Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,1118
EURO
37,7821
IMKB
9.780,000
ALTIN
3.385,170
 
Hava Durumu ANKARA
-1 / 4 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AKP Vekiller İçin Anons Önerisi
AKP Vekiller İçin Anons Önerisi
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Vekillerimizin Meclis çalışmaları konusunda pasif olduklarını istihbar ettim. Arkadaşların sizleri bahçelerden toplayıp gruba getirmemesi lazım" çıkışına CHP'li Mahmut Tanal'ın önerisi "Bahçeye bir anons koyalım, vekil arkadaşlar bahçede duymuyorlar, onun için Genel Kurul'a gelemiyorlar" oldu.
 
27.10.2019 - 09:30

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen haftaki AK Parti TBMM grup toplantısında Meclis çalışmalarına ilgi göstermeyen milletvekillerine yönelik, "Arkadaşların sizleri bahçelerden toplayıp gruba getirmemesi lazım. Bunu özel bir ricam olarak söylüyorum" sözlerinin karşılık bulmadığı öne sürüldü.

Gazete Duvar'ın kulis haberine göre, Erdoğan'ın açıklamasından sonraki 3 Genel Kurul toplantısında da sık sık yeterli çoğunluk bulunamadığı için aralar verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri TBMM Genel Kurulu'na da taşındı.
Erdoğan’ın konuşmasını Meclis’te tekrarlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis’i çalıştırma görevinin çoğunluk partisinde olduğunu söyledi.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, "Kıymetli arkadaşlarım, burada, tabii, bir kısmı bahçede olan AKP grubuna meseleleri anlatmak, sorunları aktarmak mümkün değil çünkü dinlemiyorlar" dedi.

En ilginç öneri ise CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’dan geldi. Tanal, "Sizden istirhamım bahçeye bir anons koyalım, vekil arkadaşlar bahçede duymuyorlar, onun için Genel Kurul'a gelemiyorlar" diye konuştu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Menzil SağlıkBakanlığını Ele Geçirdi mi?

Emniyette Sürpriz Atamalar

‘İcra’ Devletin Gelir Kapısı Oldu
»  Trump'tan Merak Uyandıran Twett
»  HDP'li Buldan'dan CHP'ye açık tehdit!
»  Şili'de 1 Milyonu Aşkın Kişi Sokakta
»  İYİ Parti'de Şok İstifa
»  Eti Maden'de Dudak Uçuklatan Maaş!
»  İYİ Parti 2 Yaşında
»  HDP'li Buldan: Diyalog Bekliyoruz
»  Kadın Cinayetlerinde Korkunç Tablo
»  CHP’li Tanal: TİHEK Bağımsız Olmalı
»  CHP’nin ‘Kripto’ İtirazı
»  Ağbaba’nın Konuşması Olay Yarattı
»  Erdoğan ve İmamoğlu Yan Yana Saf Tuttu.
»  'Çarşamba Ovası'na Sahip Çıkın Çağrısı
»  Hukukçu Olmayan Dekanlar Meclise Taşındı
»  "Halk Fakirleşti, Yandaşlar Zengin Oldu"
»  CHP’ye HakaretEden Müftüye Terfi İddiası
»  İmamoğlu İle Fotoğraf İşsiz Bıraktı
»  Bütçe Görüşmeleri Protestoyla Başladı
»  Akşener: Masadan Zaferle Kalkmadık
»  TBMM’den Avrupa Parlamentosuna Kınama!
»  Erdoğan'dan TRT'de Kritik Açıklamalar
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.