Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2034
EURO
38,0498
IMKB
9.602,000
ALTIN
2.907,900
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ADNAN HOCA, "YARGI MASONLARIN ELİNE GEÇMİŞ"
ADNAN HOCA,  YARGI MASONLARIN ELİNE GEÇMİŞ
 
Adnan Hoca,"Yargının içinde çok fazla mason var, bu davayla ilgili olup olmadığını zamanı gelince açıklarız. Tahayyül edilemeyecek derecede çok kritik noktalara gelmişler, ancak bunun açıklanması için erken" şeklinde konuştu.
 
7.4.2008 - 21:05

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak tanınan Adnan Oktar, Türkiye'deki siyasi istikrarın yurt dışındaki mason localarının devreye girmesi sonucu içerdeki çeteler tarafından bozulduğunu ileri sürerek, "Yargının içinde çok fazla mason var" dedi. Oktar ayrıca, "Ergenekon çetesi Türk milleti içinde 100 yıldan beri bir ur, başının belası olmuştur ve gittikçe güçlenmiştir" diye konuştu.
"Şantaj ve cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak" suçundan yargılandığı davada beraatı istenen Adnan Oktar,1999 yılından beri yargılandıkları davayla gündemden düşmeyen davanın tuhaf biçimde uzadığını, aslında 3-5 celsede bitebilecek bir dava olduğunu savundu. Oktar, "Biz yargılanmak istiyoruz. Yargılanalım ki suçsuzluğumuzu kanıtlayalım, ilk haline göre zaman aşımına girmesi gerekiyor ama biz yargılanmak istiyoruz. Mahkemenin çekilmesi kendi takdirleri,
yargılananların dilekçeleri de bunda etkili oldu. Bu davada en önemli delil olarak görülen polis ifadeleri ama polis ifadelerinde hukuki bir eksiklik var. Avukat yanında alınmadı bu ifadeler, işkence altında alınan bu ifadelerin geçersiz olduğu mahkemede vurgulanmış oldu. Dosyada başka ifade yok, tehdit ve baskıyla alınan ifadeler dışında bir delil yok" dedi.
Davanın daha çabuk bitebileceğini ifade eden Adnan Oktar, "Aslında şahitler ortadayken hemen karara gidilebilirdi. Bizim istediğimiz deliller çok güç elde edildi. Ebru Şimşek'in kasetini izlemek için çok uzun süre geçti. Kaset izlenildiğinde bu ev, bu kişilerin farklı olduğu ortaya çıktı, o evle benim evimin arasında çok büyük fark var. Çok net film, ne şantaj ne baskı var. O film kanaat getirmesi açısından mahkemeye yetti. Normalde 3-5 celsede bitecek bir şeydi ama uzatıldı. Bu kader Allahın takdiri" diye konuştu.
Adnan Oktar, bütün delillerin toplandığını ve ortada "gizli kamera", "şantaj kaseti" diye bir şey olmadığını söyledi. Şahit ifadelerinin hepsinin lehte olduğuna dikkat çeken Oktar, "Aleyhimizde hiç bir belge yok. Polis ifadeleri avukat yanında alınmadığı ve işkence ile alındığı için biz beraat etmeliyiz. Biz vicdanlarda zaten beraat ettik" açıklamasında bulundu.

ÜLKENİN İSTİKRARSIZ HALE GELMESİ İÇİN MASON LOCALARI DEVREYE GİRDİ
Adnan Oktar son dönemlerdeki gerilimin mason localarından kaynaklandığını iddia etti. Mason localarının ülkenin istikrarsız hale gelmesi için devreye girdiğini öne süren Oktar, "Mason locaları karar verdiğinde neticeyi bütün insanlar görüyorlar. Bunlar locanın kararlarının uygulanmasıdır. Fransız ve İngiliz mason localarının uygulaması bunlar. Kendi eli altındaki çetelere, örgütlere aldıkları kararları uygulatıyorlar. Ergenekon derin devlet yapılanmasının sol kanadı çok eskilere dayanır. Komünist derin devlet yapılanması sürekli bir şeyler bekler. Bunlar ülkeyi komünist doğu ve komünist batı Türkiye'si diye ikiye bölmeye çalışıyorlar' dedi.
AKP'ye açılan kapatma davasını Avrupa ile kıyaslayan Oktar, "Bunu değerlendirirken iki yönlü değerlendirmek gerekir. Birincisi topluma laiklik konusunda tam garanti vermek gerekir. Türkiye'de çok ayrı görüşte insanlar var. Bunların rahat hayat garantilerinin verilmesi gerekir. 'Siz kendi inançlarınız içinde baskıya uğramadan yaşayabilirsiniz' demek lazım. Bu deniyor ama daha iyi denilebilir. İkincisi istikrarı bozmak için bir çok yöntem ve girişim var. Bununla uğraşan partilerde, derneklerde oluyor" dedi.

Bu bağlamda mason localarının nerelerde yapılandığına da değinen Oktar, "Yargının içinde çok fazla mason var, bu davayla ilgili olup olmadığını zamanı gelince açıklarız. Tahayyül edilemeyecek derecede çok kritik noktalara gelmişler, ancak bunun açıklanması için erken" şeklinde konuştu.
Oktar, kapatmanın Avrupa standartlarıyla kıyaslanması gerektiğini ima ederek, "Eğer Avrupa'da böyle bir parti kapatılıyorsa tamamdır ancak kapatılmayorsa bizim kanunlarımız da düzenlenmeli, yüksek mahkemenin kararına saygılıyım ama Avrupa standartlarında kanunlarda düzenleme yapılmalı" açıklamasında bulundu.

ERGENEKON ÇETESİ TÜRK MİLLETİ İÇİNDE BİR UR, BİR BAŞ BELASIDIR
Adnan Oktar, bir çok tutuklamanın gerçekleştiği ve her gün yeni gelişmelerin olduğu Ergenekon soruşturmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oktar, "Ergenekon çetesi 100 yıldan beri Türk milletinin bir uru başının belasıdır, gittikçede güçlenmiştir. Ergenekonun kominist marksist kanadı kitle katliamını savunuyor. Türkiye'yi adeta yok edecekler, öyle bir sırılama yapmışlarki kendilerinden başka herkese düşmanca bakıyorlar. Devlet ve ordumuz bunun çok iyi farkında, çok güzel bir şekilde bunun
üzerine gidiliyor ve gidilsin. Bu olay temizlendiğinde Türkiye huzura kavuşacaktır" ifadelerini kullandı. Ergenekon oluşumunda zıt kutupların bir araya gelmesiyle ilgili de konuşan Oktar, "Komünistler çok şeytani ve kurnazdırlar, 100-150 yıllık tecrübeyi kullanıyorlar, bunlarda yalan söylemek takiye yapmak cinayet mübahtır. İktidara gidebilmek için her yol kullanılıyor, şiddet komünizmin vazgeçilmezidir. Bir takım sağcı insanları da kandırarak emin adımlarla gidiyorlardı, devlet bir anda yakaladı bunları
çok da güzel yaptılar, millet bunu desteklemeli" dedi.
Türkiye'de Kürt sorunundan ziyade komünist derin devlet sorunu olduğunu ileri süren Adnan Oktar, "Türkiye'de komünist derin devlet sorunu vardır. PKK bunun silahlı bir koludur, PKK kendi başına müstakil bir güç değildir. Dolayısıyla komünist derin devletin dağıtılması gerekiyor, komünist derin devlet daha üstüne gidilmesi gereken bir oluşumdur. Dışarı çıkıyorum insanların yüzü gülmüyor, kimsede bir sevgi alameti yok yüzlerinde neşe yok, bu neşe niye gitti bunu halletmek lazım. Ruh enerjisi gitmiş, bunu incelemek lazım.İnsanların Türk, Kürt, Laz, Çerkez olması önemli değil, adam Türküm diyorsa Türkçe biliyorsa sorun yoktur. Türkiye'de böyle bir ayrışmaya ihtiyacımız yok" dedi.
Basın yayın organlarında sıkça gözükmeyen Adnan Oktar, özel hayatında en çok sevdiği şeyin kedileri olduğunu söyledi. Oktar, "Resim yapmaktan hoşlanırım, bahçeyle uğraşıyorum, dışarı çıkıyorum, özgürlük güzel bir şeymiş hiç dışarı çıkamıyordum. Ne zaman dışarı çıksam falanca şubeden geliyoruz buyrun gidelim denirdi" ifadelerini kullandı. Bahçede kedileriyle ilgilenen Adnan Oktar, Duman ismini verdiği kedisini severken, "Duman çok güzel huyludur. Çok akıllı çok terbiyelidir. Beni de çok sever, çok uslu
bir karakteri var. Peygamber efendimiz de biliyorsunuz kedileri çok severdi. Temizliklerine titizlikleri çok fazla, görünüşleri de çok tatlı. Bu da Adnancı. Tavşan da çok temiz saldırgan değil sevmek için ideal, günde bir kaç saatimi alıyor bu keratalar" dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ABD'YE SULUKULE YANITI

EMEKLİ PAŞA'DAN GÜL'E DAVA

GENELKURMAY'I KIZDIRAN DERNEK İŞBAŞINDA
»  CANLI YAYIN'DA ŞENER KAVGASI!
»  FUTBOL FEREDASYONU'NDAN SERT AÇIKLAMA
»  K 9 KÖPEĞİ İLE VALİ'NİN ODASINDA BOMBA ARADILAR!
»  TOKİ'DE 'HAÇ'SKANDALI
»  ŞENER, MKYK ÖNCESİ, YENİ OLUŞUM HAKKINDA KONUŞTU
»  MHP'DEN TÜRK GENÇLİĞİNE UYARI
»  301 YETKİSİ KÖŞK'TE
»  CANLI YAYINDA SERT KAVGA
»  GENELKURMAY'DAN YENİ ANDIÇ
»  KAMER GENÇ, OSMAN YAĞMURDERELİ'YE TAKTI
»  İŞTE O PROVAKATÖR
»  MAHİR KAYNAK: "TÜRKİYE ODAK OLDU "
»  GÜLEN HAKKINDAKİ BERAAT KARARININ ONANMASINA İTİRAZ
»  KEY ÖDEMELERİNE 300 YTL ZAM
»  PKK'DAN ÖCALAN'A YANLIŞ YAŞ GÜNÜ
»  ORGENERAL'İN İSRAİL KONTAĞI
»  "DÜŞE KALKA, DOSDOĞRU HEDEFE GİDECEĞİZ"
»  AMERİKA BİZİ KORE'DE DE SATMIŞ
»  BÜYÜCÜLER ABİNOLARI KESİP KOLYE YAPIYORLAR
»  DEVLET KORUMASINDA TECAVÜZ..!
»  8 YIL İÇİNDE 5,5 MİLYON KONUTA İHTİYAÇ VAR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.