Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,0697
EURO
37,1139
IMKB
9.952,000
ALTIN
3.319,300
 
Hava Durumu ANKARA
-2 / 2 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ÇAKMA DİNCİ VAKİTÇİLERİN KAFASI BÖYLE ÇALIŞTI
ÇAKMA DİNCİ VAKİTÇİLERİN KAFASI BÖYLE ÇALIŞTI
 
Çakma dincilerin Vakit Gazetesi, Türkiye Cumhuriyetinin işgal devletleri tarafından tanındığı Lozan Anlaşmasının imzalandığı masa üzerinden, Cumhuriyet'e ve yapılan anlaşmaya ağır ithamlarda bulundu.
 
13.11.2008 - 20:45

Çakma Dinci Vakit Gazetesi, Anadolu'yu işgal etmek isteyen devletlerin yaşadığı mağlubiyeti imzalayarak, Türkiye Cumhuriyeti'ni tanıdıkları masa üzerinden Türkiye Cumhuriyetine ağır ithamlarda bulundu.
Gazete, birkaç gün önce İsveç Konfederasyonu Bakanı Pascal Couchepin tarafından hediye edilen masayı 'infaz masası' olarak manşetine koydu. Bu masa üzerinde anlaşma imzalanarak Kerkük, Musul ve 12 Adaların kaybedildiğini iddia etti. Sorumlusu olarak da İsmet İnönü'yü gösteren Çakma Vakit İnönü'nün bir de fotoğrafını masanın önüne koydu.

İşte Vakit Gazetesinin manşeti ve iddiaları;

İste infaz masası

İşte en pahalı masa... İşte, bedelini en ağır ödediğimiz masa!.. Çünkü bu masada bir imparatorluğu kaybettik!.. Çünkü bu masada Kerkük, Musul ve 12 Adaları kaybettik!.. Bu masa; Türkiye'nin bitirildiği Lozan'daki masa!.. Bu masada her şeyimizi verdik ama, 85 yıl sonra bugün; işte o masa Türkiye'ye hediye edildi... Topraklarımız gitti. masa kaldı yadigar!

MASADA NASIL KAYBETTİK

Lozan Anlaşması'nın imzalandığı masanın 85 yıl sonra İsviç Konfederasyonu Bakanı Pascal Couchepin tarafından Türkiye'ye hediye edilmesi, anlaşmanın imzalandığı o masada neler kaybettiğimizi yenden akıllara getirdi. Lozan Anlaşması, Türkiye'nin meydanda kazandığı bir savaşı, masada nasıl kaybettiğinin en somut örneği olarak tarihe geçti.

İMPARATORLUĞUN ÇÖKÜŞÜ

Binlerce şehit verilerek Kurtuluş Savaşı'ndan zaferle çıkıldı; Ancak anlaşma masasında kazanılan hakları per çoğu İsmet İnönü başkanlığındaki ekip tarafından Lozan'da yapılan anlaşma masasında kaybedildi. Cephde kazanılan Kerkük, Musul, Süleymaniye, Kıbrıs ve Ege'deki 12 Ada, Lozan'da o masada verilen tavizlerle elden gitti. Gayri müslimlere verilen birçok imtiyaz ise günümüzde baş ağrıtmaya devam ediyor. Lozan'da açıklanmayan 'gizli maddeler'in olduğu da hala tartışılıyor.

Sallamak bunlar için çok kolay, işleri sallamak ve inanmış insanları kandırmak. O günkü koşulları bilmeden, neyin nasıl olduğunu bilmeden sürekli sallamışlar. Sanki kendileri olsaydı kurtaracaklardı ve osmanlıyı yeniden eski duruma getireceklerdi. Her şeyde salladıkları gibi bunda da sırf muhalefet yapmak ve yandaşlarına şirin görünmek için bol keseden sallamışlar. Onlardan akıllısı yok çünkü bu dünya. Doğru islam ve müslümanlık adına insanları soymada üstlerine yok o konuda da onlarla kimse yarışamaz.

Öte yandan bu çakma dincilerin  Suudilerin Hz.Peygamber efendimizin kabninin üzerine alışveriş plalazaları dikip onu aşağılamalarına  gıkları çıkmadı. Kabenin etrafı yıkılıp giderek küçültülüp ileride yok edilecek şekle sokulmasınada gıkları çıkmadığı gibi hiç gündeme bile getirmediler. bunlar işte böyle çakma dinci müslüman falan değiller ve onların dini imanı taptıkları tek şey para para padra. Gerisi hikaye onlar için. Üstelik bu çakmalar  kendi sapık yazarlarına arka çıktılar, yüzsüz ve sapık bir şekilde küçükm kızların evlendirilmesini yerinde bir karar olarak gördüler. Bunlarda bu kafa oldukça ve bu çakma dincilikleriyle daha çok haltlar yerler.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FLAŞ.. ALMANYA'DAN KANAL 7'YE ŞOK HABER

'ROJ TV MECLİS'TE' DEDİKODUSU ORTALIĞI KARIŞTIRDI

"AYDIN DOĞAN'DAN DOST OLMAZ"
»  164 GAZETECİYE SÜREKLİ BASIN KARTI
»  AKİF BEKİ 6 MUHABİR'E YASAĞI AÇIKLADI
»  BEKİ: "DEDİĞİM DEDİK"
»  KÜRTÇE TV OCAK AYINDA YAYINDA
»  SİNİRLERİ BOZUK AKMAN, KANAL D DİREKTÖRÜ İLE TARTIŞTI
»  CHP'DEN ERDOĞAN'A GAZETECİLERE YASAK SORUSU
»  TGC'DEN BAŞBAKANLIĞA KINAMA
»  HÜRRİYET'TEN TURGAY CİNER'E TRANSFER
»  VATAN'DAN SABAH'A NOKTA ATIŞLAR
»  İŞTE LEMAN'IN BU HAFTAKİ ERDOĞAN'I KIZDIRACAK KAPAĞI
»  DÖNEKLER DÖNMEYENLERİ EZERKEN
»  BAŞBAKANLIKTAN 'GAZETECİYE YASAK' SAVUNMASI
»  BAŞBAKANLIK "GAZETECİ" İSTEMİYOR
»  YANDAŞ OLMAYAN GAZETELERE SANSÜR
»  BAŞBAKAN'IN UÇAĞI KIYAK DEĞİL Mİ?
»  TARAF GAZETESİ DE 'BİZ KAÇ KİŞİYİZ' OLAYINA GİRDİ
»  ERGENEKONCULAR, ŞAMİL TAYYAR'A SALDIRDI
»  TRT'NİN KÜRTÇE KANALININ İSMİ BELİRLENDİ
»  O TARAF'ÇILAR BATIYORMUŞ "DAHA BETER OLUN"
»  DÖNEKLER, LİBOŞLAR, SATILIK KALEMLER ŞOK GEÇİRİYOR
»  'AKIN İPEK'E BRAVO' DEDİRTEN OLAY
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.