Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4339
EURO
38,1549
IMKB
9.602,000
ALTIN
3.438,070
 
Hava Durumu ANKARA
-9 / -3 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
VAKİT YAZARI HÜSEYİN ÜZMEZ'E TECAVÜZ SUÇLAMASI
VAKİT YAZARI HÜSEYİN ÜZMEZ E TECAVÜZ SUÇLAMASI
 
Bursa'da 9 Ocak 2003 tarihinde Nilüfer Evlendirme Dairesi'nde, kendisinden 50 yaş küçük hafız Ayşe Yılmaz'la nikah masasına oturan ve uzun süredir aşırı dinci Vakit Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Hüseyin Üzmez, küçük yaştaki kıza tecavüz ettiği ihbarı üzerine dün 23.30 sıralarında Mudanya'da gözaltına alındı.
 
26.4.2008 - 17:35

İnegöl İlçesi'nde oturan 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddia edilen Hüseyin Üzmez'le birlikte küçük kızın annesi ve babasının da Mudanya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.Katıldığı televizyon programlarında kavgacı uslubuyla tanınan Hüseyin Üzmez'in sorgusu devam ederken, bugün Mudanya Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.

KARISI DA KENDİSİNDEN 50 YAŞ KÜÇÜK

Hüseyin Üzmez'in 5 yıl önce Bursa'da nikah kıydığı kendinden 50 yaş küçük Ayşe Yılmaz'ın ailesi bu evliliğe karşı çıkmış ve nikaha gitmemişti.

Bursa'nın Arabayatağı Mahallesi'nde kuruyemişçilik yapan kayınpeder Mustafa Yılmaz sonradan bu evliliği onayladıklarını, “Peygamber Efendimiz de Ayşe anamız 9 yaşındayken evlenmişti. Kızımın evlenmesine ilk zamanlar karşıydım ama sonradan normal karşıladım” demişti.

İLK SİLAHLI SAĞ EYLEMCİ

Malatyalı olan Hüseyin Üzmez, 1952 yılında henüz lise öğrencisiyle gazeteci Ahmet Emin Yalman'a suikast girişiminde bulundu. ‘İlk sağ eylemci' olarak bilinen Hüseyin Üzmez, Ahmet Emin Yalman'ı öldürmeye teşebbüs suçundan mahkum oldu ve 10 yıl hapis yattı.

Cezaevinden çıktıktan sonra yarıda bıraktığı liseyi, ardından da Hukuk Fakültesi'ni bitiren Hüseyin Üzmez, bir dönem Turgut Özal Hükümeti'nde Sağlık Bakanı Mehmet Aydın'ın özel danışmanı olarak görev yaptı. Hüseyin Üzmez, bazı sağ partilerde görev almış ve MÇP'de genel başkan adayı olmuştu.

ÜZMEZ, ADLİYEDE

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde dün gece 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusunun tamamlanmasından sonra adliye sevk edildi.

Mudanya Adliyesi'ne yoğun güvenlik önlemi altında saat 13.50'da getirilen Hüseyin Üzmez'in bitkin olduğu ve koluna giren polislerin desteğiyle yürüdüğü dikkati çekti. Güvenlik güçleri gazetecilerin fotoğraf çekmesini önlemeye çalıştı. Hüseyin Üzmez'in savcılıkta ifadesinin alınmasından sonra nöbetçi mahkemede hakim önüne çıkarılması bekleniyor.(HÜRRİYET)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PERİNÇEK'İN KIZI ÇİN'DE RADYOCU OLDU

SABAH-ATV SATIŞI VE KOLLEJLİ (İMAM HATİPLİ) MÜDÜR!

İŞÇİNİN 33 MİLYAR YTL'SİNİ GASP EDECEKLER
»  TRT ODACI TRENSFER ETTİ
»  "KİMİ NERESİNDEN ÖPÜYORSUN"
»  750 MİLYON DOLAR DAMAT HATIRINA MI?
»  MEHMET BARLAS, 900 BİN YTL'Yİ DUYUNCA ÇILDIRDI
»  ERDOĞAN'IN MEŞHUR ÇAKISI PENGUNE MALZEME OLDU
»  KANALTÜRK'E MALİYE KISKACI, KANAL KAPATILABİLİR
»  ARENA'DA TARKAN-UĞUR DÜNDAR SAVAŞI
»  "TMSF, İKİ TELEVİZYONA DAHA EL KOYACAK"
»  BU KARİKATÜR MÜ ERGENEKON'UN SIRLARINA HAKİM?
»  RTÜK ÇALIK GRUBUNDAN AÇIKLAMA BEKLİYOR
»  ÇALIK, ARAP ORTAĞINI AÇIKLADI
»  HALKBANK'TAN 'ÇALIK' AÇIKLAMASI
»  RTÜK'TEN KATAR'LI ORTAĞA İTİRAZ
»  ERDOĞAN'DAN, BAKAN ÇELİK'E YIPRANMA FIRÇASI
»  -"GÖRÜNÜM 2007" EN İYİ HABER GÖRÜNTÜLERİNE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
»  FATİH ALTAYLI, HÜRRİYETİ İHBAR ETTİ
»  ÇALIK, PARAYI ÖDEDİ, ATV VE SABAH ARTIK ÇALIK'IN
»  ÇALIK YARIN TMSF'YE ÖDEME YAPACAK
»  CHP KONGRESİNİ MEDYA ORDUSU TAKİP EDECEK
»  MEDYA PATRONUNUN GAY SEKS PARTİSİ ÖLÜMLE BİTTİ
»  HALKI BÖYLE BÖLDÜLER!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.