Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4381
EURO
38,1880
IMKB
9.911,000
ALTIN
3.377,450
 
Hava Durumu ANKARA
3 / 8 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
VARMISIN, YOKMUSUN'DA DÜNYA YILDIZI
VARMISIN, YOKMUSUN DA DÜNYA YILDIZI
 
Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Christina Aguilera, Var Mısın Yok Musun'da minik çocuklar için yarıştı. Sempatik tavırlarıyla beğeni toplayan Aguilera, ne kadar kazandı?
 
20.10.2008 - 07:27
Acun Ilıcalı, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ile işbirliği yaparak ünlü şarkıcının kazandığı ödülü bu vakıf vasıtasıyla çocuklar için kullanacaklarını anlattı.
Stüdyoda Christina Aguilera'nın 100 hayranı yer alırken, yarışmacıların da bir hayli heyecanlı oldukları gözlendi.
CHRISTINA'YA MÜTHİŞ KARŞILAMA
Acun Ilıcalı, "Dünyanın en iyi seslerinden biri geliyor, Christina Aguilera geliyor" diyerek, ünlü şarkıcıyı stüdyoya davet etti.
24 yarışmacı 'Welcome Christina' yazılı pankart açarken, Aguilera'nın hayranları da onu tezahüratlarla karşıladı. Ünlü şarkıcı gördüğü bu ilgi karşısında bir hayli keyiflendi.
AGUILERA'NIN GÜLDÜREN ŞAŞKINLIĞI
Aguilera, önüne konulması için kutu seçimini oğlunun doğum günü olan 12 numaradan yana kullandı. Ancak Aguilera, Nergis'in isminin altında yazan katıldığı il olan 'Kayseri' şeklinde söyleyince stüdyodakiler duruma güldü. Acun, yarışmacının isminin üstte, katıldığı şehrin ise altında yazan yazı olduğunu söyleyince Christina da düştüğü duruma çok güldü.
HEKİM BEY'DEN ŞAPKASINI İSTEDİ
Yarışmaya Afganistan'dan katılan Türkmen asıllı Hekim Bey, programa yöresel bir kıyafet ile gelince Aguilera'nın dikkatini çekti. Ünlü şarkıcı konserlerinde giymek için Hekim Bey'den başındaki beyaz, tüylü başlığı istedi. Hekim Bey, 'Neden vermeyeyim, sizin olsun" diyerek Aguilera'yı gülümsetti.
TÜRKİYE'Yİ ÇOK BEĞENMİŞ
Acun Ilıcalı, Aguilera'ya Türkiye'yi nasıl bulduğunu sordu. Türkiye'ye daha önce hiç gelmediğini belirten ünlü şarkıcı, "Gezmeyi, yeni kültürler tanımayı seviyorum. Buraya gelmiş olan arkadaşlarım var ve bana Türkiye'nin çok güzel ve harika bir yer olduğunu söyledi. Ama kendim gelip görmem gerekiyordu. Şunu söyleyebilirim ki, dün gece geldim. Türkiye'ye ayak bastığım andan itibaren buranın çok güzel bir yer, çok güzel bir ülke olduğunu anladım. Bu sabah oğlumla beraber bir yürüyüş yaptım ve buranın ne kadar güzel olduğun anladım" şeklinde konuştu.

TÜRKÇE 'YOKUM' DEDİ

Minik bir çocuğun isteği üzerine ilk kutu seçimini 1 numaradan yana kullanan ünlü şarkıcı, 1 YTL çıkınca bir hayli sevindi. Ancak Christina ikinci seçiminde 500 bin YTL'lik kutuyu açtırınca üzüldü. Çok heyecanlı olduğunu belirten Aguilera, Hamdi Bey'in tekliflerini Türkçe olarak kendisine aktaran Acun'a yine Türkçe yanıt vererek 'yokum' dedi.

AGUILERA MÜTHİŞ YARIŞTI

İlk başlarda 500 bin YTL'lik büyük ödülü açtırmasına karşın iyi bir yarışma çıkartan Christina Aguilera, bankacı Hamdi Bey'den 15 bin, 30 bin, 65 bin, 45 bin ve 55 bin YTL'lik teklifler aldı. Bu teklifleri Türkçe 'yokum' diyerek kabul etmeyen Aguilera, şansını denemeyi tercih etti.

Çok başarılı bir yarışma çıkartan Aguilera, son dörde gelene kadar tüm mavi kutuları açtırdı. 20 bin, 250 bin ve 2 adet 500 bin YTL'lik kutularla son dörde kalan ünlü şarkıcı Hamdi Bey'den 95 bin YTL'lik teklif aldı.

'BEN KORKUSUZUM' DEDİ, 95 BİN YTL'Yİ KABUL ETMEDİ

"Ben korkusuzum, aynen devam edeceğim" diyerek 95 bin YTL'yi kabul etmeyen ünlü pop yıldızı, iki kutu daha seçti. Her iki seçiminde de 500'er bin YTL'lik kutuları açtıran Christina Aguilera, son ikiye 20 bin ve 250 bin YTL'lik kutularla kaldı.

DOSTUM İYİ BİR TEKLİF YAP

Hamdi Bey, kendisi ile konuşması durumunda daha yüksek bir teklif yapacağını söyleyince Aguilera çocuklar için bunu yapacağını ifade ederektelefonu aldı.

Ünlü şarkıcı "Dostum bana iyi bir teklif yapmalısın, çocuklar için" deyince Hamdi Bey, 180 bin YTL'lik teklif yaptı. Ünlü şarkıcı bu sefer Türkçe olarak 'varım' diyerek 180 bin YTL'yi kabul etti.
Christina Aguilera şayet önünde duran 12 numaralı kutuyu açtırsaydı çocuklar için sadece 20 bin YTL kazanmış olacaktı.

İŞTE AGUILERA'NIN PROGRAMDAKİ FOTOĞRAFLARI


Televizyon Gazetesi


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ÜNLÜ AKTÖR'ÜN KÖPEKLİ BASIN TOPLANTISI

PEKER AÇIKALIN'DAN GÜLSE BİRSEL'E AĞIR SUÇLAMA

YILLAR SONRA GELEN İTİRAF
»  "GÜLSE'NİN SİLAHI KALEMİYDİ O KALEM KIRILDI!"
»  TATLISES'E 500 BİN YTL'LİK DAVA
»  TUĞBA ÖZAY'IN, GÜZEL SAÇLAR İÇİN "ÇİŞ" ÖNERİSİ
»  BAŞ BAYAN'IN ROPÖRTAJ'DAN HABERİ YOK
»  POLAT ALEMDAR'I EROİNMAN YAPTILAR
»  TEK KİŞİYE 4 MİLYON DOLAR KAZANDIRAN DİZİ
»  HÜLYA AVŞAR'DAN 'ÜRKEK KEDİ GİBİ' AÇIKLAMASI
»  HÜLYA AVŞAR, TAYYİP ERDOĞAN'I ANLATTI
»  YÖNETMEN'İ STONE'NİN O SAHNESİNİ ANLATTI
»  KRİZ POPSTAR ALATURKAYI DA VURDU
»  ŞEVKET BU KEZ DE OTELPARASINI ÖDEYEMEDİ
»  "GERDEK SENDROMU YAŞADIN MI?"
»  ADNAN ŞENSES HASTANEYE KALDIRILDI
»  ŞENAY AKAY MODACI DÖVDÜ
»  MERAL ZEREN'İN ZOR DURUMU
»  CEMİL İPEKÇİ, TANGALI YAKALANDI!
»  45'LİK MERAL, 25'LİK SEVGİLİ BULDU
»  BANU GÜVEN, CADI OLDU
»  "EŞİM BANA DEHŞETLE BAKIYOR"
»  SERENA WİLLİAMS, ÇIRILÇIPLAK
»  KURTLAR VADİSİ HOLDİNG OLDU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.