Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2129
EURO
34,7538
IMKB
10.322,000
ALTIN
2.452,820
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Şenol Güneş: Bizim için de sürpriz oldu
Şenol Güneş: Bizim için de sürpriz oldu
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2-0 kazandığı Leipzig karşılaşmasında çok büyük bir mücadele vererek galibiyeti hak ettiğini söyledi
 
27.9.2017 - 09:34

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, denk bir grupta oynadıklarına dikkati çekerek, "Oyuna düşündüğümüz gibi başladık. Golü bulduktan sonra kontra atağa çıkmaya çalıştık. İlk yarının son bölümünde atak yaptılar. İyi savunarak pozisyon vermedik ve ikinci golü bulduk. İkinci yarıda son bölümde yorgun düştük, pozisyonlar verdik. Şans bizden yanaydı. Şut atma imkanı verdik. Bütün oyuncularımız çok yoruldu." dedi.

Üst üste iki galibiyet aldıklarını vurgulayan Güneş, "Önemli bir galibiyetti, 6 puanla öndeyiz. Bunun da garantisi yok. Monaco ile üst üste iki maç oynayacağız. Bize karşı son şanslarını kullanacaklar. Bu maçlarda beraberlik veya kazanmak büyük avantaj sağlar." ifadelerini kullandı.

Oyunun başından itibaren takıma destek veren taraftarlara teşekkür eden Güneş "Oyunculara olağanüstü katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepsi yoruldu ama hak ettiler."Her iki ekibin de iyi oynamaya çalıştığını anlatan Güneş, şunları söyledi:

"Taraftarlar da fair play içinde destek olmaya çalışıyor. Her şeye rağmen kazanma anlayışı değil de top oynayarak kazanma anlayışı var. Zannediyorum Werner'in kulağında rahatsızlık oldu. Bu sesten olabilir. Aynı takımı bozmadan oynatmaya çalıştım, risk aldım."

Bir Alman gazetecinin, taraftarların tezahüratlarından Leipzig'in etkilenip etkilenmediği sorusunu Güneş, "Biz iyi başladık. Seyircinin de desteği vardı. Futbol oynamayan takıma seyirci desteği de olsa, bir şey çıkmaz. Sadece kulak rahatsızlığı değil, atmosfer olarak genç oyuncuların etkilenmesi daha normal. Bruma buna yabancı değil. Bu işe alışmak lazım. Şampiyonlar Ligi'nde her sahada olabilir. Seyirci çok güzel destek oluyor. Bu şekilde keyifli geçiyor." diye yanıtladı.

"Işıkların sönmesi bizim için de sürpriz oldu"

Maçın 60. dakikasında stat ışıklarının bir bölümünün sönmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Güneş, "Işıklar bizim için de sürpriz oldu. Jeneratörün arıza yaptığını söylediler. Bu kadar mükemmel statta olması iyi bir şey değil. Belediyeden mi bizden mi kaynaklanıyor bilmiyorum, kimseyi de suçlamak istemiyorum. Dinlenmek için iyi oldu. Taktik olarak biz yapmadık." değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş-Leipzig maçı capsleri
Beşiktaş-Leipzig maçı capsleri

Trabzonspor karşılaşmasında eksik olacaklarının hatırlatılması üzerine Şenol Güneş, "Geyik muhabbeti yaparak iş yapamayız. Bugün itibarıyla maç bitti. Sabah ter idmanı yapacağız, eldeki imkanlara göre hazırlanacağız. Kim varsa en iyi sonucu almaya çalışacağız. Leipzig doğru yolda gidiyor. Bizim o kadar sorunumuz var ki konuşursam ceza alırım. Sahada da yalnız kalmayacağız." şeklinde konuştu



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Süper Lig ekibinde istifa depremi!

Süper Ligde Göztepe Rüzgarı

Tudor: Acı çekerek kazandık
»  Aslan Bursa'yı Evinde Yıktı 2-1
»  Kocaman: Zor Bir Maçtı,Kazandık
»  Caner İçin Şok Sözler!
»  Şenol Güneş'e Tribün Şoku
»  Nefes Kesen Derbi Fener'in 2-1
»  Alanyaspor Trabzonda Tarih Yazdı 3-4
»  Futbolda Şike Depremi
»  Fatih Terim TFF'ye ihtarname çekti!
»  Ali Koç'tan Başkanlık İçin İlk Adım
»  Sergen Yalçın Sıfır Çekti,İstifa Etti
»  "Dolarlarım Sülalenize Bile Yeter"
»  Fenerbahçe'de Van Persie Depremi!
»  Fenerbahçe'ye Elmas müjdesi
»  Kartal Gümbür Gümbür 2-0
»  Antalyaspor Rıza Çalımbay Depremi
»  "Beşiktaş Derbisini Kazanmak Zorundayız"
»  Avrupa'nın Kralı Slovenya!
»  Osmanlıspor'da Bülent Uygun istifa etti
»  Bursaspor, Malatya'da Gol oldu Yağdı 4-2
»  Kayseri,Antalya'yı Eli Boş Gönderdi 2-0
»  Erdoğan'dan Yabancı Sınırlamasına Destek
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.