Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,3127
EURO
43,6767
IMKB
9.356,000
ALTIN
4.111,310
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"EVLİLİKTEN AĞZIM YANDI"
 EVLİLİKTEN AĞZIM YANDI
 
DENİZ SEKİ EVLİLİKTEN PİŞMAN ''1989'DA GÜZELLİK UZMANI OLDUĞUM TOY DÖNEMİMDE BİR DE EVLİLİK YAŞADIM. EVLİLİĞİ YÜRÜTEMEDİM, 14 AY SONRA BOŞANDIK''
 
15.6.2005 - 00:02
Şarkıcı Deniz Seki, Hürriyet Gazetesi yazarı Yener Süsoy'a bir röportaj verdi. Seki, Süsoy'a, ''Soda çok ciddî bir gözenek sıkılaştırıcısı. Sodanın cilde çok iyi geldiği doğru, ama, soda banyosu yaptığım yalan'' dedi.
Deniz Seki'nin Süsoy ile röportajı şöyle,
Deniz Seki, yeni albümü 'Aşk Denizi'nde pupa yelken gidiyor. Kah 'Pasiflora' diyor, kah 'Bu Şehre Sonbahar Geldi'. Bazen 'Ağlamak Yok' diyor, bazen 'Büyüyemedim', bazen de 'Üzgünüm Aşkım.'
Deniz Seki'nin son albümü için bence altına imza atılması gereken en güzel, en anlamlı yorumu Sevgili Ertuğrul Özkök yaptı: 'Pasiflora' tıpkı adı gibi müthiş bir müsekkin şarkılar koleksiyonu olmuş. Dış görünüşündeki müthiş kadınlıkla zıtlaşan bu sese eskiden beri büyük bir sadakatle bağlıyım. Bu CD'yi dinlerken sadakatin güzel bir duygu olduğunu hissediyorum. Erkek hercailiğine verilecek en güzel kadınlık dersi nedir? İşte size şiirde iddiası olmayan; ama romantizmin ve gerçekçiliğin en katı haline gelmiş en basit cevap:.

Git gitmek istersen

Bir gün pişman olup da

Dönmek istersen

Bil ki sana aşık bu kadın

Burada değil artık

Üzgünüm aşkım

Hangi erkek, müthiş bir Akdeniz kadınının ağzından bu sözleri işittiği an çuvallarca inciri berbat ettiğini anlamayacak kadar sersemdir? Eğer siz de benim gibi 'Allah kahretsin, bir baharı daha ıskaladım' diye için için öfkeleniyorsanız işte size ilacı: 'Pasiflora...' Hiç olmazsa bu yazı yakalarsınız...'

Haydi kalkın, cümbür cemaat Deniz Seki'nin Kuruçeşme'deki evine gidiyoruz. II. Abdülhamid döneminden kalan tarihi bir ahşap konağın Boğaz'ı 190 derece gören çatı dubleksinde oturuyor Deniz. Çatı katındaki yatak odasının balkonunda ağırlanacağız, öyle sağınıza solunuza bakmadan doğru sedirli balkona çıkalım. Deniz Seki bu ilk tanışmamızda bizi şaşırtmak için mini etek yerine pantolon bile giymiş olabilir. Boyu ve kilosu dışındaki vücut ölçülerini söylemeyebilir, diplomalı estetisyen olduğu halde şakadan makyaj yapma teklifinizi bile reddedebilir. Diyebilir ki 'O günleri geride bıraktım, artık adımın öyle anılmasını istemiyorum.'

Deniz Seki; Alanya'nın Seki Köyü'nden iktisatçı ve kimyager İrfan Sekilioğlu ile Selanikli eşinin büyük kızları. En küçük kardeşi Serkan konservatuvar mezunu gitarist, halen askerliğini yapıyor. Ortanca kardeşi Serdar ise film yönetmeni, Deniz'in 2 filmini çekmiş. Sözün özü odur ki 'Aşk Denizi'ne yelken açıp giden Deniz Seki'nin konuklarıyız bugün.

- Aşk; yeryüzündeki bütün renklerin anasıdır, benim hayatım aşksız olamaz. Kendimi bildim bileli hep aşklarım olmuştur, bugün de var. Aşkı ilk kez Çamlıca Kız Lisesi'nde yatılı okurken 1. sınıfta keşfettim. O zamanlar yazları Kumburgaz'a giderdik, orda yaz aşkım oldu. Her gece annem babam yattıktan sonra gizlice balkona çıkar, sabahlara kadar karşılıklı balkonlarda birbirimize bakardık. Gece dışarı çıkmak yok, başka ne yapabiliriz ki? Gece karanlığında o beni daha iyi seçsin diye beyazlar giyerdim. Birbirimize öyle uzaktan bakıp sabahı sabah ederdik. Yener Bey, ben aslında son derece yumuşak, sıcak, rahat ve sakin bir insanım. Çok kırılganım, çabuk küserim, kinci değilim, hemen affederim. İnsan kırmayı sevmem ama, bazen bir anda parlayabiliyorum. Bana ters gelen bir şeyi bana hiç kimse yaptıramaz, hemen dişimi gösteririm.

18'İMDEN BERİ BİLİNÇLİ KOZMETİK TÜKETİCİSİYİM

- Liseyi bitirdikten sonra Christian Dior'un 8 aylık kurslarını bitirip estetisyen diplomasını aldım. Cildime çok iyi bakarım, 18 yaşından beri bilinçli bir kozmetik tüketicisiyim. Asla yüzümü temizlemeden yatağa girmem, yüz ve vücut kremlerini sürmeyi hiç ihmal etmem. Krem kullanmadığım bir günü hatırlamıyorum, gece için ayrı, gündüz için ayrı. Diş bakımı da benim için çok önemli, temelde hijyenik olacaksınız.

SODA BANYOSU YAPTIĞIM YALAN

- Ben çok fazla makyaj yapmam, genelde yumuşak tonları tercih ederim. Makyajımı çoğunlukla kendim yaparım, mesela sahne makyajım 10 dakikada tamamdır. Bu işi bilmeyen 2 saatten önce yapamaz, ayrıca kendini maymuna da benzetebilir. Makyaj, insanın güzel taraflarını ortaya çıkarmak, hatalı taraflarını örtmek amacıyla yapılır. Sodanın cilde çok iyi geldiği doğru ama, soda banyosu yaptığım yalan. Soda çok ciddi bir gözenek sıkılaştırıcısı, tonik görevi görüyor. Sodayla yüz yıkamanın tekniği de ayrıdır. Sodayı avucunuza dökeceksiniz, yavaş yavaş cildinize dokundurduğunuzda sıkıştırma çıtırtılarını duyacaksınız.

GÜZELLİK HER ZAMAN DEZAVANTAJIM OLDU

- Fiziğimin sesimi, besteciliğimi bastırdığı teşhisiniz çok doğru, özellikle ilk başlarda. Eğer fiziksel defom olsaydı, belki o zaman insanlar sesimin güzelliğini, şarkılarımı kendimin yazdığını bileceklerdi. Bana hep manken muamelesi yapıldı ama, ben hayatta manken olmadım ki. Güzelliğe çok düşkünüm. Güzel olmak, güzel hissetmek güzel bir şey. Aynaya baktığımda kendimi güzel buluyorum, çünkü seviyorum kendimi. Aynaya bakmayı bilmek de ayrı bir güzelliktir, ayna sana söylüyor zaten ne olduğunu. Çocukluğumdan beri etek hastasıyım, oldum olası pantolon giymekten nefret ederim. Çocukken de süslü bebektim, 35 yaşına geldim hala da süslü bebeğim.Dekolteyi de severim ama, abartmam. Mesela yırtmacım varsa göğüs ve sırt dekoltesine gerek yok, bir yere odaklamak lazım.

Türkiye'de şöhret olmak çok kolay

- Kesinlikle iyi bir şarkıcıyım, bu konuda mütevazı olamayacağım için özür dilerim. Gerçekten mesleğime büyük saygım var, çok çalıştım, çalışmaya da devam ediyorum. Çok istememe rağmen babamdan korktuğum için konservatuvara gidemedim. Buna rağmen kendi kendimi yetiştirdim, 4 yıl Belkıs Aran'dan haftada 5 gün şan dersi aldım. Daha sonra Gül Sabar hocam oldu, 2 sene ondan ders aldım, Şu anda bulunduğum yerde, çok daha erken olabilirdim. Hem geç başladım, hem de zor bir yolu seçtim, Aslında Türkiye'de şöhret olmak, birilerini kandırmak kolay. Ben kimseyi kandırmadım, müziği müzik için yapıyorum, ticari kazanç elde etmek için değil.

Son albümüm 'Aşk Denizi'nin CD ambalajı içinde bir de 'Bir Albüm Hikayesi' adlı bir VCD sunuyoruz. Bir albüm nasıl, ne şartlarda, ne büyük emeklerle hazırlanıyor görülsün istedim. Bunu ilk yapan benim, her albümümde yapmaya devam edeceğim. Yener Bey, maddi ve manevi birikimimi bu albümüme koydum. 'Aşk Denizi' benim hayatımda yepyeni bir sayfadır.Bu arada kendi yapım şirketimi kurdum, Seki Prodüksiyon adıyla. Levent'teki ofisimizde ayrı menajerlik hizmetleri de var. Ben kabuk değiştirdim, bu da biraz sancılı oldu ama, değdi doğrusu.

Evlilikten ağzım hálá yanıktır

- Hayır, hiç de şıpsevdi biri değilim, en kısa ilişkim 2 sene sürmüştür. 1989'da güzellik uzmanı olduğum toy dönemimde bir de evlilik yaşadım. Fenerbahçe Yelken Kulübü'nde, telimle duvağımla evlendim. O gece gelinliğimle sahneye çıkıp şarkılar söyledim, bayağı program yaptım yani. Eşim ticaretle uğraşıyordu, ben ise estetisyen olarak çalışıyordum. Evliliği yürütemedim, 14 ay sonra boşandık. İyi ki çocuk yapmamışım, yoksa şu andaki durumum çok daha farklı olurdu. Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama, aile içinde çocuk yetiştirmek daha doğru geliyor bana. Yaşadığım kişiyle evlenmem şart değil ama, çocuk yapmam için evlilik yapmam şart. Evlilik çocukla olduğu zaman çok güzel ama, yaşadığım evlilik çok uzun süre evlenmemeyi öğretti bana. Evlilikte bence çok önemli 3 temel konu var, gençler bu sözlerimi dikkate almalı. Birincisi; beraberlik hasar almaya başlamışsa o evlilik bir gün mutlaka bitiyor. İkincisi; cinsellik, ten uyumu çok önemli. Üçüncüsü; eşlerin ailelerin kültür ve ekonomik yapıları arasında fark olmayacak. Öyle mutlu evlilikler ancak filmlerde oluyor, inanmayın. Standartların birbirine yakın olması şart


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PARIS HILTON 'EVİNİN KADINI' OLACAK!!!

SİBEL CAN, TRT'YE SHOW PROGRAMI YAPACAK

BİKİNİ'YE GİRMENİN 10 KURALI!!
»  SUNAL'LARA SUNUCU GELİN
»  "TÜRKAN'I ASLA ALDATMADIM"
»  BABA'LARDAN RTÜK'E 'KÖPEK' ŞİKAYETİ!
»  KADIN PROGRAMLARINDAN ŞİKAYETLER REKOR KIRDI
»  ERDOĞAN'IN TAKLİDİ VALİ GÜLER'İ ÜZDÜ
»  ECE'DEN GÖĞÜS ŞOV
»  EN GÜZEL PSİKOLOG
»  AJDA PEKKAN ÇOK İYİ DİKİŞ DİKERMİŞ!!!
»  AKKAYA'NIN FİYASKO ROPÖRTAJI!!
»  "KURTLAR VADİSİ"NİN SON BÖLÜMÜ REKLAM REKORU KIRDI
»  ALİŞAN YAT ARIYOR!!!
»  BİR İSTANBUL MASALINDA SÜRPRİZ SON... SELİM ARHAN ÖLECEK
»  REİANA'DAKİ YANGIN KORKUTTU
»  REİNA YANDI!!!
»  YİNE FRİKİK VERDİ...
»  "ERKEĞİMİ KİMSEYLE PAYLAŞMAM"!
»  BEYAZ LAHANA DİYETİ İLE 5 KİLO VERDİ
»  MUTLU SON İLE BİTECEK
»  YILIN EN ÇEKİCİ KADINI ADRİANA LİMA SEÇİLDİ
»  6 BİN DOLAR'A ÇORAP
»  SEREN SERENGİL, İKİ YAŞINDAKİ ETİYOPYALI KIZ TOSHEM'İ EVLATLIK ALDI...
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.