Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4347
EURO
38,1673
IMKB
9.671,000
ALTIN
3.450,290
 
Hava Durumu ANKARA
-9 / -2 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Selvi: Akşener Cumhur İttifakı'nda
Selvi:  Akşener Cumhur İttifakı nda
 
Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açık kapı politikası uygulayacağını savunarak "İlerleyen süreçte İYİ Parti, DEVA ve Gelecek Partisi boşalırsa şaşırmam" dedi.
 
24.2.2025 - 08:41

AKP'nin 8. Olağan Kongresi dün tamamlandı. Kongreye Gelecek ve İYİ Parti'den milletvekillerinin AKP'ye katılımı damgasını vurdu. Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi katılımların devam edeceği görüşünde.

Dün Ankara'da gerçekleşen AKP kongresinde, İYİ Parti’den ayrılan Ünal Karaman ve Salim Ensarioğlu ile Gelecek Partisi’nden istifa eden Serap Yazıcı Özbudun AKP’ye katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni bir dönemi başlattıklarını söylediği kongrenin en çok konuşulan konusu transferler oldu.

Açık kapı politikası
Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi, transferlerin devam edeceği görüşünde. Selvi, bugün kongre izlenimlerini kaleme aldığı yazısında Erdoğan'ın Meclis'ten erken seçim kararı aldırmak için diğer partilerden gelecek olan milletvekillerine açık kapı politikasıyla yaklaşacağının iddia etti. Selvi, "İlerleyen süreçte İYİ Parti, DEVA ve Gelecek Partisi boşalırsa şaşırmam" ifadelerini kullandı.


Selvi, ayrıca İYİ Parti'nin eski genel başkanı Meral Akşener'e de dikkat çeki. Selvi, "AK Parti Kongresi’nde kulağı en çok çınlatılanlardan biri de Meral Akşener’di. Akşener’e yakın isimler AK Parti’ye katılıp önemli görevlere getirilince, Meral Akşener de Cumhur İttifakı’na katıldı yorumları yapıldı" diye yazdı. AKP'nin 8. Olağan Kongresi dün tamamlandı. Kongreye Gelecek ve İYİ Parti'den milletvekillerinin AKP'ye katılımı damgasını vurdu. Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi katılımların devam edeceği görüşünde.

Dün Ankara'da gerçekleşen AKP kongresinde, İYİ Parti’den ayrılan Ünal Karaman ve Salim Ensarioğlu ile Gelecek Partisi’nden istifa eden Serap Yazıcı Özbudun AKP’ye katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni bir dönemi başlattıklarını söylediği kongrenin en çok konuşulan konusu transferler oldu.

Açık kapı politikası
Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi, transferlerin devam edeceği görüşünde. Selvi, bugün kongre izlenimlerini kaleme aldığı yazısında Erdoğan'ın Meclis'ten erken seçim kararı aldırmak için diğer partilerden gelecek olan milletvekillerine açık kapı politikasıyla yaklaşacağının iddia etti. Selvi, "İlerleyen süreçte İYİ Parti, DEVA ve Gelecek Partisi boşalırsa şaşırmam" ifadelerini kullandı.


Selvi, ayrıca İYİ Parti'nin eski genel başkanı Meral Akşener'e de dikkat çeki. Selvi, "AK Parti Kongresi’nde kulağı en çok çınlatılanlardan biri de Meral Akşener’di. Akşener’e yakın isimler AK Parti’ye katılıp önemli görevlere getirilince, Meral Akşener de Cumhur İttifakı’na katıldı yorumları yapıldı" diye yazdı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Kağızman Belediyesine Kayyım

Şamil Tayyar'dan Dikkat Çeken Çıkış!

100 Bin Aileye Ramazan Desteği
»  Mansur Yavaş'tan Diploma Yanıtı
»  AK Parti Vitrininde 9 Yeni iİim
»  Ak Parti'de Yeni MYK Üyeleri Açıklandı
»  AK Parti MKYK'da İyi Parti'den 5 Üye
»  Erdoğan'dan Tarihi KongredeFlaş Mesajlar
»  Erdoğan'ın Yeni A Takımı Belli Oldu
»  'Kısmi Af' Düzenlemesi Son Aşamada
»  İmamoğlu'ndan Videolu Mesaj!
»  Yavaş,Algı Operasyonana Kapıları Kapattı
»  Muayene ÜcretineTepkiler İndirim Getirdi
»  Özel'den Diploma Soruşturmasına Tepki
»   Salim Ensarioğlu, AKP’ye Katılıyor
»  İmamoğlu'na'Sahte Diploma' Soruşturması
»  Rusya'dan Türkiye'ye Kritik Ziyaret!.
»  Hurda Teşviği Bekleyenlere Kötü Haber
»  İmamoğlu Ön Seçimde Resmen Aday
»   MİT'ten Irak'ta 'PKK' Operasyonu!
»  Ankara Mamak'ta Korkutan Deprem
»  Erdoğan'dan Zorlu'ya Önemli Görev
»  İmamoğlu Yeterli İmzaya Ulaştı
»  Motorine Zam Geliyor
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.