Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9677
EURO
37,1790
IMKB
9.952,000
ALTIN
3.308,250
 
Hava Durumu ANKARA
-8 / 4 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ŞEHRAZAT ZİYARETİ, İHRAC ETTİRDİ!
ŞEHRAZAT ZİYARETİ, İHRAC ETTİRDİ!
 
Bosna-Hersek'te büyük beğeniyle izlenen 1001 Gece dizisinde Şehrazat rolünü canlandıran Bergüzar Korel'i ziyaret eden Sosyal Demokrat Parti Cazin İl Başkan Yardımcısı ve meclis üyesi partiden ihraç edildi. 15:22 | 07 Ocak 2011
 
8.1.2011 - 02:05

Bosna-Hersek'in Cazin kentinde SDA-A partisinin yönetimde bulunduğu belediye tarafından, 25-27 Kasım'da İzmir'in Urla ve Çeşme Belediyesini ziyaret etmek, ilişkileri karşılıklı olarak geliştirmek amacıyla gezi düzenlendi.

Geziye SDA-A partisinin yöneticileri ile Sosyal Demokrat Parti (SDP) Cazin İl Başkan Yardımcısı ve Cazin Belediye Meclisi üyesi Yasmin Abdagiç de katıldı.

Alınan bilgiye göre, Çeşme ve Urla Belediyesini ziyaret eden heyet, Bosna-Hersek'te büyük bir hayran kitlesi bulunan "Binbir Gece" dizisinin başrol oyuncusu Bergüzar Korel'in başka bir dizinin çekimi için Urla'da bulunduğunu öğrendi. Bunun üzerine filmin setine giden heyet, Bergüzar Korel'le fotoğraf çektirdi ve bir süre sohbet etti.

Heyetin Bosna-Hersek'e dönmesinden sonra SDP yöneticileri, İzmir'e giden ve Bergüzar Korel'le fotoğraf çektiren Yasmin Abdagiç'i önceki gün partiden ihraç etti. Abdagiç'le ilgili alınan karara tepki gösteren aynı partinin Cazin Belediyesi meclis üyeleri Azra Bayriç ve Hakiya Samarciç de SDP'den ihraç edildi.

Yasmin Abdagiç, partisinin aldığı kararla ilgili olarak şu anda açıklama yapmayacağını kaydetti.

Bu arada SDP ile SDA-A yöneticileri arasında bir süredir Cazin'de sorun bulunduğu, Yasmin Abdagiç'in de bu partinin öncülüğünde düzenlenen bir organizasyonla İzmir'e gitmesinin ihracında önemli etken olduğu öne sürüldü.

Öte yandan Bosna-Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan'da özel televizyonlarca gösterilen ve büyük beğeniyle izlenen "Binbir Gece" dizisi sayesinde İstanbul'a bu ülkelerden özel şirketler tarafından turlar düzenleniyor. Bazı şirketler, İstanbul turları reklamlarını "Şeherzat ve Onur'un yaşadığı İstanbul" sloganıyla veriyor.
7 OCAK 2011



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


LEVENT KIRCA'YA HAPİS ŞOKU

BEHZAT Ç'NİN HARUN'U TIK REKORU KIRIYOR!

TEPKİYİ BIRAK, REYTİNGE BAK!
»  MİLLİ YÜZÜCÜYE BÜYÜK ŞOK!
»  O DA ADRİANA'YA HAYRAN!
»  BAŞROL OYNADIĞI DİZİYİ OĞLUNA İZLETMİYOR!
»  SERDAR ORTAÇ'I ÇILDIRTACAK SÖZLER!
»  MUHTEŞEM YÜZYIL'A, BÜYÜK PROTESTO!
»  BAKAN'DAN, AŞK İDİALARINA CEVAP!
»  KIBRIS'TA AŞK BULUŞMASI!
»  ŞOFÖR LEYLA SUNUCU OLUYOR!
»  "NE LÜKSÜ, TOPLU KONUTTA OTURUYORUM"
»  RTÜK BAŞKANI BİZİ TEHDİT Mİ EDİYOR?
»  ARKA SOKAKLARDA NELEN OLMUŞ NELER?
»  HERKES BU TÜRKÜYÜ PAŞLAŞIYOR!
»  HÜLYA AVŞAR, KIZININ MAKYAJLI HALİ İÇİN NE DEDİ?
»  YILIN İLK HİT PARÇASI OĞUZ KOÇ'TAN!
»  "STARLAR ÇUVALLA PARA ALIYOR"
»  ÜNLÜLERİNUÇAĞINDA KORKULU DAKİKALAR!
»  ÜSTSÜZ DJ ÜNİVERSİTELİLERİ ÇILGINA ÇEVİRDİ!
»  GERÇEKTEN YOK BÖYLE DANS!
»  BURCU ESMERSOY'UN ÖNLENEMEYEN YÜKSELİŞİ!
»  EUROVİSİON'DA BU YIL GÖREV YÜKSEK SADAKAT'İN
»  PİTON İLE DANS!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.