Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,5449
EURO
39,6800
IMKB
10.486,000
ALTIN
3.408,720
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAHÇELİ HABETÜRK'Ü TWİTTER'DA TOPA TUTTU
BAHÇELİ HABETÜRK Ü TWİTTER DA TOPA TUTTU
 
Başbakan Erdoğan'ın Habertürk'teki Devlet Bahçeli haberini telefon talimatıyla kaldırttığına dair ses kayıtları, siyasetin gündemine oturdu.
 
7.2.2014 - 00:08

MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter'dan konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Medyanın bağımsız olmadığına vurgu yapan Bahçeli "Tarafsız ve bağımsız olması gereken medya; köleleşmiş, uzaktan kumanda edilen oyuncağa dönüşmüştür. İnternet gardiyanları haber alma özgürlüğünü zapturapt altına almak için kuyruğa girmişlerdir" diye yazdı.

Bahçeli'nin yazdığı seri tweetlerde şu ifadelere yer verildi:

"Hayal kırıklığı yaşayan toplumlarda çözülmenin başladığı ilk yer ahlaktır. İnsanı ahlaklı kılan temel duygu da hayâdır. Hayâ perdesi yırtılan birisi için yaptığı işin, aldığı kararın, ağzından çıkan sözün doğru veya yanlışlığı önemli değildir. Çıkarları uğruna vicdanlarının sesine kulak tıkayanların insani ve vicdani haslet ve değerleri de ya çürük ya da çoraktır. Bir şeyin gereğini, gerçeğini, güzelliğini saptıran ve sulandıranlar ahlaki sorumluluktan kaçan, manevi vebali umursamayanlardır. Bunlar fıskın kelepçelerini ruhlarına geçirerek ahlaksızlığın dehlizlerinde dolaşırlar. 

Bunlar aydınlığa çıkınca ayakta duramazlar. Ve bunlar şu an yetki, unvan, para, şöhret, mevki ve koltuk sahibidir. Görüyorsunuz, Türkiye’de ihlal ve inkâr edilmedik bir şey bırakılmadı. Tarafsız ve bağımsız olması gereken medya; köleleşmiş, uzaktan kumanda edilen oyuncağa dönüşmüştür. İnternet gardiyanları haber alma özgürlüğünü zapturapt altına almak için kuyruğa girmişlerdir. Meraklanmayın, ülkemizin bu karabasandan uyanması, kabus gibi çöken zulüm ve baskıdan kurtulması muhakkak ki gerçekleşecektir. Dar ve köhne kalıpları kıracak, korku dağlarını yıkacak, hak ve hukukumuzu savunacak cesaret ve irade hepimizde vardır."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DERSHANELER YASA TASARISI MECLİSTE

POLİS'E GÖREVE İADE YOLU KAPANIYOR!

MECLİS'TE 'CARİYE'TARTIŞMASI!
»  GÖKÇEK: ANKARA'YA BOĞAZ YAPACAĞIZ
»  İŞTE 10 MADDEDE İNTERNET SANSÜRÜ
»  "KIZ KAÇIRMA GİBİ KAÇIRILAN FEZLEKELER"
»  CHP'DEN ADALET BAKANI HAKKINDA GENSORU!
»  BOZDAĞ HAKKINDA BİR FEZLEKE DAHA!
»  FLAŞ.. DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ MECLİS'DE!
»  ARA GÜLER'İN OBJEKTİFİNDEN GÜLEN!
»  İNTERNET'E SANSÜR'E MECLİSTEN ONAY
»  ERDOĞAN'DAN GEZİ İTİRAFI!
»  TUTUKLU VEKİLLER KONUSUNDA FLAŞ GELİŞME
»  SARIGÜL'DEN BARAJ SÖZÜ!
»  SESSİZ ÇIĞLIK MECLİS KAPISINDA
»  FLAŞ.. PKK LİDERİ YAKALANDI
»  KAYSERİLİ SEÇMEN: ELBETTE ABDULLAH GÜL
»  FEZLEKELERLE İLGİLİ SICAK GELİŞME
»  OY ORANINI EN ÇOK ARTTIRAN PARTİ!
»  MHP'DEN HABERTÜRK'E MÜDAHALEYE TEPKİ
»  TSK'DAN SORUŞTURMA TALİMATI
»  İMRALI'NIN YENİ YOLCULARINI AÇIKLADI!
»  TAPE'LER MECLİS KÜRSÜSÜNDE!
»  İSTANBUL'DA KORKUTAN DEPREM
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.