Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5237
EURO
34,8078
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.444,990
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Süleyman Soylu'dan Ünlülere Eleştiri
Süleyman Soylu dan Ünlülere Eleştiri
 
Süleyman Soylu isim vermeden ünlüleri eleştirdi: Oyu sosyal medya kullanmıyor, vatandaş kullanıyor
 
9.5.2019 - 08:09

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mazbatası YSK tarafından iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çağrısıyla sosyal medya hesaplarından "Her şey çok güzel olacak" mesajları paylaşan ünlü isimleri eleştirdi. Soylu isim vermeden; "Demokrasiyi beğenmeyenler, 'ben sandığa niye oy vereceğim' diye gitmeyenler, kendi oyu ile bizi birbirine eşit kılmayanlar sosyal medyandan tezahürat üretiyor. Oyu, sosyal medya değil vatandaş kullanıyor" sözlerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, YSK'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararı hakkında, "Ben, İstanbul’da hayatımda bu kadar şaibenin olduğu bir seçim görmedim. Demokrasiyi beğenmeyenler, kendi oyu ile bizi birbirine eşit kılmayanlar, sosyal medyandan tezahürat üretiyor. Oyu sosyal medya kullanmıyor, vatandaş kullanıyor." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seğmen Konağı'nda yapılan iftara Bakan Soylu'nun yanı sıra Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve çok sayıda davetli katıldı. Soylu, iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geçmişte bugünkünden çok daha büyük problemleri atlattığını belirterek, "Ne kadar farklı saflara savrulsak da, vatan denı̇ldı̇ğı̇nde yı̇ne bu sofralardakı̇ gı̇bı̇ bı̇r araya gelı̇yoruz. Bunları anlatmamda kı̇ muradım şudur; Bugün ülke gündemı̇nde, sı̇yaset sahnesı̇nde sı̇zlerı̇n de takı̇p ettı̇ğı̇ bı̇rtakım tartışmalar yaşıyoruz. Bunlardan sakın moralı̇nı̇z bozulmasın. Sı̇stem ı̇şledı̇ğı̇ müddetçe, hukuk süreçlerı̇ ı̇şledı̇ğı̇ müddetçe, bütün engeller aşılır. Asıl önemlı̇ olan, tartışmaları gerı̇de bırakabı̇lecek çözümler üretmektı̇r. Türkı̇ye, bundan çok daha şı̇ddetlı̇ yüksek sesli sı̇yası̇ gündemler yaşamıştır" diye konuştu.

Türkiye’nin askerı̇ darbelerle karıştığını, siyasetçilerini, gençlerini karanlık tezgahlara feda ettiğini belirten Soylu, şunları söyledi:

"Bı̇r şekı̇lde ayakta kalmayı başardık. Hepsı̇nı̇n arkasında dışarıdan ı̇thal zı̇hnı̇yetler vardı. Hepsı̇nı̇n arkasında yabancı fitne odaklarının, lobı̇lerı̇n, locaların adamları vardı, hala da varlar. İsı̇m değı̇ştı̇rdı̇ler, FETÖ oldular, PKK oldular, başka yapılanmalar oldular. Ama bı̇z çok şükür, yı̇ne yan yanayız, yı̇ne aynı sofranın etrafındayız."

'Oyu, sosyal medya değil vatandaş kullanıyor'
YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararı hakkında konuşan Soylu, hayatı boyunca bu kadar şaibenin bir arada bulunduğu bir seçim görmediğini belirterek, "İstanbul'da seçime gideceğiz, buradan duanıza ve desteğinize ihtiyacımız var. Ben İstanbul’da hayatımda bu kadar şaibenin olduğu bir seçim görmedim. Demokrasiyi beğenmeyenler, 'ben sandığa niye oy vereceğim' diye gitmeyenler, kendi oyu ile bizi birbirine eşit kılmayanlar sosyal medyandan tezahürat üretiyor. Oyu sosyal medya kullanmıyor, vatandaş kullanıyor. Çok çalışacağız, çok gayret göstereceğiz ve seçimi kazanım Tayip Erdoğan’ın önderliğinde 5 yıl hizmet etmiş olacağız" diye konuştu.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Davutoğlu Sahaya mı İniyor?

"Hiç Bir Şeyden Korkmuyorum"

G.saray Divan Kurulun İmamoğlu Damgası
»  Destek Veren Sanatçıları Not Etti
»  CHP’den YSK’ya ‘İptal’ Başvurusu
»  Bahçeli: Kutuplaşarak Mesafe Alamayız
»  AK Parti Seçim Hazırlıklarına Başladı
»  Gül'den Çok Konuşulacak YSK Açıklaması!
»  Kaftancıoğlu: Yendik, Yine Yeneceğiz!
»  İmamoğlu:Ramazanda Kul Hakkı Yediniz
»  Davutoğlu YSK Kararını Yorumladı
»  İmamoğlu'ndan Hodri Meydan
»  TBB: "Seçim Deği İptal Kararı Şaibeli"
»   Erdoğan: Çözüm Süreci Söz Konusu Değil
»  "İmamoğlu 16 Milyon İstanbullunun Adayı"
»  HDP'den İstanbul için ittifak Çağrısı!
»  Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul Çağrısı
»  CHP: Boykot Yok,Sevgi Dili Var
»  Erdoğan'dan iş Adamlarına Uyarı
»  Ak Parti'de Aday Tartışması
»  Kılıçdaroğlu:Çok Güzel Şeyler Olacak
»  Akşener: İlk Orucu Hak Yiyerek Açtınız.
»  Avrupa'dan YSK Açıklaması
»  Akşener: Bu Sivil Darbe Girişimidir
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.