Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1544
EURO
38,0183
IMKB
9.888,000
ALTIN
2.887,340
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AKP'NİN Kİ MÜNAFIK SİYASET
AKP NİN Kİ MÜNAFIK SİYASET
 
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AKP’yi “münafık siyaset” izlemekle suçlayarak “bunlar olsa olsa yüzsüz ve ruhsuzdur. Bu kadar yüzsüzlüğe pes doğrusu” dedi.
 
15.10.2008 - 22:30
Vural, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın Bahçeli'ye yönelik “iki yüzlü, iki ruhlu” şeklindeki sözlerine sert yanıt verdi. Vural, AKP’yi “münafık siyaset” izlemekle suçlayarak “bunlar olsa olsa yüzsüz ve ruhsuzdur. Bu kadar yüzsüzlüğe pes doğrusu” dedi. Vural, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un sözlerini ise “Türkiye’nin terörle mücadelesinde psikolojik bir harple karşı karşıya olduğumuzu da dikkate alarak, hükümet, terörle mücadele eden TSK’nin yıpratılma çabaları karşısında neden sessiz kalındığını açıklamalıdır. Varsa bir zafiyet bu konularla ilgili de hükümet gerekli olanı yapmalıdır” şeklinde değerlendirdi.

-"MÜNAFIK SİYASET"-

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Bahçeli’ye “iki yüzlü, iki ruhlu” diyen AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’a yanıt verdi. AKP’nin ‘bölücülükle ittifakı belirginleştikçe, maskesi söküldükçe saldırganlaştığı’nı söyleyen Vural, AKP’nin MHP’ye ve Türk milliyetçiliğine saldırmayı kendine misyon edindiğini kaydetti.
Vural şunları söyledi:
“Bugün Sayın Genel Başkanımız hakkında bu ifadeleri kullanan Sayın Elitaş herhalde kendi liderini tarif etmiştir. Kendi lideri hakkındaki kanaatlerini söylemiştir. Çünkü kendi liderini kendisi daha iyi tanır. En fazla onu tanımaktadır, bunun için de iki yüzlü, iki ruhlu ifadesini onun için kullanmıştır. Bu münafık siyaseti iflas etmeye mahkumdur. Türkiye’de münafıkların siyasetini bitirmeye kararlıyız. Bu milletin muhafazakar değerlerini kene gibi sömürüp inanç hortumculuğu yapanların, bu milletin hakkını hukukunu sömürenlerin maskesini düşürmeye kararlıyız. Bu münafık siyaseti son bulacaktır. İşte bu konuda maskeler düştükçe üslupları ağırlaşmakta, sağa sola hakaret etmeye devam etmektedirler. Kendi liderlerinin ürkek kedi olup olmadığı ya da uysal koyun olup olmadığı konusundaki kamuoyundaki yaklaşımların dışında şehidimize kelle diyenlerin, ‘muhafazakarız’ diyip inanç hortumculuğu yapanların, ‘başörtüsü sorundur’ deyip çözenlere ‘tuzak kurdu’ diyenlerin hak ettiği ifadeyi açıklıyorum; bunlar olsa olsa yüzsüz ve ruhsuzdur. Daha önceki siyaset anlayışlarını reddedip ‘gömleği çıkardık’ diyenlerin, geçmişini inkar edenlerin yüzden bahsetmeye hakkı yoktur. Yüzsüzlüğün bu kadarına da pes doğrusu.”

-“AKP BÖLÜCÜLÜĞÜ SİYASALLAŞTIRMAK İSTİYOR”-

AKP grubunun PKK’nın ve Barzani’nin ortaya koyduğu hedef doğrultusunda Gavur Dağı ve Sivas haritalarına atıfta bulunarak meşrulaştırmak istediğini savunan Vural, “AKP bölücülüğün kullandığı terminolojiye sahip çıkmakta, bölücülüğü siyasallaştırmak istemektedir. AKP grubunun sınır ötesi operasyon konusunda söylediği gibi eklemleme yapmak suretiyle Barzani’ye Türkiye’nin topraklarını ve halkını peşkeş çekmek hazırlığındadır.” dedi. AKP’nin Türkiye’nin düşmanı Barzani’yi muhatap alma gayreti içinde olduğunu belirten Oktay Vural, Türkiye’nin AKP’nin öncülüğünde kritik bir noktaya geldiğini kaydetti.

-“AKP SİYASİ BÖLÜCÜLÜK YAPIYOR”-

MHP’nin Bingöl’de belediye başkanını şehit vermiş bir parti olduğunu, doğuda pek çok ilden milletvekili çıkardığını kaydeden Vural, AKP’yi ‘siyasi bölücülük’ yapmakla da suçladı. Vural, “bu bölücü anlayışı millet adına kınıyorum. Türkiye’yi yöneten siyasi anlayışın düştüğü açmaz budur. MHP olarak şerefle her yere gidiyoruz. Ancak ABD’ye gidip ‘ne olur sifonu çekmeyin başbakanı kullanın’ diyen bir anlayışın da temsilcileri değiliz. Bu milletin inanç değerlerini hortumlayan münafık siyasetten hesap sorulacaktır. Bu nezaketsiz, seviyesiz kendi ruh hallerini ortaya koyan anlayışa cevaben bunları söylüyorum. Ancak Türk milleti seviyeli, sorumlu bir siyaseti hak ediyor.” diye konuştu. Oktay Vural, bundan sonra AKP yöneticilerinin MHP hakkında, Bahçeli hakkındaki sözlerine anında yanıt verileceğini de bildirdi.

-“HÜKÜMET TSK’YI YIPRATMA ÇABALARI KARŞISINDA NEDEN SESSİZ?”-

Vural basın toplantısında bir soru üzerine Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un bugün yaptığı açıklamayı da değerlendirdi. Vural, “Türkiye’de hükümet var mı, hükümet nerede? Bütün bunlar olup bitiyor da nerede bu hükümet? Türkiye muhatapsız, hükümet yok, başbakanı yok ortada. Bu sorunun cevabını vermesi gereken bir hükümet bulmanız lazım. Bu konular tartışılırken, görüş ifade edemeyen aciz bir hükümetle karşı karşıya. Bu konuların cevabını Milli Savunma Bakanı kimse vermesi gerekir. Türkiye’nin terörle mücadelesinde psikolojik bir harple karşı karşıya olduğumuzu da dikkate alarak terörle mcadele eden TSK’nin yıpratılma çabaları karşısında da neden sessiz kalındığını da açıklamalıdır. Varsa bir zafiyet bu konularla ilgili de hükümet gerekli olanı yapmalıdır” diye konuştu.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BAŞBUĞ'A VATANDAŞTAN ALKIŞ

BAŞBAKAN'IN KAFASI KARIŞIK

AKP ADAY KRİTERLERİNİ BELİRLEDİ
»  PKK KAMPLARINA BOMBA YAĞIYOR
»  CANLI BOMBA TUTUKLANDI
»  TERÖRİST'İN HEDEFİ İSTANBUL POLİSİ'YDİ
»  KILIÇDAROĞLU'NDAN YENİ BOMBA
»  GÜVENLİK GÖREVLİSİNE 2 BİN MÜDÜRÜNE BİN 100 YTL MAAŞ
»  GENELKURMAY'DAN TARAF HABERLERİNE YAYIN YASAĞI
»  ÖYLE BİR SAVUNMA YAPTIKİ 5 YIL DAHA İSTENDİ
»  VATAN'A ADNAN HOCA SANSÜRÜ
»  OSMANLI CUMHURİYETİ RTÜK'E TAKILDI
»  MECLİS'TE NİMET ÇUBUKÇU, ŞIKLIĞI
»  BOMBA ÜZERİNDE DURAN ASKERLERİN MUCİZE KURTULUŞU
»  METİN KAPLAN'A MÜEBBET HAPİS
»  İŞTE HAVA KORSANI
»  "İŞKENCE SUÇUNUN CEZASI, AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBETTİR"
»  İSTANBUL'DA POLİS'TEN AKIL ALMAZ VAHŞET
»  TARAF'TAN BAŞBUĞ'A JET YANIT
»  KAÇIRILAN UÇAKTA MUTLU SON
»  BAŞBUĞ'UN AÇIKLAMASININ ANALİZİ
»  ŞAHİN: ÖLEN GENCİN BABASINI ARADIM
»  TARAF GAZETESİ BAŞBUĞ'A CEVAP VERDİ
»  GÜLEN YEŞİL KARTINA KAVUŞUYOR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.