Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
24 TV'de 10. Yıl Değişimi
24 TV de 10. Yıl Değişimi
 
24 TV, 10. kuruluş yıl dönümünü Çırağan Sarayı’nda kutladı. 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek “Bugünden itibaren yeniliklerle seyircimizin karşısına çıkacağız” dedi.
 
1.5.2018 - 08:46

10 yıl önce yayın hayatına başlayan 24 TV, dün akşam kuruluş yıl dönümünü kutladı. Çırağan Sarayı’nda düzenlenen kutlamaya TürkMedya çalışanları, iş, siyaset ve spor dünyasının seçkin isimleri katıldı.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, bugüne kadar içerik konusunda sorun yaşamadıklarını belirterek “Kurulduğumuz günden bu yana ülkesinin, milletinin, bayrağının ve vatanının yanında olan bir habercilik sergiledik. Doğru bilgi vermek bizim mottomuz. Bugünden itibaren yeniliklerle seyircimizin karşısında olacağız” dedi.

İLK DİJİTAL KANAL

Türkiye’nin ilk dijital kanalı olduklarını vurgulayan Çiçek “Teknoloji çok hızlı ilerliyor. İçeriği de teknolojiye uydurarak aktarmak söz konusu. Ekran dizaynlarının, kullanılan fontların yenilenmesi, logonun yeni bir anlam yüklenmesiyle birlikte teknolojinin en üst imkanlarından stüdyoların da bu yeniliğe katılması gerekiyordu. Buna destek veren başta TürkMedya Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yeşildağ ve TürkMedya İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bayraktutar sağ olsunlar çok destek verdiler.” diye konuştu.

DOĞRUSUNU ÖĞRENİN

“Yeni Türkiye’nin karşısına yepyeni bir yüzle çıkmaya çalışıyoruz” diyen 24 TV Haber Koordinatörü Ömer Özkök ise şöyle konuştu: Hem teknolojik hem görsel zenginlik anlamında çok iddialıyız. Sade bir tasarımla çok modern bir görüntüyle seyircimizin karşısına çıkacağız. ‘Doğrusunu Öğrenin’ mottosuyla hareket ettiğimiz, seyircilerimize olan biteni en doğru sade bir şekilde aktarma gayretinde olacağımız, bunun için de teknolojiyi sonuna kadar kullanacağımız bir dekoru hayata geçirdik.

AVRUPA’NIN EN KALİTELİ STÜDYOSU

Murat Çiçek, yeni stüdyolarında 1.6 mm led kullanan tek kanal olduklarını söyledi. Sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en kaliteli stüdyolarına sahip olduklarını belirten Çiçek, izleyicinin daha net bir yayın izleyeceğini ifade etti ve şunları söyledi: 600 metrekare stüdyomuz var. 150 metrekareye yakın led kullandık. Böyle bir sistem hiçbir yerde yok. Çok önem verdiğimiz bir sistem geliştirdik. Sesi açıp haber dinlersiniz, ikincisi sesi kapatıp TV’den bilgi almaya çalışırsınız. İşte o sesin kapalı olduğu yerlerde izleyiciyi ekrandan koparmamak adına izleyicinin bir gözünün ekranda olmasını sağlayacak yeni bir tasarım uyguladık. Biz şimdi ekranı iki bölüyoruz. TV’nin sesini açmadığınızda hızlıca bilgi almak istediğinizde aşağı yukarı 10 dakika içerisinde 80 başlığın yer aldığı gündemi öğrenmiş olacaksınız.

HER NOKTADA BAŞKA HABER

Murat Çiçek, kanalın yeni logosunu anlattı: Biz 24’ü yenilemek üzere yola çıktık. Logonun kenarına 4 nokta koyduk. Haber, spor, ekonomi ve kültür-sanat haberleri. Logo sol üst köşede olacak. Hava durumu sürekli olarak ekranda kalacak. Çeyrek altın fiyatını vereceğiz. Ekran yüzleri konusunda yeni isimlerle anlaştık. Türkiye’nin en iyi çalışanları 24 TV’de. Özveriyle ve kaliteyle çalışan bir ekibimiz var. Haberin mutlaka doğru olması o haberin ülkenin ve milletin faydasına olabilecek kriterleri pas geçmeden aktarmayı sürdüreceğiz.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Habertürk TV'de Atama!

Anayurt'ta Sendika Krizi Kelle Aldı

Kabil'de 5'i Gazeteci Onlarca Ölü
»  Kanal D Yönetiminden Şok Karar
»  Ahmet Hakan Cübbeli'ye Gülen’le Yüklendi
»  Melis Alphan: Dede Ocağındayım
»  Aslan Şampiyonluk İçin Kükredi 2-0
»  ''Bir Dua Ettim İşinden Oldu''
»  Hürriyet'i Yeni Patronu Kim Oldu?
»  PMD'den 54. Yıl Kutlaması
»  Fox Haber'de Neler Oluyor?
»  Yayında Kaldırılan Haber Kelle Aldı
»  Gaziantep'te gazeteciye silahlı saldırı
»   Melis Alphan Cumhuriyet'te
»  Hürriyet'te Fikret Bila Depremi
»  NTV'den Bomba Ayrılık!
»  Doğan Medya Grubu'nda Üst Düzey Kriz!
»  RTÜK'te Erken seçim Açılaması
»  Fikret Bila'nın Koltuğu Sallanıyor.
»  SKY TV'ye Rekor Fiyat Teklifi
»  Murat Sabuncu'dan ilk Açıklama
»  İsmail Küçükkaya Fena Patladı
»  Ahmet Hakan'ın Yerine Buket Aydın
»  Cumhuriyet Davası'nda Karar
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.