Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
IMKB
9.777,000
ALTIN
2.918,510
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İKİ SEVGİLİNİN TÜYLER ÜRPERTEN İTİRAFLARI
İKİ SEVGİLİNİN TÜYLER ÜRPERTEN İTİRAFLARI
 
Konya’da kız arkadaşının okul masrafını karşılamak için, eski sevgilisinin altınlarını gaspedip öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Oktay D. duruşmada tüyler ürperten bir itirafta bulundu: Cinayeti işledikten sonra kan tuttu. 20 dakika yerimden kalkamadım
 
22.3.2007 - 08:10
Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına, “kasten adam öldürmek” ve “nitelikli yağma” suçlarından tutuklu bulunan Oktay D. (23) ile sevgilisi Ayşe Kevser B. (21) ve tarafların avukatları katıldı. Eski sevgilisi Lale Yaylacı’yı gaspedip öldürmekle suçlanan Oktay B. ifadesinde, “Sinirlenince bıçak, sopa ve dambılla çeşitli yerlerine vurdum. Kan tuttuğu için 20 dakika yerimden kalkamadım” derken, sevgilisi Ayşe Kevser B. ise gasp ve cinayet suçlarını Oktay D.’nin üzerine attı. Zanlıların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Ayşe B.’nin ifadesi

Öldürülen Lale Yaylacı’nın evine daha önce de iki kere gitmiştik. Olay günü Lale, sanki geleceğimizi biliyor gibi kahvaltı hazırlamıştı. Oktay birden sopayla ona vurmaya başladı. Lale, hiç ayağa kalkamadı. Oktay ile boğuştuğunu görmedim. Oktay, benden kahvaltı masasındakileri toplamamı isteyince korkudan topladım. Sonra dışarı çıkmamı istedi. Lale Yaylacı’nın bıçaklanması ve altınların alınmasından haberim yok. Evden birlikte ayrıldık. Aynı gün akşam, içinde ne olduğunu bilmediğim bir poşeti saklamam için bana verdi. Ben de sakladım. Polisler kaldığım yurda geldiğinde bir şey bilmediğimi söyledim. Zaten poşettekilerin altın olduğunu sonradan öğrendim.

ZORLA SAHİP OLDU

Oktay’la olaydan 11 ay önce tanıştık. Baskıyla her istediğini yaptırıyordu. Zorla bana sahip oldu. İlişkimizi aileme söylemekle tehdit etti. Aileme söylese, okuldan alınacak, idealim olan öğretmenliği yapamayacaktım. Hep korktum ondan. Polise daha önce bunları söylememenin hata olduğunu sonra anladım. Çok pişmanım.




Oktay D.’nin ifadesi

Olay günü yeni kız arkadaşım Ayşe Kevser B.’yi görünce eski sevgilim Lale Yaylacı bu duruma şaşırdı. Ayşe lavaboya gittiğinde, Lale bana “Bu kızı garez yapmak için mi getirdin. Bu kızın da sonu benim gibi mi olacak” diye sitem etti.

Ayşe duymasın diye ağzını tuttum. Aramızda bir arbede yaşandı. Lale Yaylacı daha sonra ekmek bıçağıyla Ayşe’ye saldırmak istedi. Bıçağı elinden almaya çalışırken elim kesildi. Sinirlenince bıçak, sopa ve dambılla (spor yaparken kullanılan ağırlık) çeşitli yerlerine vurdum. Kan tuttuğu için 20 dakika yerimden kalkamadım.

BEN ÇALMADIM

Lale Yaylacı’nın cep telefonu ve altınlarını ben almadım. Daha sonra olaya hırsızlık süsü vermek için Lale’nin altınlarını ve diğer eşyaları Ayşe Kevser B. aldı.




BAŞINI PARÇALADI

Konya’da 16 Ocak’ta Leyla Yaylacı evinde, başına sopa ve dambılla vurulduktan sonra boğazı kesilerek öldürülmüştü. Katil ya da katiller, Yaylacı’nın kolundaki 5 bilezik, 3 künye ve 1 altın kol saatini çalarak kaçmıştı. Olayla ilgili olarak Yaylacı’nın eski sevgilisi Oktay D. ile Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Almanca Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan kız arkadaşı Ayşe Kevser B. yakalanmıştı.

Zeki DURSUN / KONYA


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ SUÇ MAKİNASI OLMUŞLAR

BATMAN MERKEZ'DE PATLAMA

GÜVENLİ İSTANBULDA GÜVENLİKÇİ BOĞAZI KESTİLER
»  FOTOĞRAFLI TRAFİK CEZASI YOLDA
»  POLİSLERİN SİLAH KULLANMA YETKİSİ SİL BAŞTAN
»  ALİ DİBO OPERASYONUNDA 31 TUTUKLAMA
»  İSTANBUL'DA 66 KİŞİDEN BİRİ SUÇ İŞLİYOR!..
»  BEYOĞLU'NDA PATLAMA
»  SAPIKLIKTA SINIR KALMADI
»  MUMYALANMIŞ CESET BİR TÜRK KADIN'A AİT ÇIKTI
»  100 KİLOLUK KÜLÇE ALTIN GÜPE GÜNDÜZ MÜZEDEN ÇALINDI
»  HIRSIZI GURURU KATİL YAPTI
»  ASELSAN İNTİHARLARINDA CİNAYET ŞÜPHESİ
»  ÇALDIĞI ALTINLAR RAHMİNDEN ÇIKTI
»  ÇİKOLATAYLA BANKA SOYGUNU
»  DİYALİZ HASTALARINI TAŞIYAN ARAÇ ÖLÜME UÇTU, 4 ÖLÜ
»  FIRLAYAN OTOMOBİL LASTİĞİ, KÜÇÜK KIZI ÖLDÜRDÜ
»  ZENGİN İŞ ADAMLARINA KADIN SERVİSİ!
»  KOMBİNEZORLU CİNAYETİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ
»  ASTSUBAY YÜZBAŞIYI DELİK DEŞİK ETTİ
»  EŞİNİ, ÇOCUĞU OLMUYOR DİYE ÖLDÜRDÜ
»  KATİL, İKİ KEZ ÖLDÜRDÜ!
»  SAVCI SEZGİN'E SUÇ DUYURUSU
»  ÖLDÜRDÜLER BOŞ ARAZİYE ÇÖP TORBASI GİBİ ATTILAR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.