Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1544
EURO
38,0183
IMKB
9.888,000
ALTIN
2.887,340
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"CHP VE MHP AKP'NİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYOR"
 CHP VE MHP AKP NİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYOR
 
DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, muhalefetteki siyasi parti liderlerinin terör ve dünyada yaşanan ekonomik krizi takip etmediklerini belirterek, “CHP ve MHP bu politikalarını devam ettirdikleri sürece AKP'nin ekmeğine yağ sürmeye devam edecektir” dedi.
 
15.10.2008 - 09:21
Eskişehir’den Bursa’ya geçerken DP İnegöl İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin içinde bulunduğu şu günlerin neredeyse kabus gibi insanların üzerine çöktüğünü belirten Soylu, insanların bundan kurtulmak için bir alternatif aradığı ortamda iğne ile kuyu kazarak çalıştıklarını belirtti. Başkan Soylu, “Millet, her yerde bu ülkeyi AKP’den kurtaracak, AKP’nin ortaya koyduğu siyasi ve politik zihniyeti ortadan kaldıracak siyasi bir yapılanmanın oluşmasını bekliyor. Alternatif merkezden çıkmaz alternatif milletten çıkar. Milletin kendi iradesinden, beklentilerinden ve kendi taleplerinden çıkar. Biz bir millet partisiyiz. Biz devlet merkezli siyaset yapmaya alışan bir siyasi parti değiliz. Biz millet merkezli, milletin talep ve isteklerine göre Türkiye’nin geleceğine yön vermeye çalışan bir siyasi partiyiz” dedi.

MESELELERİN YANLIŞ TARAFINDAN TUTUYORLAR
Bugün Türkiye’nin en büyük sıkıntılarından birinin merkez sağda demokratik unsurlardan siyaset yapmaya alışmış bir siyasi partinin Türk siyaseti ve TBMM’de bulunmaması olduğunu dile getiren Soylu, “Bugün Türkiye terör, Kuzey Irak, Kıbrıs, Kafkaslar ve ekonomik meselenin yanlış tarafından tutmaktadır. TBMM’de bulunan siyasi partiler meseleleri doğru okuyamamakta dünyayı iyi algılayamamakta ve AKP’ye doğru anlamlı alternatif politika içeren bir muhalefet oluşturamamaktadır” dedi. TBMM’de bulunan siyasi parti liderlerinin terör ve dünyada yaşanan ekonomik krizi nasıl okuduklarını yakından takip ettiğini de belirten Soylu, “Dünyanın bugünden sonra yeni bir dünya düzeni içerisinde ekonomiyi nasıl anlamlandırabileceğini ve yeni ekonomik dünya düzeninin nasıl bir şekilde Türkiye’ye yansıyabileceğini okuyamadıklarını gördüm. CHP ve MHP bu politikalarını devam ettirdikleri sürece AKP’nin ekmeğine yağ sürmeye devam edecektir” diyerek muhalefeti eleştirdi. 

BAŞBAKAN HİKAYE OKUYOR
Konuşmasında geçtiğimiz günlerde Aktütün Karakolu’na yapılan terör saldırısına da değinen Soylu, “PKK’yı alelade bir terör örgütü olarak değerlendirmek yanlıştır. Asimetrik savaş bir gerilla savaşı olarak da değerlendirmek yanlış. Bunların istihbaratı, ağır silahları, lojistiği, finansal desteği var. Ciddi bir kurmay aklı da var. Nereye ne zaman saldırı yapacağını ciddi bir kurmay aklı da var” dedi. Türkiye’nin 30 yıldır bu meseleyle uğraştığını hatırlatan Soylu, askerlerin, dağdaki çobanın bile kendi keçilerine yapmayacağı bir barınakta sınırları koruduğunu ifade ederek, bu durumu da TSK’nın zafiyeti olarak değerlendirdi. Soylu, “Bunu hükümet yapıyorsa zafiyettir. Devlet yapıyorsa zafiyettir. Kabul edilir bir şey değildir. Başbakan Tayip Erdoğan, Aktütün saldırısının ardından hikaye okuyor. Hava Kuvvetleri Komutanı da saldırının olduğu akşam golf oynadığını, haberinin olmadığını söylüyor” diye konuştu


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DİNLEMELER UTAH ÜZERİNDEN Mİ TÜRKİYE'YE GÖNDERİLİYOR?

ORHAN PAMUK TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ. GÜL,GURUR DUYDU

ERGENEKON DAVASI İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
»  TATA UCUZ OTOMOBİL ÜRETİMİNE DEVAM EDECEĞİNİ AÇIKLADI
»  TERÖRLE MÜCADELE İÇİN YENİ KURUMSAL YAPI
»  VURAL,"GÜL, AB İLE İLGİLİ DURMADAN VAZİFE ÇIKARTIYOR"
»  İŞTE BAHÇELİ'NİN SALLADIĞI HARİTALARIN ŞİFRESİ
»  ORHAN PAMUK TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ. GÜL,GURUR DUYDU
»  BU FUARA ZENGİNLERİ ALMIYORLAR
»  DTP'Lİ TÜRK'TEN TEHDİT DOLU SÖZLER
»  MHP'DEN ERDOĞAN'A ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER
»  ANGELİNA JOLİE'DEN AKP'YE CEVAP GELDİ?
»  BOMBACI TERÖRİST KADININ ÇILDIRDIĞI AN!
»  DİLEKÇEYİ AKP'Lİ VEKİLİN GÖZÜNE SOKTULAR
»  ŞOFÖR'ÜN SOĞUK KANLILIĞI 30 ASKERİN HAYATINI KURTARDI
»  BAHÇELİ'YE YANIT, ERDOĞAN'IN VEKİLİNDEN GELDİ
»  PEPSİ, BİNLERCE KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARACAK
»  TARAF'TAN MÜTHİŞ İDDİA: HERŞEYİ BİLİP, SEYRETMİŞLER!
»  BABAOĞLU'NDAN ANLAMLI MESAJ
»  BAYKAL'DAN AKP'YE AĞIR İTHAM
»  BAŞKENT DOĞALGAZ'A HACİZ
»  GOLF'ÇU PAŞA, TÖRENDE ORTAYA ÇIKTI
»  DTP GRUBUNDA GAZETELİ PROTESTO
»  BAKAN ŞAHİN'DEN İŞKENCE ÖZÜRÜ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.