Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1578
EURO
38,1770
IMKB
9.777,000
ALTIN
2.921,030
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SARIGÜL BUNA ÇOK KIZACAK!
SARIGÜL BUNA ÇOK KIZACAK!
 
Cumhuriyet Halk Partisi Şişli İlçe Örgütü tarafından yapılan anket çalışması pilot seçilen Şişli Halaskargazi Mahallesi ile başlatıldı.
 
19.4.2008 - 18:32
 Yüzlerce partilinin katılımıyla gerçekleştirilen çalışmada, Şişlili vatandaşların sorunları yüz yüze görüşmelerle tespit edildi. Çalışmaya İstanbul İl Başkanlığı da destek verdi.

“Şişli İlçe Örgütümüzün bu çalışmaları çok büyük önem taşıyor. Projeyi diğer ilçelere de örnek olacak şekilde geliştireceğiz” şeklinde konuşan İl Disiplin Kurulu Üyesi Av. Hıdır Tanrıverdi “Anket çalışmasını yürüten genç arkadaşlarımızı gördükçe, CHP’nin geleceğinin ne kadar parlak olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Gençlerin önü açıldığı takdirde neler yapılabileceğini hep birlikte görüyoruz” dedi.

TEK RAKİBİMİZ AKP

Şişli İlçe Başkanı Dursun Çaltı “1973’teki uygulamayı yeniden gündeme getirerek evleri dolaşma geleneğini başlatıyoruz. Tespit ettiğimiz pilot bölgedeki 1000 hanenin 700’nün kapısına tek tek gittik. Hedefimiz bu uygulamayı 28 mahallede gerçekleştirmek. Eksikleri tespit ederek bu kapıları ikinci kez, üçüncü kez çalacağız. Yerel seçimleri kazanacağımızdan eminiz. Şişli’de 240 bin seçmen var. Bu nedenle ilçemizde küçük partilerin ve bağımsız adayların şansı yok. Tek rakibimiz AKP’dir. Çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz” diyerek partisinin yerel seçimlerdeki iddiasını ortaya koydu.

SORUNLARI TESPİT EDİYORUZ

İlçe Sekreteri Kemal Göksu, “Ev ev dolaşarak yapılan çalışma ile Şişlililerin sorunlarını tespit ediyoruz. Bu çalışmamızı diğer mahallelerde de sürdüreceğiz. Sonuçları dar bölge odaklı projelere dönüştürerek elde ettiğimiz bulgular ışığında değerlendireceğiz” dedi. Göksu, “Kapısını çaldığımız insanlar partimize ve çalışmalarımıza büyük ilgi gösteriyor. İnsanların derdini anlatmaya ihtiyacı var. Çünkü mevcut iktidarın oluşturduğu kısır döngü ve sansür, insanların kendilerini ve sıkıntılarını ifade etmelerine olanak tanımıyor” şeklinde konuştu.

ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Çakıroğlu da “Yapılan anket çalışması mahallelerimizin beklentilerini ortaya çıkarıyor. Şişli’de çalınmadık kapı bırakmayacağız. Evde bulamadığımız komşularımıza birer mektup bırakarak kendilerini ilçe binamıza davet ediyoruz. Halkaskargazi ile başlatılan projemiz, asıl hedefine bütün mahalleler tamamlanınca ulaşacak. Anket çalışması yaptığımız bu mahallede tespit ettiğimiz sorunların başında otopark, gürültü kirliliği, plansız yapılaşma ve yeşil alan azlığı geliyor. Bundan sonraki çalışmalarımızı elde ettiğimiz bulgular çözüme yönelik projeler üreteceğiz”.

SOKAĞA İNME DEVRİ BAŞLADI

Gençlik Kolları Başkanı Volkan Arslanbuğa ise “Bu çalışmayla CHP sokağa inme devrini başlatmıştır. Seçim çalışması alışkanlığımızı değiştiriyoruz. Kalıcı çözümlere yönelik projeler üretebilmek için, kapı kapı gezerek insanlarımızın gerçek sorunlarını dinlememiz gerekiyor. Bir süre sonra aynı kapıları bir kez de çözüm önerilerimizi paylaşmak için çalacağız” dedi.

SARIGÜL'DEN DAVA

Öte yandan, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün, CHP Şişli İlçe Başkanı Dursun Çaltı'ya 150 bin YTL'lik tazminat davası açtığı öğrenildi. Sarıgül ile Çaltı arasında, Likör Fabrikası'nın satışına ilişkin bir polemik başlamıştı. Çaytı, Sarıgül'ü "AKP'liler gibi davranmak"la suçlamıştı. Şişli İlçe Örgütü'nün "mahalle çalışması yapması" ise Sarıgül'le İlçe Örgütü arasındaki ipleri iyice gerecek.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KAMER GENÇ-BAYKAL DOSTLUĞU

MECLİS ÖNÜNDE KAMER GENÇ EYLEMİ YAPILACAK

SİYASETİN 'KOMANDO AYVAZ'I ARTIK YOK
»  AYVAZ GÖKDEMİR YAŞAMINI YİTİRDİ
»  DEMİREL HUKUK SAVAŞINI KAZANDI
»  BAKKALA GİTMİŞ, PİRİNÇ DE VARMIŞ BULGUR DA!
»  KAMER GENÇ'İN REYTİNGİ YÜKSELDİ
»  PRİNÇ KRİZİNDE HÜKÜMETİN HİÇ BİR SUÇU YOK!
»  BAYKAL CEMEVİ TEMELİ ATTI, BAŞBAKAN ERDOĞAN’A YÜKLENDİ
»  "PKK MİSYONUNU TAMAMLADI, SIRADA İRAN VAR"
»  ERDOĞAN'DAN BAYKAL'A."KUŞ BİLE OLAMAZSIN"
»  İNTERNET ARACILIĞIYLA FUHUŞ
»  TOPTAN, İNÖNÜ GİBİ KONUŞTU
»  FALCILARDAN AB'YE İSYAN
»  FELÇLİ KADINA BÜYÜKANIT ŞEVKATİ
»  PİRİNÇ, TARLADA 90 KURUŞ, MARKETTE 5 YTL
»  "HABERLİ DARBE Mİ YAPILIR"
»  ŞENER: "HALK BENİ İSTİYOR"
»  TMSF'DEN MEDYA'YA ZİNCİRLEME OPERASYON BAŞLIYOR
»  MESUT YILMAZ,YENİ PARTİSİYLE SAHAYA İNİYOR
»  "BÖBREK TAŞI DÜŞTÜ, KALBİNE STANT TAKILACAK"
»  "MECLİS'E ARTIK SİLAHLA GİRECEĞİM"
»  MİRAS KAÇIRAN TARİKAT'A YARGI DARBESİ
»  DTP'Lİ TUĞLUK: "KÜRT DEVLETİ OLMAZ"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.