Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4659
EURO
34,8745
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.433,640
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Rıdvan Dilmen: Ateşe Benzinle Gidiliyor
Rıdvan Dilmen: Ateşe Benzinle Gidiliyor
 
Eski futbolcu Rıdvan Dilmen, yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yorumladı. Rıdvan Dilmen, Şenol Güneş'in Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamaları değerlendirirken "Hocanın psikolojisi bozulmuş" dedi. TFF'nin Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakkında alacağı kararla insanları inandırması gerektiğini de belirten Rıdvan Dilmen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da çağrıda bulundu.
 
24.4.2018 - 00:43

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe’nin Antalyaspor’u 4-1 yenerek şampiyonluk iddiasını devam ettirdiği karşılaşmayı değerlendiren eski futbolcu Rıdvan Dilmen, olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine de değindi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamaları yorumlayan Rıdvan Dilmen, “Hocanın psikolojisi bozulmuş” değerlendirmesinde bulundu.

NTV’de yayınlanan “%100 Futbol” programında konuşan Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman’ın “Şenol Güneş’in başı kanamadı” şeklindeki iddiasına da destek verdi. Rıdvan Dilmen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da çağrıda bulunarak 81 ilde herkes ile ilgili araştırma yapılması gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Şenol Güneş’e edilen küfürlerin kendisini rahatsız ettiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, şu ifadeleri kullandı:

“Şenol Güneş’e çok ağır hakaretler oldu ve çok rahatsız oldum. Dünya 3.sü olan teknik direktör değil sonuncu takımın antrenörü de olabilirdi, bir insandır. Maç boyunca küfür edilmesi canımı çok acıttı. Kafası yarıldı yarılmadı mevzusu değil. Kan vardı yoktu değil. Bir şey atılması problemdir. Sosyal medya savaşları, yapılan paylaşımlar doğru değil. Hoca dün çok gergindi. Psikolojisi de bozulmuş. Pepe atılmayacak mı? Şenol Güneş bizim ağabeyimiz… Önemli olan Türk sporu… Gerginlikten dolayı olay başka boyutlara gitti. Şenol Güneş’in annesine edilen küfürler canımı acıttı. Hocalarımızın da her türlü demecine dikkat etmesi lazım… Bu sadece Şenol Güneş ile ilgili değil, Aziz Yıldırım’a da ediliyor. Emre Belözoğlu ve Fenerbahçe’nin yerine koy kendini. Heryerde küfür yiyorlar. Umarım bu olay milat olur.”

Aykut Kocaman gibi Şenol Güneş’in kafasının kanamadığını da savunan Rıdvan Dilmen, “Şenol Hoca darp edildiyse kan akar akmaz. Bence de Şenol Hoca’nın başı kanamadı bunu da söyleyeyim size. Ama Şenol Hoca darp edildiyse hakemin maçı tatil etmesi normaldir. Fakat aynı Mete Kalkavan, Ertuğrul Taşkıran’ın başından kan geldiğinde maçı tatil etmedi. Bugün yaptığı doğru, diğeri yanlış…” dedi.


Fenerbahçe tribünlerinden ‘Şenol Güneş Ölmedi Kalbimizde Yaşıyor' sesleri yükseldi. Fenerbahçe taraftarı ayrıca ilk yarı boyunca Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş aleyhine tezahüratlarda bulundular. İlgili Haberi Oku

SÜLEYMAN SOYLU’YA ÇAĞRIDA BULUNDU

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yarıda kalan derbi ile ilgili kararı hakkında da yorum yapan Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

“Keşke sulh içinde her şey halledilse. Bugün TFF’nin alacak olduğu karar bellidir. Önlerinde kural vardır. Gider Mardin maçını örnek alırsan tekrarlanır. Türkiye’de herkes kararı Ankara’nın vereceğini düşünüyor.

TFF’nin Aziz Yıldırım açıklama yapmadan nasıl hareket edeceğini söylemesi gerekiyor. Fenerbahçe lehine karar çıkarsa Beşiktaş tepki gösterir. Ateşe benzinle gidiliyor. Algıyı farklı yöne doğru ilerletiyorlar. TFF özerk bir kurum. Alacağı kararla insanları inandırmalı. Milyonlarca insana söylüyorum nasıl bir karar çıkacağını bilmiyorum. Süleyman Soylu’ya tarihi bir çağrıda bulunmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı kumpas diyor. Devlet kurumlarının şunu yapması lazım… İçişleri Bakanı 81 ilin valilerine yazı gönderip herkes ile ilgili araştırma yapması lazım… Sosyal medyada, TFF’de, kulüplerde, hakemler arasında kimler var? 45-50 gün önce maça giden hakemde by-lock çıktı. Bunu neden söylüyorum. Çünkü çıkacak kararlar suistimal edilebilir.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Kocaman'dan Olay Yaratacak Sözler

Fenerbahçe'nin Zirve İnadı 4-1

Beşiktaş'ta Kırmızı Kart İsyanı!
»  Kral Kupası Barcelona'nın
»  Fatih Terim: Hedefe Doğru Gidiyoruz
»  Cim Bom Alanya'da Kükredi 3-2
»  Güneş'ten İtiraf! 'Kocaman ve Volkan...
»  F.bahçe ve Beşiktaş Disipline Sevkedildi
»  Başakşehir'in Zirve İnadı 3-1
»  Rıdvan Dilmen: O Elleri Kırın
»  Fenerbahçe'den Açıklama
»  Olaylı Derbi için Soruşturma Başlatıldı
»  Olaylı Derbide Gözler TFF'de
»  Olaylı Derbi Avrupa Basınında
»  Şenol Güneş'in Kafasına 5 Dikiş Atıldı
»  Kupa Derbisinde Kadıköy Karıştı
»  Fatih Terim Ağır Konuştu
»  Asla Kupaya Havlu Attı 0-2
»  Osmanlı Pes Etmiyor 3-3
»  Yılmaz Vural'dan Olay Hareket
»  Manchester City Premier Lig şampiyonu
»  G.saray Taraftarından Arda Turan'a Tepki
»  Cimbom Lliderliği Söktü Aldı 2-0
»  Kocaman'dan rekor
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.