ KATİLLERDEN KAN DONDURAN İTİRAFLAR
»  CERRAH BU ÇOCUĞUN SORUSUNA CEVAP VEREMEDİ
»  ÖZ KIZINA TECAVÜZ ETTİ DOĞAN BEBEĞİ DE ÖLDÜRDÜ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.