Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0895
EURO
38,1027
IMKB
9.976,000
ALTIN
2.842,390
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ALEMCİ YATTARA EVDEN KOVULDU
ALEMCİ YATTARA EVDEN KOVULDU
 
Diyarbakırspor maçı sonrası kaldığı evde, bir erkek ve iki kadın ile alem yaptığı iddia edilen Gineli futbolcu hakkında, oturduğu sitenin sakinleri imza topladı ve evden atılmasını sağladı.
 
3.11.2004 - 12:46
Trabzonspor’un uslanmaz futbolcusu Yattara, bu kez de kaldığı siteden kovuldu. Diyarbakırspor maçı sonrası kaldığı eve bir erkek arkadaşı ve iki kadınla birlikte gelerek alem yaptığı iddia edilen Yattara’nın kovulması için site sakinlerinin imza topladıkları öğrenildi. Site sakinleri topladıkları imzaları Bordo-Mavili yöneticilere bildirdi. Bunun üzerine Trabzonspor’lu yöneticiler Yattara’yı kulübe ait şehir merkezinde başka bir siteye yerleştirmek zorunda kaldı. Yattara dünden itibaren yeni konutunda kalıyor. Para cezası geliyor Dİnamo Kiev maçında sakatlandıktan sonra ülkesine izinli olarak giden ancak bu süreyi 4 gün geçirdikten sonra bir de özel yaşantısına dikkat etmediği gerekçesiyle 7,5 milyar lira para cezasına çarptırılan Yattara’ya bu kez daha büyük para cezasının verileceği öğrenildi. Yeni iç tüzük ceza talimatnamesine göre bu tür disiplinsizlik hareketlerde bulanan futbolcular 10 milyar para cezası veriliyor. Ancak Yattara’nın durumu farklı olduğu için bu cezanın en az 30 milyar lira olacağı kaydedildi. ZİYA DOĞAN'A EMANET EDİLDİ YATARA'nın Ziya Doğan'a emanet edildiğini vurgulayan Şener Yavuz, "Ziya hoca, Yattara'yı sürekli kontrol altında tutucak ve gerekirse M. Ali Yılmaz Tesisleri'ne kapatacak" şeklinde konuştu. Yavuz bu yıl şampiyon olmak istediklerini de belirterek, "Öncelikle oynayacağımız her karşılaşmayı kazanmak, sonra da sıralamaya bakmak istiyoruz" dedi. Aktuğ’un Fener planı Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ, Fenerbahçe’nin Beşiktaş’a üç puan kaybetmesinin kendilerini zirveye bir adım daha yaklaştırdığını söyledi. İki hafta sonra Avni Aker’de Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını da hatırlatan Başkan Aktuğ, “Fenerbahçe’yi yenerek liderlik koltuğuna oturmayı planlıyoruz. Fenerbahçe düşüşe, biz ise çıkışa geçtik. Bunu iyi değerlendirip rakibi taraftarımız da baskısıyla mağlup edeceğiz. Ben Ziya Doğan ve futbolcularımıza çok güveniyorum. Onlar işlerini bilirler. Ancak önce Ankaragücü’nü mağlup etmemiz gerekiyor” dedi Trabzon’da neşeli günler Trabzonspor idmanlarında neşe hakim. Son Diyarbakırspor galibiyetiyle havaya giren Bordo-Mavililer de idmanlar pürneşe içerisinde geçiyor. Takımda sakat ve cezalı futbolcu olmayışı da Teknik Direktör Ziya Doğan’ın yüzünü güldürüyor. Ankaragücü maçının çok zorlu geçeceğini bildiğini belirten Doğan, “Başkent ekibinin sıkıntılı günler yaşadığını biliyoruz. Ama bu demek değil ki biz Ankaragücü’nü rahat mağlup ederiz. Hayır kesinlikle böyle bir şey. Aksine çok zor bir maç bizleri bekliyor. Başkentten henüz galibiyetle dönemedik. Dolayısıyla bu maç bizim içim çok önemli” dedi


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GECENİN SONUÇLARI

LE GUEN: "İKİ TAKIM İÇİN DE KİLİT MAÇ"

DAUM: "AMACIMIZ KAZANMAK"
»  ERMAN TOROĞLU BU KEZ DE "HAKEMLERİN MAL VARLIĞINA BAKILSIN" DEDİ
»  SAHADA CİNSEL TACİZ
»  FENER LİDER AMA MUTSUZ !
»  ALMANYA'DA İLHAN MANSIZ CLAUDİA ROTH BULUŞMASI
»  AZİZ YILDIRIM'DAN YAYLIM ATEŞİ
»  RÜŞTÜ: 5 YIL DAHA FENERBAHÇEDEYİM, EMEKLİ OLMAYA NİYETİM YOK
»  AZİZ YILDIRIM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
»  MUSTAFA ÇULÇU, MISIR LİGİ'NDE MAÇ YÖNETECEK
»  FENER, AVERAJLA LİDER
»  ANTEP YÖNETİMİ İSTİFAYI KABUL ETMEDİ
»  CAVCAV'IN ARABASINA SALDIRI
»  FİORENTİNA TARAFTARI FATİH TERİM'İ İSTİYOR
»  TOROĞLU DAUM'A ,"SEN TEKNİK DİREKTÖRSEN BEN DE BUSH'UM" DEDİ
»  MEHMET OKUR'A ABD'DE BÜYÜK ONUR
»  TRABZON'A DİYARBAKIR MORALİ 4-1
»  NEFESLER TUTULDU, BEŞİKTEŞ VE FENER MAÇ 'I BEKLİYOR
»  DERBİ'YE GENÇ HAKEM
»  ŞİKE RUSYADA DA GÜNDEMDE
»  SERGEN DALYA PEŞİNDE
»  REKOR DERBİ'Sİ...
»  ÖLÜM FUTBOLCUYU SAHADA YAKALADI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.