Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1995
EURO
37,9519
IMKB
9.559,000
ALTIN
2.912,390
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ÇOCUK KLÜBÜ YÖNETİCİSİNDEN ÇOCUKLARA CİNSELTACİZ!
ÇOCUK KLÜBÜ YÖNETİCİSİNDEN ÇOCUKLARA CİNSELTACİZ!
 
Antalya'da bir dernek başkanı küçük yaştaki 3 kız'a cinsel tacizde bulunma suçlamasıyla 7 yıl hapis cezasıyla yargılanıyor.
 
6.12.2006 - 16:04

Antalya'da bir çocuk kulübü ile gençlerin üye olduğu çevre derneğinin başkanlığını yapan 59 yaşındaki biyolog M.E.Ç., “deniz kenarında küçük yaştaki 3 kız çocuğuna cinsel saldırıda ve tacizde bulunmak’ suçlamasıyla 7 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor.
Ankara'da uzun yıllar biyolog olarak görev yaptıktan sonra emekli olan M.E.Ç., Antalya'ya yerleşti. Emekli biyolog, geçen yıl 7 arkadaşıyla birlikte Mavi Yeşil Dost Derneği'ni kurdu. Kanuni yeterliliklerini yerine getiremeyen dernek, feshedildi. M.E.Ç., bu derneğin kapatılmasının ardından Mavi- Yeşil Çocuk Kulübü'nü ve yine aynı gün Mavi- Yeşil Çevre, Gençlik ve Spor Derneği'ni faaliyete geçirdi. İlköğretim öğrencileri için doğa ve çevre gezileri düzenleyen, yaz döneminde kamp programı yapan, günübirlik sahil temizliği etkinliği düzenleyen M.E.Ç., 7 arkadaşıyla birlikte çocuk ve çevre üzerine çeşitli çalışmalara imza attı.
M.E.Ç., 18 Ağustos'ta Konyaaltı Beach Park'a gitti. Bu arada sahile babalarıyla birlikte giden 15 yaşındaki D.A., 12 yaşındaki kardeşi D.A. ve 15 yaşındaki arkadaşları B.Y. bir süre kıyıda oturduktan sonra, babalarının cuma namazı kılmak için camiye gitmesinden sonra denize girdi. İddiaya göre, küçük kızların yalnız kalmasını fırsat bilen M.E.Ç., kızların yanına yaklaştı. Bir süre sohbet ettikten sonra 15 yaşındaki D.A.'ya yaklaşıp mayosunun içine elini soktuğu öne sürülen Ç. kızın şaşkınlıkla bağırması üzerine bu kez konuşmaya başladı. 3 eşli olduğunu ve 9 çocuğu bulunduğunu söyleyen zanlının, B.Y.'ye denizde vals yapmayı öğretmeye çalıştığı, 12 yaşındaki D.A.'nın da arkasına geçerek cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi. Bunun üzerine denizden fırlayan kızlar güvenlik görevlilerini çağırarak M.E.Ç.'i yakalattı.
Gözaltına alınan, evli ve bir çocuk babası olduğu belirtilen M.E.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.E.Ç. Antalya 7'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde ‘cinsel saldırı’ ve ‘taciz’ suçlamasıyla 7 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor.
KIZLARI VE ÇEVRECİLERİ SUÇLADI
Zanlı, geçen günlerde görülen ilk duruşmada, cinsel saldırı ve tacizde bulunduğu iddia edilen kızları, ‘Erkeklere karşı acımasız’ olmakla, diğer çevrecileri de ‘bağcı dövmek’ istemekle suçladı. M.E.Ç. ifadesinde şunları söyledi:
“B.Y, bana D.A.'nın sınıfındaki bütün erkekleri dövdüğünü söylemişti. Erkeklere karşı acımasız. Ben kendini çocuklara adamış birisiyim. Çocuklar için Mavi- Yeşil Çocuk Kulübü'nü kurdum. Kendini genç hissedenler için de Mavi-Yeşil Çevre, Gençlik ve Spor Derneği'ni kurdum. Ben diğer çevreciler gibi değilim. Diğer çevrecilerin onda 9'u, bağcı dövmek içindir. Benim çevreciliğim üzüm yemek içindir. Davaya konu olan yer de mavi bayraklı bir yerdir. Orada böyle bir şey yapmam imkansız.”
Mahkeme M.E.Ç'nin tahliye talebini geri çevirerek duruşmayı erteledi.

(HÜRRİYET)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TEM'DE ZİNCİRLEME KAZA, 4 KİŞİ ÖLDÜ

BASKINDAN ÖNCE HABER VERİYORLAR

LİSELİLER BİRBİRİNİ BIÇAKLADI
»  CHAT YAPARKEN İNTİHAR ETTİ!
»  ÇOCUK PORNOCUSU YUVADAN KIZ KAÇIRMAYA KALKTI
»  300 BİN SAPIK VAR
»  SINIR DIŞI EDİLMESİN DİYE FUHUŞ İÇİN GETİRDİKLERİ KADINLARI EVLENDİYORLAR
»  CHET'TE TANIŞTI GÖRMEYE GİTTİ TECAVÜZE UĞRADI
»  KOCAELİ'NDE PROFESÖRE BIÇAKLI SALDIRI
»  FUHUŞ ÇETESİNİN LİDERİ KADIN DOKTOR ÇIKTI
»  KOCAELİ'NDE PROFOSÖRE BIÇAKLI SALDIRI
»   DOĞALGAZ SIZINTISI AİLEYİ YOK ETTİ
»  ŞIRNAK'TA SAPIK GERGİNLİĞİ
»  ALDATAN KOCAYA SÖVMEK SERBEST
»  KIZ ÖĞRENCİ YURDUNDA LEZBİYEN İLİŞKİLER
»  LEZBİYENLİK DAVASI İŞSİZ BIRAKTI
»  DERBİ MAÇ ÖNCESİNDE KAN AKTI...
»  BANU ALKAN'I DÖVDÜLER
»  BODRUM'DA SİNDY OERASYONU
»  ''OĞLUM KİMDEN HAKİM BEY?''
»  BENZİNLİĞE BENZİN DÖKÜP ATEŞE VERDİLER
»  1 YILDA 80 TON HAM PETROL ÇALDILAR
»  SEKS TUZAKLI UYUŞTURUCU
»  CHP'NİN HIRSIZI YAKALANDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.