Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2555
EURO
37,5486
IMKB
9.132,000
ALTIN
2.872,220
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TEHLİKE'NİN FARKINDAYSANIZ ADRESİN ADI
TEHLİKE NİN FARKINDAYSANIZ ADRESİN ADI
 
Vatansever aydınlar, Atatürk Cumhuriyeti’ni savunan öğretim üyeleri “Dünyaya ‘Türkçe’ bakan gazeteciler susturulmasın!” başlığı ile çok önemli bir bildiri yayınladı...
 
26.5.2008 - 01:10

Bildirinin amacı, demokrat maskesi ile 21. Yüzyıl dünyasını sömüren emperyalist Batı’nın iç yüzünü sergilediği için programına giderek tarikat borazanı haline dönen TRT’nin “hoyratça” son verdiği gazeteci Banu Avar’a destek vermek için. Bildiri “Tüm öğretim üyeleri KÜMOD” adına da konuya sahipleniyor ve şöyle diyor...
“Sayın Banu Avar’ın hazırlayıp, sunduğu ‘Sınırlar Arasında’ programı nesnel bir gerçekçilikle ve derin bir yurtseverlik sorumluluğuyla üretilmiş, son derece başarılı ve yararlı bir çalışmanın ürünü olarak halkın değişik kesimlerince yoğun bir ilgiyle izlenmiş ve büyük bir takdir toplamıştır.
Bu program 4 yıldır, halkın yoğun ilgisini çekmiştir. Sansürler arasında kalmış, yoluna devam etmiş ve şimdi de tamamen yasaklanmıştır. Dünyaya ‘Türkçe’ bakan bir gazeteci susturulmuş, ‘Türkiye’ yanlısı bir yayına son verilmiştir.
Bu kararı, ülkemizde medyanın saygınlığına ve basın-yayın özgürlüğüne indirilmiş ağır bir darbe olarak görüyoruz ve kınıyoruz. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, Türkiye’nin kurumudur. TRT yöneticilerinin, yurtsever halkımızın eğilimleriyle derinden çelişen bu kararından dönmesini bekliyoruz.”
Bildiride, Prof. Dr. Alpaslan Işıklı TÜMÖD Genel Başkanı (A.Ü.), Prof. Dr. Sina Akşin TÜMÖD Genel Başkan Yardımcısı (A.Ü.), Öğr.Gör. Suay Karaman TÜMÖD Genel Sekreteri (Gazi Üniversitesi), Yard. Doç. Dr. Barış Doster, (Marmara Üniversitesi), Prof. Dr. Cevat Geray (Ankara Üniversitesi), Prof. Dr. Korkut Boratav (Ankara Üniversitesi), Prof. Dr. Tolga Yarman (Galatasaray)... gibi, çok sayıda değerli bilim adamının imzaları bulunuyor... Bilim adamlarının yayınladığı bildiri hemen bir kampanya niteliği kazandı. Duyarlı vatandaşlar da Banu Avar’a destek vermek için arayışa geçtiler... Bu sebeple, “[email protected]” adresleri devreye girdi. Sayın Avar’ın cesur yürüyüşüne destek vermek için bu adresi aramanız gerekiyor... Gelecek hafta sonuna kadar toplanacak mesaj-imzalar Meclis ve TRT’ye götürülecek.
Bugün Pazar... Ne yapıyoruz, okuyucu mektupları yayınlıyoruz ve vakit kaybetmeden,”adı mahfuz” mektuba geçiyoruz...
“Sayın Behiç Kılıç,
Bugün , (Hatta Tanzimat’tan beri), Türkiye’deki iktidar mücadelesinin gayrimüslim Türk vatandaşları ile Gayri Türk sözde Müslümanlar arasında yürütülmekte olduğunu artık görelim ve itiraf edelim. Bu kavgada MÜSLÜMAN TÜRK yok... Müslümanlığı öne çıkaranların azılı Türk düşmanı olduğunu her fırsatta görüyoruz. Çağdaşlık ve laiklik davasını öne çıkaranların da Türk’le Türklük’le hiç alakası olmadığını artık açık ve net bir şekilde biliyoruz.. Bu zavallı millet, intihar etmeyi beceremedi. Ama ÖTANAZİ hakkını kullandı. Kendisini tarih sahnesinden silmesi, ölü milletler mezarlığına göndermesi için yetkiler verdi!.. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni tasfiye ediyor, Türk Milletini de Hititler, Frigler, Urartular gibi tarihin mezarlığına gönderiyorlar.
Türklerin durumu Vücudunun canlı canlı, aslanlar tarafından yenmesini seyreden zavallı ceylan yavrusunun durumuna benziyor. Ben ne yapayım? Medyam yok ki; bu zavallı milleti uyarmaya çalışayım... Söylesene Behiç Bey; haa, ben Bir Türk olarak ne yapayım?..”
Haa!? Bu kardeşim ne yapsın?..
Lütfen bu asil çağrı ile ilgilenelim
İşte çok önemli bir mektup
“Ben Çankırı İli Kurşunlu İlçesi Jandarma karakolunda kısa dönem askerlik yapmaktayım. Kısa dönem askerlerin kitap okumaları gençlerde okuma hevesi uyandırmaktadır ancak yeterli kitabımız bulunmamaktadır. Buraya genelde yetim, öksüz veya yoksul çocuklar asker olarak gelmektedirler. Kitaplığımızda birkaç Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültebi kitabı, yönetmelikler ve tek bir okuma kitabı bulunmaktadır. Bu yüzden, sizlerden karakolumuza 1 adet kitap armağan etmenizi talep ediyoruz. Göstereceğiniz ilgiden dolayı şimdiden teşekkürler.
Can AKBAY (319. KD)
Telefon: 0 505 855 50 98
Adres: Kurşunlu İlçe Jandarma Karakolu
Telefon: 0 376 465 19 12
Helal olsun Can kardeşime, hadi ona koşalım...

BEHİÇ KILIÇ



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DEPREM GELİYOR ONLAR YOLLARA LALE EKMEKLE MEŞGUL

BAYKAL'A HACİZ ŞOKU

ÖZEL HAYATA, BÜYÜK GÖZALTI
»  ÖĞRETMENLER, EVLENEMİYOR
»  TÜRKE İÇKİ YASAK
»  YARGITAY 3.KÖPRÜ PROJESİNİ DURDURDU
»  OLAY MÜDÜRDEN YENİ BİR PROJE DAHA
»  AKP İLE POLİS DEVLETİNE DOĞRU
»  TOPBAŞ'IN GURURU ÇÖPE GİTTİ
»  AB ÖDÜL VERDİ, AKP GÖREVDEN ALDI
»  ERBAKAN'IN EV HAPSİ BUGÜN BAŞLIYOR
»  SEÇİM KANUNUNDAKİ DEĞİŞİKLİK ANAYASA MAHKEMESİNDE
»  GÖZLER, AKP KAMPINDA
»  ABD, DERİN DEVLETİ İSTANBUL'DA
»  NEYİN DİYALOĞU ?
»  ''ÇATIŞMA İSTEMİYORUM'' DEDİ ALKIŞLANDI
»  TELEKOM BİR SIR..!
»  VURAL SAVAŞ,HAŞİM KILIÇ VE RAPORTÖRÜ ELEŞTİRDİ
»   ERMENİ TASARISINI İMZALAMAYAN KONGRE ÜYESİNE DESTEK
»  REKORLAR KİTABINA GİREBİLMEK İÇİN DEV EBRU YAPTILAR
»  ŞÖYLE BİR YÜRÜYEYİM DEDİ 8 BİN 500 KİLOMETRE GELDİ
»  GÜL'Ü GÖRÜNTEMEK İSTEDİLER ŞİDDET GÖRDÜLER
»  YARGITAY BAŞKANI'NA KORUMA ORDUSU
»  KÜLTÜR BAKANI GÜNAY'DAN İSTANBUL İTİRAFI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.