Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1991
EURO
37,8919
IMKB
9.565,000
ALTIN
2.918,650
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
'KOCAM BENİ SUNUCU İLE ALDATTI'
 KOCAM BENİ SUNUCU İLE ALDATTI
 
BAB Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdürü Kamil Murat Aysan'ın sekiz yıllık eşi Belda Aysan, kocasının kendisini SKY Türk'te sunucu olan Nur Fettahoğlu ile aldattığını iddia ederek boşanma davası açtı.
 
7.12.2006 - 08:20

Belda Aysan, Kadıköy Aile Mahkemesi'ne sunduğu boşanma dilekçesinde, eşi ile önceleri orta halli bir aile olduklarını, kocasının para kazanmaya başladıktan sonra mutluluğu dışarıda aramaya başladığını ileri sürdü. Ayrıca eşini Kuruçeşme'deki bir kafede Nur Fettahoğlu ile sarmaş dolaş yakaladığını da iddia etti.

Önce başka bir sunucu vardı

Aysan, "Eşim 2004'te SKY Türk'teki İlkin Ündeş ile aşk yaşadı. İlişki ortaya çıkınca kızı merkeze aldılar. Eşim, sonra onun yerine gelen Nur Fettahoğlu'yla /_newsimages/2553361.jpgbirlikte olmaya başladı. Kamil, para ve çıkar için her şeyi yapar. Tam üç yıl adam olur diye bekledim, sonunda boşanma davası açtım" dedi.

Suçlanan eşten karşı atak

Mahkeme hakimi, Kamil Murat Aysan'ın eşi Belda Aysan'a aylık 1500 YTL, oğlu için ise 1000 YTL tedbir nafakası ödemesine hükmetti. Boşanma davasının en kısa zamanda sonuçlanmasını talep eden Kamil Murat Aysan, bu arada eşinin kendinden 15 yaş küçük bir gençle samimi haldeki fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sundu.

Sunucu Nur Fettahoğlu (sağda)

 

                           Eşim para için her şeyi yapar

BAB Menkul Değerler A.Ş.'nin hissedarı ve Genel Müdürü Kamil Murat Aysan'ın, sekiz yıllık eşi Belda Aysan, kocasının SKY Türk'te borsa haberleri sunan Nur Fettahoğlu'yla ilişkisi olduğu gerekçesiyle 200 bin YTL tazminat talep /_newsimages/2553341.jpgederek boşanma davası açtı.

Kadıköy Aile Mahkemesi'ne sunduğu boşanma dilekçesinde, sekiz yıl önce evlendiği Kamil Murat Aysan ile başlangıçta orta halli ve mutlu bir aile olduklarını anlatan Belda Aysan, kocasının çok fazla para kazanmaya başladıktan sonra, paranın verdiği güçle mutluluğu dışarıda aradığını anlattı. Eşini Kuruçeşme'deki bir kafede sevgilisi Nur Fettahoğlu ile sarmaş dolaş yakaladığını ileri süren Belda Aysan, "Eşim Kamil Murat Aysan BAB Menkul Değerler'in Genel Müdürü. 2004'te SKY Türk'teki İlkin Ündeş ile aşk yaşadı. Bu ilişki ortaya çıkınca da kızı merkeze aldılar. Eşim, daha sonra onun yerine gelen Nur Fettahoğlu'yla birlikte olmaya başladı. Eşim borsacı. İstinye'deki Borsa binasında basındaki kişilerle iyi ilişkiler kurmasının en büyük sebebi ise borsa için haberin çok önemli olması. Benin eşim para ve çıkar için her şeyi yapar. Ben tam üç yıl adam olur diye bekledim. Bir oğlumuz var ama zor da olsa kararımı verdim. Eşime boşanma davası açtım" dedi. Mahkeme hakimi, Kamil Murat Aysan'ın eşi Belda Aysan'a aylık 1500 YTL, oğlu D. için ise 1000 YTL tedbir nafakası ödemesine hükmetti. Kamil Murat Aysan'ın avukatı Ömer Durak, mahkemeye verdiği dilekçede 5 bin 500 YTL maaş alan müvekkilinin oğluna ve eşine nafaka ödediğini, bunun dışında oğlunun okul masraflarını karşılayacak gücü olmadığını belirtti. Boşanma davasının en kısa zamanda sonuçlanmasını talep eden Kamil Murat Aysan, "Oğlumun annesini açta açıkta bırakacak değilim" dedi. Mahkeme hakimi, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ertelendi. Bu arada Kamil Murat Aysan, eşi Belda Aysan'ın kendisinden 15 yaş küçük bir gençle samimi halde gösteren fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sundu.

/_newsimages/2553607.jpgPARA DEĞİŞTİRDİ

200 bin YTL tazminat talebiyle mahkemeye başvuran Belda Aysan, dilekçesinde şu iddialara yer verdi:

* Bana hakarette ettiği ve darp etti.

* İki yıl önce evi terk ederek boşanma davası açtı. Beni kusursuz bulan mahkeme davayı reddetti.

* Eşim sevgilisiyle birlikte Emirgan'da boğaza nazır bir villada yaşarken, kirayı ve faturayı ödeyemediğim için oğlumla oturduğumuz evden icra yoluyla tahliye edildik. Baba evine sığınmak zorunda kaldım.

* Eşimin bir menkul değerler şirketinde 50 bin 485 doları var. 2 milyon dolarını ise ev hanımı olan annesinin hesabında tutuyor.

* Sadece bir kredi kartının aylık harcama tutarı 12 bin 529 YTL. Ancak oğlunun okul masraflarını ödemiyor.

* Plakası sevgilisinin ve kendisinin isminin baş harfi olan Volkswagen Polo marka otomobili şirket adına aldı. Ayrıca sevgilisi ve kendisinin kullandığı Jaguar marka otomobili var.

* Antalya'da Spor Yazarları Sitesi'nde 250 bin YTL değerinde villası var. Riva Konakları'ndaki 850 bin YTL değerinde villasını babasına devretti.

Mutlu KOSER/HÜRRİYET



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ŞIRNAK OLAYLARINDA PKK PROVAKASYONU

GAMZE ÖZÇELİK'İN TECAVÜZ GÖRÜNTÜLERİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

ÇOCUK KLÜBÜ YÖNETİCİSİNDEN ÇOCUKLARA CİNSELTACİZ!
»  TEM'DE ZİNCİRLEME KAZA, 4 KİŞİ ÖLDÜ
»  BASKINDAN ÖNCE HABER VERİYORLAR
»  LİSELİLER BİRBİRİNİ BIÇAKLADI
»  CHAT YAPARKEN İNTİHAR ETTİ!
»  ÇOCUK PORNOCUSU YUVADAN KIZ KAÇIRMAYA KALKTI
»  300 BİN SAPIK VAR
»  SINIR DIŞI EDİLMESİN DİYE FUHUŞ İÇİN GETİRDİKLERİ KADINLARI EVLENDİYORLAR
»  CHET'TE TANIŞTI GÖRMEYE GİTTİ TECAVÜZE UĞRADI
»  KOCAELİ'NDE PROFESÖRE BIÇAKLI SALDIRI
»  FUHUŞ ÇETESİNİN LİDERİ KADIN DOKTOR ÇIKTI
»  KOCAELİ'NDE PROFOSÖRE BIÇAKLI SALDIRI
»   DOĞALGAZ SIZINTISI AİLEYİ YOK ETTİ
»  ŞIRNAK'TA SAPIK GERGİNLİĞİ
»  ALDATAN KOCAYA SÖVMEK SERBEST
»  KIZ ÖĞRENCİ YURDUNDA LEZBİYEN İLİŞKİLER
»  LEZBİYENLİK DAVASI İŞSİZ BIRAKTI
»  DERBİ MAÇ ÖNCESİNDE KAN AKTI...
»  BANU ALKAN'I DÖVDÜLER
»  BODRUM'DA SİNDY OERASYONU
»  ''OĞLUM KİMDEN HAKİM BEY?''
»  BENZİNLİĞE BENZİN DÖKÜP ATEŞE VERDİLER
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.