Polis, 197 gün kaçmayı başaran şüpheli Cem Garipoğlu’na kimlerin yardım ettiğini tek tek belirliyor. Skandal Adli Tıp Raporu sonrası yeni rapor da tamamlandı.
Bu rapora göre, baba Nida Garipoğlu’na ait iki gömlek ve bir iç çamaşırında kan izine rastlandığı kaydedildi. Bu rapora rağmen, iç çamaşırındaki lekelerin çamaşır sepetindeki kanlı gömlekten bulaşma ihtimali de bulunuyor. Eski raporda baba Garipoğlu’nun bir gömleğinde kan izi olduğu belirtilmişti. Raporda ayrıca, Münevver’in vücudundaki kesiklerin kaç kesici aletle oluştuğu belirlenemedi.
İKİ GİZLİ TANIK
Milliyet'e göre, polisin araştırmasında, “iki gizli tanık” önemli rol aldı. Önemli bilgiler veren bu isimlerin, yalnızca polis ve savcı tarafından bilindiği öğrenildi. Bu iki gizli tanığın, Cem Garipoğlu’nun ilk gece ne yaptığını, baba Nida Garipoğlu’nun cinayeti ne zaman öğrendiğini polise ayrıntısıyla anlattığı belirtildi.

ZANLIYA KEMİK YAŞI TESPİTİ
Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde tutuklu bulunan Garipoğlu, sabah erken saatlerde cezaevinden çıkarılarak, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Kemik yaşının tespiti için gerekli tetkiklerden geçirileceği öğrenilen katil zanlısı, başhekimlik binasındaki işlemlerin ardından hastane polikliniklerinin bulunduğu başka binaya götürüldü.
Jandarmanın yoğun güvenlik önlemleri altında başhekimlik binasından çıkarılan Garipoğlu'nun sakallarının kesilmiş olduğu gözlendi. Üzerinde jandarma yeleği bulunan Garipoğlu, hastane bahçesindeki vatandaşlar tarafından yuhalandı.
YENİDEN CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ
Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun, kemik yaşının tespiti amacıyla götürüldüğü hastaneden çıkarılarak, yeniden cezaevine götürüldü.
Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine yoğun güvenlik önlemleri altında getirilen Cem Garipoğlu'nun buradaki işlemleri tamamlandı.
Cem Garipoğlu, jandarmanın geniş güvenlik önlemleri altında, saat 13.30 sıralarında hastaneden çıkarılarak, tekrar Maltepe Ceza İnfaz Kurumları'na götürüldü.