Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4056
EURO
39,3662
IMKB
10.459,000
ALTIN
3.411,950
 
Hava Durumu ANKARA
3 / 16 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
16 ÇOCUKLU ADAM DAHASI İÇİN DESTEK BEKLİYOR
16 ÇOCUKLU ADAM DAHASI İÇİN DESTEK BEKLİYOR
 
Malatya'da hayvancılık yaparak geçimini sağlayan ve biri eşi, iki kadından 16 çocuğu bulunan Abduvahap Güden (53), çocuk sayısını arttırmak için devletten destek bekliyor.
 
26.9.2010 - 23:55

Malatya'nın Beydağı beldesine bağlı Beypınar mezrasında topraktan yapılmış 4 odalı bir evde, biri resmi nikahlı olmak üzere iki kadından 16 çocuğuyla yaşayan Güden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 kızını evlendirdiğini, onlardan da 15 torunu olduğunu söyledi.


Hiçbir zaman çok çocuğu olmasından şikayetçi olmadığını ve çocuklarıyla her zaman gurur duyduğunu dile getiren Güden, imkanı olsa daha fazla çocuk yapacağını söyledi.
Çocuklarıyla hiç bir sıkıntısı olmadan mutlu bir ş ekilde yaşadığını belirten Güden, şunları anlattı:
"27 yıldır beraber yaşıyoruz. Evimde bir kere kavga görmedim. Tıpkı kardeş gibiler. Çocukların her ikisine anne diyor. Anne ayrımı nedir bilmiyorlar. 8 kız, 8 erkek çocuğum var. Erkekler bana tarlada ve hayvan bakımında yardımcı oluyor. Kızlar da, annelerine hayvanlardan aldığımız sütü peynir, yoğur yapmada ve işlerinde yardımcı oluyor. Çok çocuğun kimseye zararı olmaz. Başbakan ımız bile en 3 çocuk yapın diyor. Devletimiz destek çıkarsa, daha fazla çocuk yapmak istiyorum. Çocukları seviyorum, onlar benim neşe kaynağım."
Evlerinin hiç bir zaman boş kalmadığını, çocuklarıyla sü rekli neşe içinde olduklarını ifade eden Güden, günde yaklaşık 30 adet ekmek yediklerini söyledi.
Çocuklarını orta okula kadar okutabildiğini ifade eden Güden, "Çocuklarım diğer çocuklar gibi değildir, aza kanaat etmesini bilirler. Saygılılardır. Hepsi sözümü dinler ve bana hep destektir. Yaşadığımız ortamda her şey doğaldır. Hiç birinin diğer çocuklar gibi sıkıntıları, stresleri olmaz. Kardeşleri arasında paylaşmayı bilirler. Toprakla beslendikleri için sağlıklıdırlar" dedi.

-"KUMAMLA BİRBİRİMİZE HER ZAMAN DESTEK OLURUZ"-

Abdulvahap Güden'in, resmi nikahlı eşi Basi Güden ise, eşinin üzerine kuma getirmesinden hiç rahatsızlık duymadığını belirterek "Kumamla birbirime her zaman destek oluruz" dedi.
Basi Güden, 27 seneden beri beraber yaşıyoruz. Bugüne kadar kavgamız pek olmamıştır. O benim çocuğuma bakar, ben onun çocuğuna bakarım. Çocuklar ımız her ikimize de 'anne' der. Birbirimize hiç darda koymayız. Nereye gitsek birbirimizi de götürür, hiç ayrılmayız. Kocamıza saygıda kusur etmeyiz. Artık kardeş gibi olduk. İyi günde de, kötü günde de beraberiz." 26/09/2010



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


MADENCİLERİ BU KAPSÜL KURTARACAK!

TÜRKİYE'DE İLK KEZ 2 KOL NAKLİ YAPILDI

BAŞINDA BIÇAKLA 3 YIL YAŞADI!
»  UYUTULAR AMA BİR DAHA UYANDIRAMADILAR!
»  65 KİLOLUK DEV KABAK!
»  GAZİ'NİN KULAĞINI ÇALDILAR!
»  4 BİN METRE YÜKSEKTE KISKANÇLIK CİNAYETİ!
»  SATÜRN'ÜN SIRRINI ÇÖZMEYE DOĞRU
»  MEMUR ADAYLARI DİKKAT!
»  GECE GELDİ, SABAH YOKTU!
»  KALP HASTALARINA MÜJDE!
»  KALP KRİZİNİ ARTTIRAN İLAÇ
»  NİNJA OLMAK İSTERMİSİNİZ?
»  RTÜK DİZİLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ!
»  DENİZ GEZMİŞ'İN MEKTUBU ORTAYA ÇIKTI
»  FACEBOOK´TA TANIŞTIĞI BÖREKÇİYE KAÇMIŞ
»  7 YIL BU MAĞARADA SAKLANMIŞLAR
»  KIRILAN PLATİN YÜZÜNDEN BEBEĞİNDEN OLDU
»  DİJİTAL KIYAMET 2013'DE
»  CHP'Lİ VEKİL UYARDI!
»  KIZLARI ÖLDÜ BAŞLARINA GELMEYEN KALMADI
»  MARMARA'DAN ÇIKAN ÜRKÜTÜCÜ BALIĞIN TÜRÜ BELİRLENDİ
»  O POLİSLERE SORUŞTURMA!
»  TÜRK DOKTORDAN ALMAN DOKTORA YUMRUK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.