Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4292
EURO
43,9436
IMKB
9.307,000
ALTIN
4.138,690
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 15 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ANKARA'DA TNT MUAMMASI!
ANKARA DA TNT MUAMMASI!
 
Ankara polisi, 20 kilogram TNT patlayıcı bulunan evi 18 günlüğüne kiralayan Vuslat D. ve ona kefil olduğu iddia edilen muvazzaf albayın peşine düştü.
 
25.1.2012 - 09:42

ANKARA’da, 21 Ocak Cumartesi akşamı Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nde görevli memur İran uyruklu Farbakhti S.’nin yeni taşındığı evin bodrumunda bulduğu şüpheli paketleri polise ihbar etmesi üzerine ele geçirilen 20 kilogram TNT ile ilgili soruşturma sürüyor. 1 Kasım 2011’de emlakçı Safure D.’ye kendisini Diş Hekimi olarak tanıtan Vuslat D., Elvankent Banka Evleri B-17 Blok’taki daireyi kiralamak istedi. Emlakçı Safure D. kefil isteyince de Vuslat D., muvazzaf albay olarak tanıttığı bir kişiyi getirdi.
Kimliğinin açık yazılmasını istemeyen emlakçı, şunları söyledi: “Vuslat D., yanında 3-4 yaşlarında bir kız çocuğuyla geldi ve annesinin bu civarda oturduğunu, kendisinin de bir ev kiralamak istediğini söyledi. Kendisini diş doktoru olarak tanıttı. Kocasının da pilot olduğunu, işi nedeniyle şehir dışında bulunduğunu, çocuğun bakımı için annesinin yakınına yerleşmek istediğini söyledi. Memur kefil isteyince de kimlik kartını kontrol ettiğim bir albay geldi. Ben de albayı güvenilir bulunca herhangi bir kimlik belgesi kopyası almadan evi 400 liraya kiraya verdim. Bu olaydan 18 gün sonra Vuslat D. evden çıkmak istediğini söyledi. Ben hanımefendinin eşini ilk kez ev boşaltılırken gördüm. Uzun boylu, genç ve yakışıklı bir beyefendiydi.”

Söz konusu dairenin bulunduğu apartmanda oturan ev sahibi Turan Başar ise şunları söyledi: “Evi 2011 Haziran’ında emlak danışmanı Safure D.’ye teslim ettim. O da Kasım başında telefon ederek, bir kiracının olduğunu ve kefillerinin sağlam olduğunu söyledi. Biz eşimle o sırada Erzurum’a gitmiştik, döndüğümüzde kiracılar evi boşaltmıştı.”

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, evi kiralayan kadınla kendisini muvazzaf albay olarak tanıtan kişiyi bulmak için özel ekip oluşturdu. Polis, sitenin bulunduğu çevredeki tüm kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Ele geçirilen patlayıcıların kriminal incelemesi devam ediyor.   (hürriyet) 

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ULUDERE'DE ŞOK EDEN İDDİA!

TBMM'DEN ÇARPICI HRANT DİNK RAPORU!

ENGELLİLERDE, ENGELİNE GÖRE SINAV DÖNEMİ
»  TWİTTER KAVGASI MAHKEMELİK OLDU!
»  "TBMM YENİ ANAYASA YAPAMAYACAK"
»  BU OYUN REKOR KIRIYOR!
»  ÇİÇEK'TEN İSRAİL'E RET!
»  TBMM FRANSA'YA TEPKİDE BİRLEŞTİ!
»  BAKAN ŞAHİN'DEN RAHATLATAN AÇIKLAMA
»  "BU KANUNU ESEFLE KINIYORUM"
»  SANAL ALEMDE SARKOZY'E OSMANLI TOKADI!
»  GSS İÇİN BEYANNAME KUYRUĞU
»  "BİNLERCE UĞUR MUMCU’YA İHTİYACIMIZ VAR"
»  ULUDERE'DE ÖLENLERE 123 BİN TL TAZMİNAT
»  FLAŞ..MİLLİ GÜVENLİK DERSİ KALDIRILDI
»  BAYKAL'IN KASETİ ÖRGÜT İŞİ!
»  ERGENEKON SANIKLARINA TAHLİYE YOLU!
»  BAKAN UYARDI:ELİNHİZDEKİLERİ KAPTIRMAYIN
»  İŞTE FRANSA'YA UYGULACAK YAPTIRIMLAR
»  ''FRANSA'YI KINIYORUZ'
»  ORDUEVLERİNDE GENERAL MASASI KALKIYOR
»  MEMURA VERİLEN SÖZ FOS ÇIKTI!
»  HÜKÜMETTEN, TASARIYA İLK TEPKİ!
»  AB, FRANSA'YA SESSİZ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.