Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4487
EURO
43,9847
IMKB
9.307,000
ALTIN
4.123,510
 
Hava Durumu ANKARA
5 / 16 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SİLAH İMALATHANESİ SAHİBİ SERBEST BRIKILDI
SİLAH İMALATHANESİ SAHİBİ SERBEST BRIKILDI
 
Hakkâri'de, polis ve jandarma ekipleri tarafından sürdürülen ortak çalışmalar netîcesinde silâh imalathanesi olarak kullanılan bir ev ortaya çıkartıldı.
 
25.9.2007 - 16:05
 Evdeki aramada, çok sayıda silâh ile yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
Hakkâri Valiliği tarafından yayınlanan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından Yüksekova ilçesinde ortak gerçekleştirilen operasyon ile M.A. isimli şahsın evine baskın düzenlendi. Silah imalathanesi olarak kullanıldığı belirtilen evde; 1 adet Kaleşnikof marka makineli tüfek, 1 adet G-3 makineli tüfek, 1 adet 9 mm çapında kuru sıkıdan çevirme ateşli silah, 11 adet av tüfeği, 8 adet değişik çaplarda tabanca namlusu, 18 adet değişik çaplarda tüfek namlusu, 11 adet ârızalı tabanca parçası, 12 adet ârızalı kuru sıkı tabanca parçası, 4 adet dürbün, 167 adet değişik çap ve markalarda dolu fişek, çok miktarda tabanca, tüfek mekanizmaları, parçaları ve malzemeleri ele geçirildi.
Ele geçirilen malzemelerle silah imalatı ve kaçakçılığı yapıldığını değerlendiren güvenlik güçleri, olayla ilgili M.A. isimli şahsı gözaltına aldı. Silah imalatı ve ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilen zanlının, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.
Öte yandan, imalathane ve tamir atölyesi olarak kullanılan evde ele geçirilen silahların arasında suikast silahında kullanılan susturucu ile uzun namlulu silah dürbününün de bulunduğu belirtildi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ATATÜRK DÜŞMANI THY 'NİN DEVECİ MÜDÜRÜ YİNE PİYASADA

KAMER GENÇ, CUMHURBAŞKANI ADAYI

PKK KIYAFETLİ ASKERLER
»  PKK, ELEKTRİK SANTRALI KURDU
»  CENNET'E KAÇ PUANLA GİDİLİR?
»  İSTANBUL'DA MESAİ SAATLERİ DEĞİŞİYOR
»  ŞIRNAK VE TUNCELİ'DE TERÖR, 2 ŞEHİT
»  "İYİ KALP" ÖDÜLÜ TBMM BAŞKANI KÖKSAL TOPTAN'A
»  BAKANLAR MEMURA ZAM İÇİN ANLAŞAMADI
»  "BAŞBAKAN'IN OTEL MASRAFLARINI KİM ÖDEDİ"?
»  KABE'DE KİRALIK NAMAZ YERİ SKANDALI
»  AB, TÜRKİYE'Yİ EURO HARİTASINDAN SİLDİ
»  GÜL-TEZİÇ GÖRÜŞMESİNDE TÜRBAN KONUŞULMADI
»  ASELSAN TSK'YA TERMAL DÜRBÜN ÜRETECEK
»  ANAYASA TARTIŞMASI'NDA GÜL DEVREDE
»  ŞEBEKE SUYUNU ŞİFALI DİYE İÇİYORLAR
»  BAŞBAKAN'IN MUCİZE DİYET'İ
»  MALEZYA'LI AVUKAT:''10 YIL ÖNCE BİZ DE OLMAZ DİYORDUK''
»  ERTUĞRUL ÖZKÖK'TEN 2. CUMHURİYETÇİLERE SORULAR
»  DENİZ GEZMİŞ'İN DAVALIK FOTOĞRAFI
»  GENELKURMAY'DAN SPORCULARA MÜJDE
»  TBMM'DE YENİ YASAMA YILI PAZARTESİ BAŞLIYOR
»  ŞIRNAK'TA PKK'YA DARBE
»  İŞTE AB'YE VİZESİZ GİRİŞ HAKKI OLANLAR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.