Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3349
EURO
35,1808
IMKB
8,718
ALTIN
2.244,870
 
Hava Durumu ANKARA
4 / 13 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çağrı!
Ali Koç tan Aziz Yıldırım a çağrı!
 
Fenerbahçe'nin iki başkan adayından Ali Koç, düzenlediği toplantıda önemli açıklamalar yaptı. Ali Koç, diğer başkan adayı ve mevcut başkan Aziz Yıldırım'a çağrıda bulundu ve "Kaçtı diyorlar ya, açalım defterleri. Kim ne yapmış görelim" ifadelerini kullandı
 
12.5.2018 - 08:27

Fenerbahçe Kulübünün 26-27 Mayıs yada 2-3 Haziran tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulunda başkan adayı olan Ali Koç, kongre üyelerle bir araya geldi. Bostancı Gösteri Merkezi'nde, "Kalpler Beraber Büyük Buluşması" adı altında gerçekleştirilen etkinlikte çok sayıda kulüp kongre üyesi yer aldı.

Katılımcılara hitap eden Ali Koç, bu etkinliğe büyük motivasyonla hazırlandıkları ancak Ziraat Türkiye Kupası finalinde aldıkları sonucun ağızlarının tadını kaçırdığını belirterek, "OIağanüstü destek, ilgi, inanç ve sevginiz için ne kadar teşekkür etsem azdır. 2012 yılında yönetimden ayrıldıktan sonraki dönemde beklentileri karşılayamamanın ezikliğini yaşıyordum. Şimdi üzerimdeki yükü attım, hafifledim. Bu yolculuğu hayalden gerçeğe sizler taşıdınız." dedi.

Mali yapısı kuvvetli, sportif başarısı sürdürülebilir olan, şampiyonluk sayılarında tüm rakiplerinin önünde, stadı skordan bağımsız olarak dolan, ihtişamlı ama tevazusu yüksek, dostu düşmanından fazla, her nesli cezbeden halkın takımı Fenerbahçeyi çok özlediğini anlatan Koç, "Bu süreçte sizlerle benzer beklentiler içinde olduğumuzu gördük. Sayenizde, 'Özlediğiniz Fenerbahçe' sözü, bir seçim sloganından fazlası oldu. Ortak değerlerimizin adı oldu." ifadelerini kullandı.

"İFTİRALARA DEVAM EDECEKSENİZ, AÇIK ÇAĞRIM VAR!"

Kendilerine ait projelerin küçümsendiğini hatta projeleri olmadığının ileri sürüldüğünü vurgulayan Ali Koç, "Evet, bizim kulağa hoş gelen, sırf seçim kazanmak için söylenen ama hiçbir zaman gerçekleşmeyen projemiz yok. Bizim projemiz, Fenerbahçe'yi hak ettiği zirveye getirmek." derken, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Adaylığımızın açıklanmasına kadar, bir sürü yakıştırmalar oldu. Bizzat başkanımız ve bazı yöneticiler diye getirdiler. Benim için söylenen, 'Cimridir, para vermez, sponsor olmuyor.' iftiralarına değinmek zorunda hissediyorum. Biz böyle büyüdük, böyle öğretildik. Fenerbahçeli yönetici yaptığı maddi katkıyı konuşmaz ve geri de istemez. Bu iftiraları devam ettirecekseniz, size çok açık çağrım var. Kulübümüze kim ne vermiş? Açalım resmi defterleri ve herkese açıklayalım. İstediğiniz her yerde hazırım. Yapılanların anlatılması ayıp ama siz bu noktaya getirdiniz. Hep diyorsunuz ya, 'Kaçtı, sponsor olmadı' diye. Kim ne yapmış ortaya çıksın. Evet mali sıkıntılarımız var. Türk futbolunun var ama bizim için mazeret değil. Gelirimizin giderimizden fazla olması lazım. Biz, 4 Haziran itibarıyla kulübümüzün kasasına, belki de bugüne kadar hiç görülmemiş şekilde, karşılıksız olarak maddi katkı yapıyor olacağız."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kapalı toplantılarda kendisinden, "Beyaz atlı prens" diyerek bahsettiğini anlatan Koç, "Ayrıca, 'Ben Koç olsam, kulübün 400 milyon avro borcunu öderim, futbol takımına da 100 milyon avro bütçe veririm.' demiş. Yani sizin finansla ilgili hiçbir bilginiz yok. Mali olarak nasıl bu hale geldiğimiz anlaşılıyor. Siz hesap kitap bilmiyorsunuz. Bu vesileyle 400 milyon avro borç olduğunu öğrendik. Bu da 2 milyar liranın üzerinde bir rakama tekabül ediyor. Bizim yapabileceğimiz. sponsorlukları artırmak. Bugünkünden çok daha fazlasını kulübe kazandıracağız. Kimsenin elinde, Beyaz atlı prensin bile, sihirli değneğim yok. Hep beraber yapacağız." diye konuştu.

"FUTBOL ANLAYIŞI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENMELİ"

Sarı-lacivertli kulübün başkan adayı, futbolda günü kurtarma anlayışında uzaklaşılması gerektiğini kaydederek,"Tüm futbol anlayışımızı baştan aşağı yenilemek durumundayız. Futbol aklını, teknik direktörünü sürekli değiştiren, her sene bambaşka ihtiyaçlar doğrultusunda transferler yapan, futbol kültürü olmayan, plansız şekilde transferin son gününde alelacele değerlerinin üzerinde harcamalarla transferler yapan, kariyerinin sonuna gelmiş yıldız oyuncuları takıma katmaya çalışan anlayıştan uzaklaşacağız. Kişisel kaprislerden dolayı elimizdeki değerleri kaybetmeyeceğiz." açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'nin en önemli unsurunun milyonlarca taraftarı olduğunu vurgulayan Koç, "Söz veriyorum, tribün ve taraftar mühendisliğine soyunmayacağız. Herkese eşit mesafede durmayı ilke edineceğiz. Fenerbahçe'de bir grup taraftar kendisini ayrıcalıklı, bir grup taraftar da kendisini hor görülmüş hissedemez. Olursa da bugünkü durum ortaya çıkar. Ötekileştirme yapmayacağız." şeklinde konuştu.

"BENİM SİYASETLE İŞİM OLMAZ"

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a seslenen Koç, "Siz bizim büyüğümüzsünüz, hatta efsane başkanımızsınız. Siz adayların önünün açmalısınız, Fenerbahçe'de başka adaylar çıkması için teşvik etmelisiniz. Ne kadar çok aday olursa, bu Fenerbahçe'nin zenginliğidir. Böyle ürküterek, korkutarak, iftiralarla yakışmıyor." açıklamasında bulundu.

Kapalı kapılar ardından kendisinin vefasızlıkla suçlandığını ve hakkında gerçek olmayan şeyler söylendiğini aktaran Koç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ekonomik anlamda yaptığımız tespit ve eleştirileri Fenerbahçe'ye ihanet olarak dillendirilmiş, İnanamıyorum. Bu fikirler nasıl oluşuyor. Siz dediklerinizin farkında mısınız? Hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Gerçekten inanarak söylüyorsanız daha da kötü. Beni karalamayın Çıkın kendi projelerinizi anlatın. Bunlar beni sadece kamçılıyor ve güçlendiriyor. Sizin adınıza ise üzülüyorum. Siz benim nasıl biri olduğumu gayet iyi biliyorsunuz. Benim hakkımda, 'Bu adamın Fenerbahçe ile ilgisi yok. Niyeti başka. Siyasete girecek.' şeklinde iddialar ortaya atıyorlar. Erken seçimler öne alınınca çok sevindim, bu iddiadan yırttık. Gülüyoruz ama hiç iyi bir şey değil. Benim siyasetle uzaktan yakından hiç alakam olmaz, olmadı, olmayacaktır da. 'Kendisi de henüz bilmiyor' diyen var. Seçildiğimiz takdirde, bir sonraki seçimde aday olayım veya olmayayım, bizim yaşadıklarımızı kimse yaşamayacak."

ADAYLIK İÇİN İMZALAR TOPLANMAYA DEVAM EDİLDİ

Organizasyonda, Ali Koç'un Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olabilmesi için imzaların toplanmasına devam edildi.

Salonda iki ayrı noter bölümü kurulurken, üyeler buralarda Ali Koç'u aday gösterdiklerine dair belgeye imza attılar.

Sarı-lacivertli ekipte başkan adaylığı için 200 üyenin imzası yeterli olurken, Ali Koç'un kongrenin ilk günü genel kurul divanına binlerce imzanın yer aldığı bir adaylık dosyası vermeyi planladığı belirtildi.

Öte yandan, etkinliğe katılan üyeler için Sertap Erener konser verirken, Güldür Güldür Show tiyatro ekibi iki kısa oyun sahneledi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Başakşehir Vazgeçmiyor 2-0

Akhisar'da Sabaha Kadar Uyumadı

Aykut Kocaman:Atamayana Atarlar
»  Tolgay Aslan Sosyal Medyayı Salldı
»  Akhisar Tarih Yazdı 3-2
»  Arda Turan'a Rekor Ceza
»  Beşiktaş'ta Vagner Love Yolcu
»  Arda'ya En az 8 Maç Ceza
»  "Beşiktaş hükmen mağlup olmalı"
»  Kartal Evinde Kayserispor'u Rahat Geçti
»  TFF'den Fatih Terim'e Rekor Tazminat
»  Aykut Kocaman'dan İstifa Açıklaması
»  İşte Şampiyonu Belirleyecek maçlar
»  G.Saray Adım adım Şampiyonlu Yolunda
»  Ümit Özat'tan istifa kararı
»  Fenerbahçe 90'da Dirildi 2-1!
»  Kasımpaşa Trabzon'u Evinde Dağıttı 5-2
»  Ligin Dibi Yangın yeri Gibi
»  Beşiktaş'ta 2. Feda Dönemi!
»  İşte UEFA'nın, Galatasaray Kararı!
»  Başakşehir'e Son Dakika Şoku 1-1
»  Ziraat Kupası Final Günü Değişti
»  Ali Koç: Çekiliyor Haberleri yalan
»  Aykut Kocaman:Yanıldım Gelmediler
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.