Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,6383
EURO
39,8878
IMKB
10.841,000
ALTIN
3.516,580
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İSTANBUL VALİSİ'NİN KARDEŞİNE SEKS KASETİ ŞANTAJI
İSTANBUL VALİSİ NİN KARDEŞİNE SEKS KASETİ ŞANTAJI
 
İstanbul Valisi Muammer Güler'in kardeşi Faruk Güler'i, ellerinde kadınlarla uygunsuz halde çekilmiş görüntüleri bulunduğunu söyleyerek şantaj yaptığı öne sürülen 6 kişi gözaltına alınarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde getirildi.
 
25.8.2008 - 17:50

Faruk Güler'den görüntüler karşılığında yüksek miktarda para istediği belirtilen şüphelilerden Yunus Emre Esatoğlu tutuklandı.

İstanbul Organize polisinin yaptığı operasyonla İstanbul Valisi Muammer Güler'in kardeşi İşadamı Faruk Güler'e "Kadınla çekilmiş görüntülerin var" diye şantaj yaptıkları iddia edilen 6 kişi yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından Yunus Emre Esatoğlu ile Mehmet Ali B. "şantaj ve tehdit" suçlarından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi, 4 kişi ise savcılık tarafından serbest bırakıldı. Mahkemece tekrar sorgulanan Yunus Emre Esatoğlu tutuklanırken, Mehmet Ali B. serbest bırakıldı.


Faruk Güler'i tehdit ettiği ve şantaj yaptığı iddiasıyla tutuklanan Esatoğlu'nun ifadesinde şunları söylediği öğrenildi: "Faruk Güler'le daha önceden patronum olan Bedri Atay aracılığıyla tanışmıştım. Tanışmamız şöyle oldu: Bir gün Bedri Atay'la Faruk Güler Ortaköy'e bir restorana gideceklerdi. Bedri Atay'ın aracına Faruk Güler bindi. Ben de araçta şoförlük yaptım. Arabada Faruk Güler, Parizen Disko'ya giderek eğlendiğini, polis uygulamasına denk geldiğini görüntülerin güvenlik kamerasına yansıdığını belirterek Moldova'da kız arkadaşı olduğunu, hafta sonlarını bu kız arkadaşı ile geçirdiğini Bedri Atay'a anlatıyordu. Ben de bu konuşmaları dinlemiştim. Bedri Atay ile Faruk Güler araçtan inip restorana gittikten sonra Bedri Atay'ın cep telefonundan Faruk Güler'in telefonunu bularak kendi telefonuma kaydettim. Bedri Atay'a ait Sönmez Otel'de çalışıyordum ve bu işyerinden yaklaşık 40 gün önce ayrılmıştım. İşsiz kalınca ve param olmayınca uyuşturucunun da verdiği etkiyle Faruk Güler'i arayarak kendisinin kadınlarla görüntü kayıtlarının olduğunu söyleyerek para istedim. Parayı vermediği takdirde görüntüleri basına vereceğimi söyledim. Aslında elimde bu tür görüntü kayıtları yoktu. Ben tamamen Bedri Atay ile olan görüşmelerinden elde ettiğim bilgileri onun aleyhine kullandım. Benimle birlikte gözaltına alınan diğer şüphelilerin bu olaydan haberi yoktu. Tamamen kendi başıma planladığım bir olaydır. Yaptığımdan pişmanım."

Bir kişi gözaltında 
İstanbul Valisi Muammer Güler'in kardeşi Faruk Güler'den "şantajla para istediği" öne sürülen bir kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Vali Güler'in kardeşi Faruk Güler, "bir kişinin kendisinden şantajla para istediğini" belirterek şikayetçi oldu.

Bunun üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin konuya ilişkin yaptığı çalışmada, Yunus Emre E, M.A.B, C.Ş, O.C, Y.B. ve M.İ.A. adlı kişiler gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde sevk edilen şüphelilerden Yunus Emre E. ile M.A.B, savcılık sorgularının ardından, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi. Diğer 4 kişi ise serbest bırakıldı.

Nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkarılan Yunus Emre E. tutuklandı, M.A.B. ise serbest kaldı.

Tutuklanan Yunus Emre E'nin, "Faruk Güler'den, 'kadınlarla görüntü kayıtlarının olduğunu' söyleyerek para istediğini, aslında elinde bu tür görüntü kayıtları olmadığını" ifade ettiği öğrenildi. Zanlının, gözaltına alınan diğer kişilerin olayla ilgisi olmadığını anlattığı belirtildi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KÖY İMAMININ GÖL KENARINDA CESEDİ BULUNDU

TATİL YOLUNDA KAZA 2 ÖLÜ, 13 YARALI

CHP'Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ'NE KORKUNÇ İNFAZ
»  YEŞİL KUNDURA'NIN SAHİBİ DENİZDE ÖLÜ BULUNDU
»  'ÖLÜMÜNE SEKS'E MÜEBBET HAPİS CEZASI
»  İŞTE İZMİR BOMBACISI
»  HER TARAF BOMBA DOLU
»  TRAFİK'TE KURAL İHLALİ GİDEREK ARTIYOR
»  OSMAN HAYAL, SERBEST BIRAKILDI
»  MERSİN'DEKİ CANLI BOMBA SİVEREKLİ TERÖRİST ÇIKTI
»  EMNİYET'TE BOMBALI ARAÇ ALARMI?
»  YANLIŞ ADAM KESTİK ÖZÜR DİLERİZ ..!
»  TARLADAKİ ÇUVALDAN KAYIP ÖĞRETMENİN CESEDİ ÇIKTI
»  OTEL LOBİSİNDE KORKUNÇ İNFAZ!
»  HACKERLER ABD BANKALARINI TÜRKİYE'DEN BOŞALTTILAR
»  SÜREKLİ AĞLIYOR DİYE ÇOCUĞUNUN BOĞAZINI KESTİ
»  PORNO İZLETTİRİP TECAVÜZ ETTİ
»  POLİS'İN POLİS'E PORNO GÖRÜNTÜ ŞANTAJI
»  YAKALANAN SOYGUNCU "SİLAHIMI VERİN" DİYE YALVARDI
»  MERSİN'DEKİ CANLI BOMBA PKK'LI ÇIKTI
»  YASİN HAYAL'İN AĞABEYİ GÖZALTINA ALINDI
»  ÜNLÜ BEYİN CERRAHI BİR MEKTUP BIRAKIP İNTİHAR ETTİ
»  YAŞAR HOCA'NIN YASAK AŞKI
»  POLİS ÜNİFORMALI CİNAYET VE SOYGUN
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.