Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2621
EURO
37,4331
IMKB
8.730,000
ALTIN
2.918,610
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TRT SUNUCUSU, PİYANİST FAZIL SAY'A YUMRUK SALLADI
TRT SUNUCUSU, PİYANİST FAZIL SAY A YUMRUK SALLADI
 
TRT sunucusu Fazıl Say'a yumrukla saldırdı!.. Fazıl Say'ın, konser öncesi provası sırasında TRT sunucusu Ekrem Tamer ile sözlü tartışması, konser sonunda kavgaya dönüştü.
 
16.10.2004 - 12:50
Beşinci Antalya Piyano Festivali kapsamında Antalya Kültür Merkezi'nde konser veren dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın, konser öncesi provası sırasında TRT sunucusu Ekrem Tamer ile sözlü tartışması, konser sonunda kavgaya dönüştü. Konserden önce, sahnede prova yapan ünlü piyanist Fazıl Say, piyanosunun akordunu ayarlarken, sahnede bulunan TRT sunucusu Ekrem Tamer, Say'a "Ne yapıyorsun sen'' diye bağırınca, aralarında tartışma çıktı. Araya giren organizatör ve Fazıl Say'ın menajeri Kadir Dursun olaya müdahale ederek, Sunucu Tamer'i uzaklaştırdı. TRT Ankara Televizyonu'ndan görevli olarak Antalya'ya gelen Ekrem Tamer'in, gece de yapacağı sunuculukta iptal edildi. Konser bitiminde Sharaton Otel'de, festivalin kokteyli yapıldı. Kültür sanat çevrelerinin ve sanatçıların katıldığı kokteylde Fazıl Say, menajeri Dursun ile konuşurken arkasından yaklaşan Tamer, Say'a yumruk salladı. Korumaların ve menajer Dursun'un müdahalesiyle Tamer'in yumruğu Say'ı sıyırdı. Bunun üzerine Dursun ve Tamer arasında kavga başladı. Kavgayı, otelin güvenlik görevlileri ayırdı. Olay yerine gelen polis, sunucu Tamer'i gözaltına aldı. Bahçelievler Polis Karakolu'na getirilen Say, Dursun ve görgü tanıkları, ifadeleri alındıktan sonra karakoldan ayrıldılar. Say'ın ve Dursun'un şikayetçi olmaması üzerine ise Tamer, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Karakoldan çıkışta, gazetecilere bir açıklama yapan Fazıl Say'ın menajeri Dursun, "Sanatçımıza saygısızlık etti, bende müdahale ettim. Prova sırasındaki tartışmayı kokteyle taşıdı. Bir TRT görevlisine yakışmayan hareketlerde bulundu'' diye konuştu. Fazıl Say ise kendisine sallanan yumruğun tam isabet etmediğini belirterek, "Asıl kavga menajerim Dursun ile sunucu Tamer arasında oldu'' yorumunu yaptı


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TRT'DE MAAŞ SIKINTISI

AHSEN ÇETİNER'İ ANDIK

MÜŞERREF HEKİMOĞLU TOPRAĞA VERİLDİ
»  TRT GENEL MÜDÜRÜ,"BÖYLE GİDERSE BATARIZ" DEDİ
»  GÜRBÜZ ÇAPAN ÇABUK PES ETTİ
»  ALTAYLI'DAN PKK HABERİNE TEPKİ
»  ARENA'NIN HEVESİ KURSAĞINDA KALDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.