Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2624
EURO
37,6097
IMKB
9.032,000
ALTIN
2.910,670
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SAPIK TARİKATIN TÜRKİYE BAĞLANTISI
SAPIK TARİKATIN TÜRKİYE BAĞLANTISI
 
Denizli’deki sakatlara yüzlerce tekerlekli sandalye bağışı yapan hayırseverin ABD’de geçtiğimiz günlerde sapık ilişkileri nedeniyle polis baskınına uğrayan Mormon Tarikatı olduğu ortaya çıktı.
 
23.4.2008 - 00:15

ABD polisi, 1 ay önce Teksas’ta küçük yaşta bir kızın tecavüze uğraması ve açıklamalarda bulunması üzerine harekete geçip, Mormonların çiftliklerine baskınlar yaptı. 400’ü aşkın çocuk, ailelerinden alınarak devlet korumasına verildi. Tarikattan kurtarılan 16 yaşındaki ABD’li genç kız zorla evlendirildiğini, kocasının 50 yaşında olduğunu, sayısız kez cinsel tacize uğradığını, çiftlikte herkesin herkesle birlikte olduğunu, birçok çocuğun öz anne ve babasını bilmediğini ileri sürmüştü. Tarikat 1999’dan bu yana Türkiye’de de faaliyette. Küçük kızları seks kölesi yapıyorlar!

150 YIL önce Türkiye topraklarında Efes’te kurulan ve ABD’de büyük bir cemaate sahip olan Mormon Tarikatı’nın eli Denizli’ye kadar uzandı. Türkiye Sakatlar Derneği tarafından illerdeki şubelere gönderilen tekerlekli sandalye, sağlık ve okul malzemeleri ile oyuncakların ABD’de ’sapık tarikat’ olarak adlandırılan ve polisin geçtiğimiz günlerde merkezlerine baskın düzenlediği ’Mormon Tarikatı’ tarafından gönderildiği iddia edildi.

Gönderilen malzemelere ihtiyaçları olduğunu belirten Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Çiyancı ise, “Bize kimse, şimdiye kadar ’bizim dinimize gelin’ veya ’bu yardımı yaptığımız için şöyle hareket edin’ demedi. Yasak ve kötü bir olay varsa devlet buna izin vermezdi” dedi.

Denizli karıştı

Denizli’yi karıştıran olay, gazeteci yazar Mustafa Yıldırım’ın ’hakimiyetimilliye.org.tr’ adlı internet sitesindeki 11 Nisan tarihli yazısı ile gündeme geldi. Yıldırım, yardımların arkasında misyonerlik faaliyetinin bulunduğunu belirtti. Yıldırım, Ahir Zaman Azizleri İsa Mesih Kilisesi olarak da bilinen Mormon örgütlenmesinin, başta Denizli ve Manisa olmak üzere Türkiye Sakatlar Derneği aracılığıyla malzeme dağıtımı yaptığını savunarak, şunları söyledi: “Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şubesi’ne de, bir konteyner dolusu malzeme göndermişler. Şube Başkanı Osman Çiyancı, limandan taşıdığı malzemeleri 5 bin engelliye dağıtacakmış. 1920’de İstanbul’u işgal eden İngilizler, bir vakıf aracılığıyla kurbanlık koyun dağıtmaya başlamışlardı.”

İddiaları yanıtlayan Sakatlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Çiyancı, yardımın 10 yıldır genel merkezleri aracılığıyla kendilerine ulaştırıldığını, bu yıl ABD’nin Utah eyaletinden gelen malzemeyi yaklaşık 2 ay önce İzmir Limanı’ndan aldıklarını anlattı. Çiyancı, şöyle konuştu: “Bu yardımları olumlu karşıladık. Çünkü ihtiyacımız vardı. Bizim bildiğimiz ABD’den bir kilise tarafından yapılan yardım olduğudur. Son zamanlarda sapık bir tarikat olduğu iddia edilen Mormon Tarikatı tarafından gönderildiği ileri sürüldü. Biz öyle olduğunu sanmıyoruz. Ama biz muhtacız. ”

158 yıl önce Türkiye’de kuruldu

Mormon tarikatı olarak da bilinen The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints’in ilk liderleri 1850 yılında Türkiye’deki Efes bölgesini kendilerine merkez edinmişlerdi. 1854 yılında Efes’te dev bir kurultay topladılar. Tarikat üyeleri Kırım Savaşı’nda Rusya’ya karşı savaşan Fransız ve Hristiyan Türk askerlerinden oluşuyordu. 1884 yılında tarikat Türkiye merkezini resmen oluşturdu. Son yıllarda ise 1979’da Ankara’da büyük bir toplantı düzenlediler. 1991 yılında Saddam zulmünden Kürtlere 13 bin battaniye gönderiler.

İşte tarikatın kadınları....

İşte tarikatın kadınları....

İşte tarikatın kadınları....
İşte tarikatın kadınları....
İşte tarikatın kadınları....
İşte tarikatın kadınları....



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


SEVGİLİSİNE KIZDI PENİSİNİ KÖKTEN KESTİ

RAHİP BALONLA UÇTU VE KAYBOLDU

SEKS PARTİSİNDE ÖLÜM
»  BM; "ÖNLEYİCİ VURUŞ YAPALIM"
»  SİBER SUÇLULAR TAKTİK DEĞİŞTİRDİ
»  BU MÜTHİŞ FOTOĞRAFLAR DA HİLE YOK
»  TÜM MAVİ GÖZLÜLER KARADENİZLİYMİŞ!
»  LAZER KALEM TAŞIYANA 14 YIL HAPİS
»  TÜRK EŞEK ARILARI İNGİLİZLERİ VURDU
»  BOŞANMAK İSTEYEN ÇAPKIN KOCASINI YOUTUBE İLE REZİL ETTİ
»  ERKEKLERLE EŞİT HAK İSTEDİ KIRBAÇ CEZASINA ÇARPTIRILDI
»  EVLENMEYE HAZIRLANAN KOHL, HASTANELİK OLDU
»  NASA AY'DA İSTASYON KURACAK
»  POLİS ETRAFINI SARDI AMA O TECAVÜZE DEVAM ETTİ
»  İLANLA "İŞİ İYİ BİTİRECEK SESSİZ KATİL" ARIYORDU
»  ŞERİF'İN SEKS KÖLELERİ
»  ABD, AFGANİSTANDA AKILLI PARAŞÜTLER KULLANIYOR
»  IMF RAPORUNDA ANAYASA FIRLATMA KRİZİ
»  TALİBAN: FİTNE FİLMİNİN İNTİKAMINI ALDIK
»  TİTANİK'İN SON BİLETİDE 33 BİN STERLİNE SATILDI
»  EMENİSTAN: ÖN KOŞULSUZ GÖRÜŞMEYE HAZIRIZ
»  ALMANLAR AVRUPAYI GÜBRE KOKUTTU
»  "BOĞAZLARINI SIKIP BAHİS OYNUYORDUK"
»  RUSLAR UZAY HESABINI YANLIŞ YAPINCA
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.