Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5734
EURO
34,8007
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.505,250
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Terim:Sadece İstemekle Olmuyor
Terim:Sadece İstemekle Olmuyor
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün sahada isteksiz bir takım olduğunu belirterek, “Açıkçası sadece istemekle olmuyor. Puanı da, galibiyeti de almasını bilmek lazım. Biz bugün sadece herhalde istemişiz, istedik diyelim, ancak bazıları için pek de sanmıyorum.
 
6.10.2019 - 00:51

 

Salı günü isteyen bir takım, Şampiyonlar Ligi'nin temposundan sonra bir dalgalanma beklersiniz ama böyle bir şey beklemem mümkün değil. Gençlerbirliği’nin hakkını yemeyelim, iyi mücadele ettiler, bizden daha çok koştular, savaştılar. Kendilerini tebrik ederim” dedi.

Tecrübeli teknik adam, Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

"ROTASYON YAPMAYI DÜŞÜNMEMEK YANLIŞ KARARMIŞ"
Rotasyon yapma kararının doğru olmadığını ifade eden Fatih Terim, “Maalesef bugün Salı’dan sayarsak 5’inci, Çarşamba’dan sayarsak 4’üncü gün. Bu yüzden rotasyon yapmayı da düşünmedim ama demek ki doğru karar değilmiş. Çünkü bütün hayatımız boyunca bizim takımlarımız hep savaşan oyunu oynayan, ileride çok pozisyon bulan, baskı yapan taraftır. Bugün bunların hiçbiri yok. Buna ciddiyetsizlik diyebilirsiniz, önemsememek diyebilirsiniz ama hiçbir futbolcunun böyle bir hakkı yoktur. 'Ben Salı günü oynadım, yorgunum' gelirsin, söylersin oynamazsın. Çıktıktan sonra böyle davranmaya kimsenin hakkı yok. Galatasaray’da bunlar telafi edilebilir şeyler değil. Böyle bir oyun oynayıp rakip takıma böyle bir reaksiyon açıkçası hoş değil. Ekran başında şöyle oynasa böyle olur mevzu bu değil” diye konuştu.

“CEZA ALMAYANLAR KONUŞSUN”
Konsantre ve mücadele konusunda eksik olduklarını söyleyen Terim, “İstemek yetmez, o işin teori kısmı, sahada uygulamak lazım, çeneyle olmuyor bu. Dolayısıyla konsantre 0, mücadele yok, bitse de gitsek gibi bir atmosfer içerisinde biz de bu özeleştiriyi yapmamız lazım, hoşlanmadım. Paylaşamadığımız tam anlatamadığımız bir sürü şey olabilir ama Galatasaraylılar bilmelidir ki Ocak’a kadar ve Ocak’ta mecburi haller var. Ama ümit ederim bugün son olur inşallah. Bugün kaybetseydik de, Galatasaray gibi oynasaydık. Beni en çok üzen şey o. Ben penaltıları bilemem, bu konuda konuşmak istemiyorum, konuşunca ceza alıyorum. Biraz da ceza almayanlar konuşsun” ifadelerini kullandı.

“MİLLİ TAKIM ARASI YARA ALIYORUZ”
Diğer takımların aksine milli takım aralarında yara aldıklarını ifade eden Fatih Terim, “Milli Takım arasında herkes yara sararken, biz yara alıyoruz. Biz milli takım arasında yara saramayız. Bu milli takımlara oyuncu göndermeyen takımlar için harika bir imkan, bizim için değil. Güney Amerika’ya, Afrika’ya, en uzak yerlere gidenler oluyor, onun için biz eksiliyoruz. Dolayısıyla o bize çok fazla yaramıyor” şeklinde konuştu.

 
“HALİL UMUT MELER’DEN BAŞKA HAKEM Mİ YOKTU?”
Halil Umut Meler’in perşembe günü Norveç’te maç yönettiğine dikkat çeken Fatih Terim, “Değişecek olan şeyler belli, neler olduğunu herkes görecek. Biz sosyal medyayla hareket etmiyoruz. Takımı ona göre yapmıyoruz, eleştiriler olabilir itirazımız yok, benim seçimim böyleydi. Ben de hata yapabilirim, ben de insanım. Perşembe gecesi Halil Umut Meler hocamız Norveç’te maç yönetti. Bugün de Cumartesi. Cuma sabahı bindi oradan, maç sonrası da sanırım akşam gelmişti. Başka hakem mi kalmadı, yorgun argın geldi” dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Abdullah Avcı'nın yerine Samet Aybaba

Göztepe Kayseri'ye Patladı 4-0

Gençler G.Saray'a Geçit Vermedi 0-0
»  Konyaspor Kaşımpaş'yı Dağıttı 4-1
»  Emre Belözoğlu'na Fetö'den Takipsizlik
»  "Emre Belözoğlu Neden Çıktı"?
»  Malatya Denizli'ye Gol Yağdırdı 5-1
»  Trabzon Fırsat Tepti 2-2
»  Abdullah Avcı'dan Flaş Sözler
»  Kartal 90+3'te Yıkıldı 1-0
»  Fatih Terim: Keşke Kaybetmeseydik
»  G.Saray PSG Maçını Kaç Kişi İzledi?
»  Club Brugge R. Madrid'e Kabusu Yaşattı
»  G.Saray PSG'yi Zorladı Ama Yıkamadı 1-0
»  TFF'den Suat Aslanboğa'ya Şok
»  F.Bahçe’nin Alanyaspor İtirazına Ret
»  Süper Ligde Flaş Ayrılık
»  Kocaman:Sosyal Medya Olmasa...
»  Abdullah Avcı İstifa Edecek mi?
»  Ankara Derbisini Ankaragücü Kazandı 2-1
»  Rıdvan Dilmen Beşiktaş Mahalle Takımı
»  Ersun Yanal:Beklentimiz Kazanmaktı
»  Rıdven Dilmen:Trafik Bile Daha Güzeldi
»  Derbide Gol Sesi Çıkmadı 0-0
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.