Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9677
EURO
37,1790
IMKB
9.952,000
ALTIN
3.308,250
 
Hava Durumu ANKARA
-4 / 3 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAŞBAKAN'A ÇOK SERT ÇIKTI!
BAŞBAKAN A ÇOK SERT ÇIKTI!
 
Kahvaltıya davet edilmediğini belirten Fatma Girik, üç maymunu oynayamayacağını, Başbakan’ın birlik beraberlik çağrılarını samimi bulmadığını belirtti..
 
1.3.2010 - 05:16
Başbakan Erdoğan, açılım kahvaltısının ikincisini sinema sanatçılarıyla yapacak. Yeşilçam’ın 4 yapraklı yoncası Türkan Şoray, Filiz Akın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik katılmıyor. Kahvaltıya çağrılmadığını belirten Girik, “Birlik beraberlik, demokratik açılım adına yapılan toplantıya bile davet edilirken ayrım yapılıyor” dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geçen hafta sonu ilkini müzik dünyasının ünlüleriyle yaptığı demokratik açılım kahvaltısının ikincisini sinema dünyasının önde gelen isimleriyle yapacak. Başbakan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in organize ettiği kahvaltıya Yeşilçam’ın 4 yapraklı yoncası Türkan Şoray, Filiz Akın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik ise katılmıyor.

Resmi teklif yapılmadı

Milliyet'in haberine göre geçen yıl Cumhurbaşkanı Gül’ün Çankaya Buluşması’na da gitmeyen Şoray, yoğun programı nedeniyle açılım kahvaltısına katılamayacağını, ancak davetin de gelmediğini belirtti.
Koçyiğit ise Başbakanlıktan davet gelmediğini belirtti ve “Mart başında zaten yurtdışında olacağım ama zaten kahvaltıya çağrılmadım. Çağrılmadığım bir kahvaltıyla ilgili yorum yapmak istemem” dedi.
Filiz Akın da “O tarihte Türkiye’de değiliz. Amerika’da olacağız. Resmi bir davet de yapılmadı” diye konuştu.

“Halkın sözcüsü Fato var”

Fatma Girik ise “Başbakan’ın kahvaltısına davet edildiniz mi?” sorusuna “Ne kahvaltısı? Başbakan evinde mi kahvaltı verecek? Kahvaltıyı da yoksa Emine Hanım mı hazırlayacak?” diye espri yaptı. Kahvaltıya davet edilmediğini belirten Girik, üç maymunu oynayamayacağını, Başbakan’ın birlik beraberlik çağrılarını samimi bulmadığını belirtti ve şöyle konuştu:
“Ben bu kahvaltıya çağrılmadım, çağrılsam da zaten gitmezdim. Birlik beraberlik, demokratik açılım adına yapılan toplantıya bile davet edilirken ayrım yapılıyor. Bu bile konsepte aykırı... Ben Fatma Girik olarak var olan sorunları teğet geçemiyorum, ağlayan bir ekonomi var, sokaklarda perişan olan TEKEL işçileri var. Başbakan’ın beni davet etmemesi gayet doğal. Zaten Başbakan’ın davetinde yer alıp da, yaşadığımız şu sıkıntılı dönemde birlik beraberlik çağrılarına kafa sallamak halkın sözcüsü Fato’ya ters gelirdi.”

Hülya Avşar gidiyor

Başbakan’ın sinemacılarla buluşmasına davet edildiğini belirten Hülya Avşar ise “Ayağımdaki kırıktan ötürü gidebilirsem ben de gideceğim” dedi. Sinema oyuncusu Kadir İnanır ise henüz resmi davetin kendisine iletilmediğini belirtti. Yönetmen?Sinan Çetin ise?“Haberim yok ama çağrılırsam mutlaka giderim” dedi.

Kimlerin adı geçiyor?

Başbakan’ın Dolmabahçe’deki ofisinde vereceği kahvaltıya katılacağı konuşulan 70 ünlü isim arasında Hülya Avşar, Türkan Şoray, Yılmaz Erdoğan, Kadir İnanır, Cüneyt Arkın, Necati Şaşmaz, Hale Soygazi, Haldun Dormen, Yıldız Kenter, Ayten Gökçer, Müşfik Kenter, Mesut Uçakan, Sinan Çetin, Kenan İmirzalıoğlu, Kenan Işık, Mahir Günşıray, Uğur Yücel, Derviş Zaim, Osman Sınav, Özgü Sırrı Süreyya Önder, Nuri Bilge Ceylan, Fatih Akın, Ferzan Özpetek, Özcan Deniz ve Lale Mansur’un adı geçiyor.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


MİLYARDER LOTO'CU ÇAYCILIĞA GERİ DÖNDÜ

FELÇ'Lİ ADAM'I 45 LİRA İÇİN HAPSE ATTILAR!

İLAÇTA "KAREKOD" DÖNEMİ BAŞLIYOR
»  PASAPORTUNUZ 1,5 SAAT'TE HAZIR
»  NAR EKŞİSİNE DİKKAT!
»  İKİ GÜN İÇİNDE GÜZEL ŞEYLER OLACAKMIŞ
»  PAROLA-İŞARET'E BALONLU YANIT
»  KARTALKAYA 6 TATİLCİ KAYBOLDU!
»  TSK'YA 124 MEMUR ALINACAK!
»  TEKEL İŞÇİLERİNE VERİLEN SÜRE BUGÜN DOLDU
»  ANKARA-İSTANBUL UÇAĞINDA KABUS DOLU DAKİKALAR
»  ERDOĞAN ÇAĞIRDI,ŞİVAN PERWER GELİYOR..
»  İŞTE HIRSIZLARIN EN SON TEKNOLOJİK SİLAHI
»  ALKOL KULLANIYOR DİYE ÖĞRETMENLERİ LOJMANDAN ATTILAR
»  EYLEMCİ TEKEL İŞÇİSİ ÖLDÜ
»  GRİZU FACİASINDA 3 TUTUKLAMA
»  ÖLÜ OĞLUNA GELİN ARIYOR
»  AYNI KÖMÜR OCAĞINDA 4 YIL SONRA YİNE AYNI FACİA!
»  BULANCAKLILARIN KAYIP EŞEK KAYGISI
»  MADEN OCAĞI'NDA GRİZU PATLAMASI
»  İŞTEN ÇIKARTILAN MARMARAY İŞÇİLERİ ANKARA'DA
»  75 MİLYON DOLARIN YEŞİL KARTLI MİRASÇISI
»  AFGANİSTAN HOLLANDA HÜKÜMETİNİ ÇÖKERTTİ
»  BİN 276 KİŞİ HEP BİRLİKTE KİTAP OKUYOR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.