Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2714
EURO
37,4959
IMKB
8.876,000
ALTIN
2.926,150
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AB'DEN MUHTIRAYA KARŞI TUHAF BİLDİRİ
AB DEN MUHTIRAYA KARŞI TUHAF BİLDİRİ
 
Türkiye'yi elinden kaçıracağı kuşkusuyla AB AKP'ye arka çıkmaya başladı.
 
17.5.2007 - 10:10

Elindeki en iyi yolunan kazlardan olan Türkiye'yi elinden kaçıracağı kuşkusuyla  AB AKP'ye arka çıkmaya başladı. Çünkü onların huyuna ve suyuna giden bir hükümetin gitmesini istemiyorlar bunun içinde  bir protesto yayınlamış muhtıraya karşı.

Şimdiye kadar neyi beklediler biliyor musunuz. Ortalıktaki toz ve dumanın yatışmasını. Çünkü eger darbe olsaydı o darbeyi destekleyeceklerdi de ondan. İşlerine geldiği gibi oynamaya devam ediyorlar.
 Şimdi bunların yayınladığı bu protesto belgesini manşetlerinde ve köşelerinde yazan yagdanlık medya özellikle Fetullah'ın parasız dağıtılan  gazeteleri ve internetsiteleri mal bulmuşa döndüler.
 Avrupanın tüm mallarını bize kakalayıp bizim ürettiğimiz malları sattırmamasını ise hiç dile getirdiler mi?
 Gümrük Birliği denilen teslimiyet belgesini hiç yazdılar mı? Ama işlerine gelen protesto yazısını manşetlerine taşımaya tüm bu olanlara rağmen utanmadılar. Fransızların Türkiye'yi Avrupa'nın metresi gibi gördüklerini açıkladıklarında gıkları çıkmadı ama şimdi aslan kesildiler elin gavuru dedikleri bu insanlardan medet ummaya başladılar.

Onlar "sizi almayacağız daha çok beklersiniz" dediklerinde, Fransa'nın yeni Cumhurbaşkanı'nın "Avrupada Türkleri istemiyoruz " sözlerini yiyen ve hazmeden bu iki yüzlüler şimdi kalkıp Avrupa bak bize protesto verdi diye seviniyorlar.

 Bu aşağılılıktır. Satılmışlıktır. Kendi idealleri için milletini satmak demektir. Ve bunların gerçek yüzleride budur.
Avrupa Türkiye gibi büyük bir pazarı elinden kaçıkaracağı için korku içine girmiştir onlar kendi ceplerini düşündükleri için bu protestoyu yayınlıyorlar. Yoksa bizi çok sevdiklerinden falan değil. Bu kadar çok bizimle ilgileniyorlar ve seviyorlar da neden 40 senedir kabullenmediler. Bunu yapmazlar çünkü Türkiye'nin büyüklüğünden korkuyorlar. Daha doğrusu Türkiye'den korkuyorlar da ondan. İşte AB'nin  bizim için değil kendileri için yayınladıkları protesto bakın bunu dahi anlamaktan uzak bu gerici zihin özürlüler. Tef çalıp oynuyorlar. Birde çok sert falan diye 50 kişinin yayınladığı kıytırık yazıyı büyük bir olaymış gibi göstermeye çalışıyorlar.
Ama aynı AB'den gelen heyyetlerin doğuda ne işler çevirdiğini kimlerle basına kapalı 1,5 saat  süren toplantılarını vermiyorlar. Ayrıca merak ta etmiyorlar onların derdi Sezer ve askeri olabildiğince yıpratmak ve kendilerine yer açmak.
İngiltere'nin Iraklılara oradaki askerlerinin yaptıklarını hiç bunların medyasında gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü bunlarda Büyük Orta Doğu Projesinin hayata geçirilmesi için var güçleriyle ABD ve onun yalakası ingilizlerle işbirliği içinde. Müslümanların katledilmesine göz yumuyorlar düşmanla birlikte oluyorlar. Hani bunlar müslümandı! Bunlar müslüman falan da değil ne idüğü belirsiz hainler.Maşalar.

İşte o yere göğe koyamadıkları kıytırık çooook sert protesto buyrun okuyun tümü yalan  neden mi onuda aşgıda görün

Avrupalı 50 aydın “Avrupalı dostlarından Türk halkına” başlıklı bir bildiri ile Genelkurmay'ın gece yarısı muhtırasını protesto etti.

Genelkurmay'ın e-bildirisine Avrupa'dan sert tepki geldi. Aralarında siyasetçi, sivil toplum örgütü temsilcileri ve düşünürlerin olduğu 50'ye yakın isim, açıklamayı protesto etti. 'Avrupalı dostlarından Türk halkına' başlıklı açıklama bugün International Herald Tribune gazetesinde yayımlanacak. Almanya Dışişleri eski Bakanı Joschka Fischer, Daniel Cohn-Bendit, Cem Özdemir, Avrupalı parlamenterler, sivil toplum örgütleri ve düşünce kuruluşları üyelerinin de aralarında bulunduğu kişilerin imzasını taşıyan “Avrupalı dostlarından Türk halkına” başlıklı açıklama şöyle:

“Türkiye'nin ilerlemesini ve Avrupa Birliği ile ilişkilerini zedeleyecek bu girişimi şiddetle reddediyoruz. Türk ordusu yaptığı açıklamayı Türkiye'nin laikliğini korumak olarak savunmaktadır. Halbuki laikliğin tehdit altında olduğu abartılmıştır. Çünkü , Türkiye, kadın haklarından eğitime kadar pek çok alanda önemli reformlar gerçekleştirmiş, bu reformlar laik değerlere hukuk çerçevesinde koruma getirmiştir.

Türk Ceza Yasası ve kanunları hiçbir dönemde şu anda olduğu kadar AB standartlarına yakın olmamıştır ve bu değişikliklerin çoğu şu anda görev başında olan hükümet döneminde yapılmıştır. Biz Türk halkının tercihlerinin, Türk siyasetçileri ve Türkiye'nin sivil toplumu tarafından ifade edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Avrupa hükümetlerine, Avrupa Birliği'nin verdiği sözlere sadık kalması yönünde çağrıda bulunuyoruz. Türkiye'de demokratlara verilecek destek AB yönündeki süreci güçlendirecektir.”

 Bu hükümet daleti yok etmiş herkes adaleti arar olmuştur. Hırsızlık. gasp, fuhuş ve her türlü şer ortadadır ve millet artık kendi cezasını kendi vermektedir. Sokak kanunları almış yürümüştür. "İstanbul en güvenli şehir" diye açıklama yapan İstanbul valisinin bu açıklamayı yaptığı saatlerde bir güvenlikçinin bogazının kesilmesi Bu mu Avrupaya çok yaklaştınız sözü.! 
 Sizi kabul edeceğiz de demiyorlar ama işlerine gelen hükümetin kalkınmada önemli adımlar attığı yalanını söylüyorlar. 

 Fabrikaların satıldığı, işilerinin işlerinden çıkartıldığı, her ay 100 bin kişinin işsiz bırakılıp toplam 2 milyon işsiz yaratıldığı mı avrupa standartlarına yaklaşmış olmamız?
Daha yazacak çok şey var ama bunlar bile onların nasıl büyük bir yalancı oldularını açıklıyor, Yayınladıkları bu protesto metni ise bunun yazılı delili olarak ortaya çıkıyor yalancı yüzsüzlerin.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KAİNAT'IN ÇEVRESİNİ SARAN ESRARENGİZ KARANLIK TESPİT EDİLDİ

ANTARTİKA'DA TÜRKİYE'NİN YARISI KADAR BUZUL ERİDİ

ORANGUTAN'A KATARAKT AMELİYATI YAPILDI
»  İNGİLTERE MALİYE BAKANI BROWN, BAŞBAKANLIĞI GARANTİLEDİ
»  SUSUZ KALDIĞINDA SAHİBİNE TELEFON EDEN BİTKİ
»  "EVET, UÇAKTA SEKS YAPTIK"
»  KORSANLAR İKİ GEMİYİ ELE GEÇİRDİ, 30 KİŞİYİ REHİN ALDI
»  "EVET UÇAKTA İKİ KEZ SEKS YAPTIK"
»  İSLAM DÜNYASI TÜRKİYE'Yİ DİKKATLE İZLİYOR
»  11 ÜLKE NAZİ ARŞİVLERİNİ AÇACAK
»  AB AVRUPA'DA AFRİKADAN GETİRECEĞİ KÖLELERİ ÇALIŞTIRACAK
»  AB AVRUPA'DA AFRİKADAN GETİRECEĞİ KÖLELERİ ÇALIŞTIRACAK
»  BEYAZ SARAY, SUÇLU BULUNAN WOLFOWITZ'İ SAVUNDU
»  KERKÜK REFERANDUMU 2008’E ERTELENİYOR
»  ABD DIŞİŞLERİ BAKANI RİCE DÜNYADAN Bİ HABERMİŞ
»  LİBYA LİDERİ KADDAFİ KOMAYA GİRDİ İDDİASI
»  PENTAGON ASKERLERE YOUTUBE ERİŞİMİ YASAKLIYOR
»  İNGİLİZ SUZANNE'NİN BİRİ ERKEK BİRİ KADIN İKİ EŞİ VAR
»  64 YILDIR KAFATASINDAKİ MERMİYLE YAŞADI
»  SINIR ÇATIŞMASINA DUR TOPLANTISINDA ATEŞ AÇILDI
»  RİCE; YENİ BİR SOĞUK SAVAŞ YOK
»  İRAN'DA BİR HIRSIZIN PARMAKLARI KESİLDİ!
»  CEZAYI GETİR, BEDAVA SEKS YAP
»  CIA TÜRK-YUNAN SAVAŞINI BİZ ENGELLEDİK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.