Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4296
EURO
38,2752
IMKB
9.911,000
ALTIN
3.387,660
 
Hava Durumu ANKARA
3 / 8 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
YASAK AŞK, PKK'YI KARIŞTIRDI
YASAK AŞK, PKK YI KARIŞTIRDI
 
Avrupa ülkelerinde aralıksız sürdürülen operasyonlar sonucunda sözde üst düzey kadrolarının büyük bölümünün tutuklanması nedeniyle otorite boşluğu yaşanan terör örgütü PKK'yı bu kez 'yasak aşk' ilişkisi karıştırdı.
 
16.7.2009 - 06:44

Alınan bilgiye göre, terör örgütünün Belçika sorumlusu 'Bedirhan' kod adlı İ.O'nun, örgüt sempatizanı, eşinden ayrı ve iki çocuk annesi olduğu belirtilen D.A. (28) ile ilişki yaşadığı öne sürüldü. Terör örgütünde yasak olan ve 'yoz ilişki' diye adlandırılan durumun, D.A'nın babasının 'Bedirhan' kod adlı İ.O. hakkında terör örgütünün Avrupa sorumlusu Sabri Ok'a şikayet mektubu göndermesi sonucu ortaya çıktığı kaydedildi.

D.A'nın babası, Sabri Ok'a bir mektup gönderdiği mektupta 'kızının İ.O. tarafından evlenme vaadiyle kandırıldığını' sürdü. 'Kızının ve torunlarının iffetinin hiçe sayıldığını, İ.O'yu kızıyla evlenmeleri ya da bu ilişkiye bir son vermesi için uyardığını' ifade eden baba, 'bu uyarılarından bir sonuç alamadığını, ayrıca İ.O. tarafından feci şekilde dövüldüğünü' iddiasında bulundu.
Bunun üzerine harekete geçen, terör örgütünün sözde Avrupa sorumlusu Sabri Ok'un, İ.O'nun görevden alınarak, sorgulanmak üzere Kandil'e gönderilmesi ve ilişkinin örgüt kadrolarından gizlenmesi yönünde talimat verdiği; ayrıca D.A'nın babasının da 'bu olay hiç yaşanmamış gibi davranın' diye tehdit edildiği kaydedildi.

TERÖR ÖRGÜTÜNDE 'İLİŞKİ MAĞDURLARI'

Terör örgütünün Almanya sorumlusu 'Çolak' kod adlı Hüseyin Acar, Düsseldorf Eyalet Yüksek Mahkemesi'nde devam eden davada, 'bir kadını öldürmek tehdidiyle çocuğunu aldırmaya zorlamakla' suçlanıyor. Son duruşmada ifadesine başvurulan Ö.A. (23) adındaki kadın, Tayfun Örüm adındaki örgüt mensubuyla yaşadığı ilişkinin ardından bu kişinin Irak'ın kuzeyine götürüldüğünü uzun süredir kendisinden haber alamadığını söylemişti. Tayfun Örüm ile ilişkisinin ortaya çıkmasından sonra örgütün kontrolündeki bir dernek yöneticisinin tecavüzü sonucu hamile kaldığını kaydeden Ö.A, Hüseyin Acar tarafından kürtaj yapması için tehdit edildiğini öne sürmüştü.
Terör örgütünün ele başlarından Murat Karayılan tarafından Almanya sorumluluğuna getirilen ve 'Karayılan'ın sağ kolu' olarak tanımlanan 'Sara' kod adlı S.C, terör örgütünün Almanya'daki 'kasası' Zübeyir Yılmaz'ın tacizine maruz kalmıştı.
Yine, terör örgütünün İsviçre kadın örgütlenmesi sorumlusu 'Zekiye' kod adlı F.O. da, 'Arap Ali' kod adlı Fahri Aras'ın tacizine uğramıştı.
Terör örgütünde yaşanan otorite boşluğunun Avrupa ülkelerindeki örgüt kadrolarında tırmandığını ve PKK'nın Avrupa sorumlusu Sabri Ok'un konumunu da tartışılır hale getirdiğini belirten terör uzmanları, bu tür olayların bir hesaplaşmaya dönüşebileceğini, tasfiyelerin yaşanabileceğini dile getirdiler.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


MERSİN"DE BALAYI KABUSU

MALİYE, MEMUR ALACAK

"ÖLÜM KORKUSUNU ENSEMDE HİSSETTİM"
»  İKİ KALPLİ, MUCİZE KIZ!
»  BU İNEK İKİ ÜLKE ARASINDA KRİZ ÇIKARTACAK
»  MİLLİ KALECİ RÜŞTÜ'NÜN VİLLA RUHSATI SAHTE ÇIKTI
»  SABUN KÖPÜĞÜNÜN MUHTEŞEM PATLAYIŞI
»  SOMALİ'LİLERDEN VALİLİK ÖNÜNDE TÜRK BAYRAKLI EYLEM
»  LEVENT KIRCA'DAN URFA'LILARA CEVAP GELDİ!
»  HASAN USTADAN TÜRK İŞİ ÇAKMA FERRARİ
»  BAKAN'DAN YOUTUBE AÇILABİLİR İMASI
»  BABASININ FOTOĞRAFI BAŞINI YAKTI
»  VİAGRA'DAN DAHA TESİRLİ !
»  'SENİ SEVİYORUM'UN BEDELİ 416 BİN TL
»  SİGARA YASAĞINA ERTELEME TALEBİ
»  SİRKECİ GARINDA YANGIN
»  PASAPORT VE EHLİYET'E BÜYÜK ZAM!
»  FIKRA GİBİ OLAY!
»  ANKARA'LILARA EZİYET KARARI!
»  DÜNYA'NIN ZAMANI AZALIYOR!
»  YOUTUBE ÖZGÜRLÜK GELİYOR ANCAK..!
»  AYSUN KAPTAN'DAN HABER VAR!
»  SİTE GÜVENLİĞİNDEN 'UYGUNSUZ HAREKET' DAYAĞI
»  ALTI KİŞİYİ ISIRAN 70 CM'LİK LEVREK YAKALANDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.