Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4479
EURO
43,8562
IMKB
9.225,000
ALTIN
4.110,680
 
Hava Durumu ANKARA
4 / 16 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AKP'Lİ VEKİL BAL FESTİVALİNİ, KÜFÜR FESTİVALİNE DÖNDÜRDÜ
AKP Lİ VEKİL BAL FESTİVALİNİ, KÜFÜR FESTİVALİNE DÖNDÜRDÜ
 
Ardahan’ın Çamlıçatak Ormanları’nda yapılan 11. Uluslararası Kültür ve Bal Festivali’nin yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı açılışında referandum yüzünden küfürleşmeler yaşandı.
 
9.8.2010 - 02:31

Bugün sona erecek festivalin açılış konuşmasını Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy yaptı. MHP Grup Başkanı Vekili Mehmet Şandır ve CHP Milletvekili Ensar Öğüt’ün festivale yönelik konuşmalarının ardından kürsüye gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, referandumla ilgili konuştu. Erdem, sözlerinin sonunda “Evet, evet, evet diyorum” deyince alandaki CHP ve MHP’liler “hayır” diye bağırdı. Alandaki “evet”çi ve “hayır”cı gruplar arasında küfürleşmeler oldu. Şandır ve Öğüt duruma müdahale etti. Ekrem Erdem, ile belediye ve valilik görevlileriyle tartışan Şandır ve Ögüt, daha sonra, festival alanını terk etti. MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, “AKP yöneticisinin sebep olduğu tatsızlık bizi üzmüştür. Orası Ardahan halkının katıldığı bir şenliktir. Siyaset alanı değildir. Onun orada kalkıp ‘Evet evet’ demesi yanlıştır. Onu parti olarak kınıyoruz” dedi. CHP Milletvekili Ensar Öğüt de yıllardan beri yapılan festivalde siyaset yapılmasını eleştirdi. Öğüt, tüm siyasi görüşlerin yan yana ve birada oturduğu festivalde AKP yöneticisinin yaptığının ‘ayıp’ olduğunu söyledi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PKK'LIYI ŞEHİT YAPIP POLİSİ TAŞLADILAR!

ERDOĞAN'DAN YARSAV'I KAPATMA SİNYALİ!

"SENİ YÜCE DİVAN'A GÖNDERMEZSEM NAMERDİM"
»  TATİL'E RAMAZAN MOLASI!
»  TEKSTİLİN KALBİ YENİDEN ATIYOR
»  'BAŞBAKAN BANA KENAN EVREN'İ HATIRLATIYOR'
»  FLAŞ.. ATAMA KRİZİNDE UZLAŞMA SAĞLANDI
»   "BUNLAR KAMERALI ODALARA ALIŞMIŞLAR'
»  MECLİS’TE KEMİRGEN VE HAŞERE ALARMI
»  SENDİKALARDAN "MEMUR KEMAL EFENDİ" ELEŞTİRİSİ
»  MARDİN'DE ASKERE HAİN PUSU, 2 ASKER ŞEHİT
»  ÖCALANDAN İLGİNÇ İSTEK
»  ERDOĞAN'IN ÜÇ EŞLİ DANIŞMANI İSRAİL BASININDA
»  KANADOĞLU'NUN EN ZOR KARARI
»  "HAYIR" DİYEN DE "EVET" BASACAK
»  11 GENERAL TERFİ EDECEK Mİ?
»  HEPSİ GİDEBİLİR
»   'HAYIR'CI GENÇLER GÖZALTINA ALINDI
»  PAMUKOĞLU'NDAN 'BEYAZ GÖMLEK' YORUMU
»  TETÖRİSTBAŞININ İSTEDİĞİ KİTAP ŞAŞIRTTI
»  SP'NİN ARDINDAN BBP'DE KARIŞTI
»  "GİZLİ GÜNDEMİ VAR!"
»  VUVUZELA AYILARA KARŞI
»  "BÖYLE ÜLKE DEĞİL, KÖY BİLE İDARE EDİLEMEZ"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.