Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4296
EURO
38,2752
IMKB
9.911,000
ALTIN
3.387,660
 
Hava Durumu ANKARA
3 / 8 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ANNE'NİN YAPACAĞI TEK ŞEY OYDU..!
ANNE NİN YAPACAĞI TEK ŞEY OYDU..!
 
Adana’da kapısı kilitlenen evde mahsur kalan zihinsel engelli 3 kız kardeş, polis tarafından kurtarıldı. Kapı kırılıp 3 kardeşe ulaşıldıktan sonra çalıştığı yerden polis tarafından alınarak eve getirilen anne
 
16.7.2009 - 20:30

Selma T., “Kocam çocuklarım özürlü diye bizden ayrıldı. Onların geçimi için çalışmak zorundayım. Çocukları bırakacağım kimse yok, kilitlemeye mecburum” dedi.

FULYA, SİNEM VE SEZGİ'NİN DRAMI

Hepsi zihinsel engelli olan 22 yaşındaki Fulya, 15 yaşındaki Sinem ve 11 yaşındaki Sezgi Serin kardeşlerin mutfak camını kırması ve sürekli bağırmaları üzerine komşuları, 3 çocuğun içeride mahsur kaldığı yönünde polise bilgi verdi. Olay yerine giden polis, kimseye ulaşamayınca çilingir çağırdı. Ancak çilingir de açamayınca kapıyı kırarak içeri girdi. İçeri girdiğinde Sezgi’yi oyuncaklarıyla oynarken, Sinem’i de kapının yanında beklerken bulan polis, ikisini olay yerine gelen ambulansa indirdi. Hastalığı ağır olan Fulya, kendisini ikna etmek için çalışan polislere bağırıp, oturduğu yerden kalkmamakta ısrar etti. Polisler daha sonra küçük kardeşi Sezgi’yi ablasını ikna etmek için çağırdı ama, Fulya kardeşine de saldırdı. Polis, komşularından çocukların annesi Selma T.’ın çalıştığı işyerinin adresini öğrenerek, anneyi almak için ekip gönderdi. Sürekli bağıran Fulya, annesi gelene kadar evden çıkartılmayarak bekletildi.

ANNE GETİRİLDİ

Adana Havalimanı’nda bir kafede çalışan anne T., polis tarafından eve getirildi. Duygusal anlar yaşayan ve çocuklarına bakmak için çalışmak zorunda olduğunu belirten anne büyük kızı Fulya’yı ikna ederek ambulansa getirdi. Gözyaşlarını tutamayan T. hiçbir engeli bulunmayan 25 yaşındaki oğlu Yusuf S.’in yeni askerden geldiğini ve Antalya’ya çalışmaya gittiğini söyledi.

"HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞIYORUM"

1981 yılında Ahmet S. ile evlendiğini zengin olan kocasının evlendikten sonra engelli çocuklarının olmasıyla birlikte hayata küstüğünü ve çok fazla içki içmeye başladığını anlatan T., 5 yıl önce boşandıklarını söyledi. Engelli çocuk dünyaya getirdiği için eşinin sürekli kendini aşağıladığını ileri süren T., “Ben bu hakaretlere daha fazla dayanamayarak 5 yıl önce eşimden boşandım. 3 engelli çocuğumla birlikte hayata tutunmaya çalışıyorum. Eşim beni bırakıp gitti. Bana kimse yardım etmiyor. Çocukları rehabilitasyon merkezine okula götürdüm fakat memnun kalmadım. Çocuklar için engelli maaşı başvurusunda da bulundum, henüz yanıt alamadım. Kimsemiz yok. Kocam Ahmet S., çocuklarım özürlü olduğu için bizi terk etti. 2001 yılında boşandık. Burası kocamın ailesinin evi ve satılıyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Çocuklarımın geçimi için çalışmam gerek” diye konuştu.

ANNEYE SORUŞTURMA

Çocuklar sağlık kontrolünden geçirilmek için hastaneye götürülürken, anne T. hakkında soruşturma başlatıldı.
Hürriyet



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KİLER, RAMAZAN'DA 50 BİN ÇEYREK ALTIN DAĞITACAK

TURKCELL'DEN HIZLISI YOK

'DÖVME BİZİM GENÇLİĞİ BOZAR.'!
»  3 GÜN SONRA ŞEMSİYE ALTINDA BİLE SİGARA YASAK!
»  FAKİR FUKARA HAKKINDAN SALTANAT
»  "KIZIM İNTERNETTE BENİMLE KONUŞUYORDU"
»  AFGANİSTAN'LILARIN SEVGİLİSİ TÜRK KOMUTAN ŞEHİT OLDU
»  SİZ MİDYE YEDİĞİNİZİMİ SANIYORSUNUZ?
»  GÖKÇEK'E "KAVŞAK" MESAJI
»  YAŞLI NÜFUSUN ARTTIĞI TEK ŞEHİR
»  YASAK AŞK, PKK'YI KARIŞTIRDI
»  MERSİN"DE BALAYI KABUSU
»  MALİYE, MEMUR ALACAK
»  "ÖLÜM KORKUSUNU ENSEMDE HİSSETTİM"
»  İKİ KALPLİ, MUCİZE KIZ!
»  BU İNEK İKİ ÜLKE ARASINDA KRİZ ÇIKARTACAK
»  MİLLİ KALECİ RÜŞTÜ'NÜN VİLLA RUHSATI SAHTE ÇIKTI
»  SABUN KÖPÜĞÜNÜN MUHTEŞEM PATLAYIŞI
»  SOMALİ'LİLERDEN VALİLİK ÖNÜNDE TÜRK BAYRAKLI EYLEM
»  LEVENT KIRCA'DAN URFA'LILARA CEVAP GELDİ!
»  HASAN USTADAN TÜRK İŞİ ÇAKMA FERRARİ
»  BAKAN'DAN YOUTUBE AÇILABİLİR İMASI
»  BABASININ FOTOĞRAFI BAŞINI YAKTI
»  VİAGRA'DAN DAHA TESİRLİ !
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.