Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,6383
EURO
39,8878
IMKB
10.841,000
ALTIN
3.516,660
 
Hava Durumu ANKARA
4 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SEDA SAYAN'DAN SİYASET SİNYALİ
SEDA SAYAN DAN SİYASET SİNYALİ
 
BÜYÜK Taarruz ve Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 85'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında kentte konser veren Seda Sayan'ı yaklaşık 20 bin kişi izledi. Kendisinden yardım isteyenleri görünce duygulanan Sayan gözyaşlarına hakim olamadı. Sayan, insanlara yardım etmek için politikaya atılabileceğini söyledi.
 
30.8.2007 - 20:45
      Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 85'inci yıldönümü etkinlikleri, Kültürpark ve Fuar Alanı'nda devam etti. Fuar alanındaki konser, kentte son yıllarda düzenlenen en kalabalık etkinlik olurken, yaklaşık 20 bin Afyonkarahisarlı 2 saat boyunca Seda Sayan'ın şarkılarıyla eğlendi. Konsere hareketli şarkılarıyla başlayan Sayan, kıvrak danslarıyla da dikkat çekti. Hayranlarını coşturan Sayan, omuzlarını açıkta bırakan uzun çiçekli elbisesiyle göz doldurdu. Sık sık sarı postijle uzattığı saçlarını savuran Seda Sayan'ın, derin sırt dekoltesi de göze çarptı.
      Kendisine uzatılan kağıtlardaki yardım taleplerini karşılama sözü veren Seda Sayan, hasta oğlu için yardım isteyen bir anneye mikrofon gönderip bir süre sohbet etti. Yardıma muhtaç kişilerin ön sıralarda yer almak için büyük çaba harcadığı konserde, zor durumdaki vatandaşlar seslerini Seda Sayan'a duyurabilmek için var güçleriyle bağırdı. Kendisinden istenen yardım taleplerini karşılama sözü veren Sayan, insanların hikayelerini dinledikçe gözyaşlarına hakim olamadı. İnsanlara yardım edemediği zaman çok üzüldüğünü anlatan Sayan, bu nedenle politikaya atılabileceğini de söyledi.
      Konserin sonunda Büyük Taarruz ile ilgili bir tablo ve mermer satranç takımı hediye edilen Sayan, Kurtuluş Savaşı'nın kazanıldığı Afyonkarahisar'da sahneye çıkmaktan onur duyduğunu söyledi. Sayan, “Bize bu günleri gösteren şehitlerimizin ruhları şad olsun'' dedi.
     


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


NİŞAN BOZDURAN PORNO FİLM AFİŞİ

ŞENAY AKAY, " BEN LEZBİYEN DEĞİLİM"

"VİAGRA KULLANIN"DEMEK İÇİN TÜRKYE'YE GELDİ
»  AHLAKSIZ TEKLİF YAPAN KADINLAR
»  LEVENT KIRCA'DAN AFİŞ TEHDİTİ
»  CANERİ DÖVDÜREN TV SAHİBİ SAVCILIĞA İFADE VERDİ
»  HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ PARKTA YATARKEN YAKALANDI
»  YEDİĞİ DAYAĞI ANLATMAK İÇİN PARA İSTİYOR!
»  TATLISES, TARKAN'I KISKANDI
»  'SEREN SERENGİL, AÇIK MİKROFONA FENA YAKALANDI
»  TUĞBA ÖZAY'I TARKAN'IN AVUKAT SEVGİLİSİ SAVUNACAK
»  "CANER'İ DAYAKTAN BEN KURTARDIM"
»  DENİZ SEKİ HÜSNÜ'DEN KIZ BEBEK İSTİYOR!
»  PINAR ALTUĞ, GAZETECİLERE, 'SALAK'DEDİ
»  HÜLYA AVŞAR ARTIK MAYO GİYEMİYOR
»  ÜNLÜ MANKEN, FUHUŞ VE UYUŞTURUCU BATAĞINDA
»  CANER'İ İFADE İÇİN KARAKOLA GÖTÜRDÜLER
»  BERGÜZAR'IN AŞK TATİLİ KABUSA DÖNDÜ
»  SİYAH ELBİİSELİ TUĞBA ÜNSAL'A FLAŞLARIN AZİZLİĞİ
»  CANER'İ FENA DÖVDÜLER
»  ''HERKESİN POPOSUNU GÖRDÜK''!
»  ARZUM ONAN'DAN AYRILIK İDDİALARINA YANIT
»  SHARAPOVA, YATAKTA ÖLÜ KURBAĞA!
»  GAMZE ÖZÇELİK, UMRE'YE GİTTİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.