Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAYKAL'A TRANSFER MORALİ
BAYKAL A TRANSFER MORALİ
 
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisine katılan belediye başkanlarıyla moral depoladı. CHP Meclis Grup Toplantısı öncesinde partiye katılanları tek tek tanıtan Baykal, yerel seçimler öncesinde adresin CHP olduğu mesajını verdi ve birlik çağrısında bulundu.
 
4.11.2008 - 17:10
 CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisine katılan belediye başkanlarıyla moral depoladı. CHP Meclis Grup Toplantısı öncesinde partiye katılanları tek tek tanıtan Baykal, yerel seçimler öncesinde adresin CHP olduğu mesajını verdi ve birlik çağrısında bulundu.

CHP Lideri Baykal, partisinin Meclis Grubu’nda konuştu ve ekonomide yaşanan son gelişmeleri de değerlendirdi. İzlenen ekonomik politikalar sonucunda ekonominin alarm verdiğini ifade eden CHP Lideri Baykal, “küresel kriz bizi etkilemez” sözlerini de eleştirdi. Enflasyondaki artışa dikkat çeken Baykal, “Varlık Barışı” olarak bilinen yasa tasarısına da tepki gösterdi. Söz konusu tasarının altından “çapanoğlu” çıktığını gördüklerini belirten Baykal, bu tasarının bir af niteliğinde olduğunu ileri sürdü. Baykal, “Mali af yöntemiyle dışarıdan kaynak getirmeyi amaçlayan bir tasarıdır. Önemli vergi borcu olanlar, ‘Ben dışardan para getiriyorum’ diyecek, bir miktar parayı dışarı çıkaracak, sonra ülkeye getirirken ‘ihtilaflı vergi borçlarını da kapatıyorum’ diyecek. Bir Maliye Bakanı, kendisi için 6 kez af çıkarıyorsa, böyle bir yasanın çıkmasına da Türkiye koşullarında şaşırmamak lazım” dedi.

Tasarının kara para konusunda da esneklikler getirdiğini ileri süren Baykal, hayali ihracatçılar ve naylon fatura düzenleyenlerin bu tasarıyla suçlarının ortadan kaldırılacağını belirtti. Baykal, Deniz Feneri suçlularının bir kısmının da bu tasarıyla aklanma imkanı yakalayacağını kaydetti.

-PARTİYE KATILIMLAR-
CHP Grup toplantısı öncesinde de partiye yeni katılımlar oldu. Bir süre önce CHP ile el sıkışan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün (Anavatan Partisi), İstanbul Ümraniye Ömerli Beldesi Belediye Başkanı Erdal Yılmaz (Anavatan Partisi), İstanbul Silivri İlçesi Ortaköy Belde Belediye Başkanı Erdinç Tabak (Demokrat Parti), eski DSP milletvekili Bahri Sipahioğlu, Kahramanmaraş Pazarcık Belde Belediye Başkanı Memik Görgülü (Demokrat Parti), Bursa Gemlik Umurbey Belde Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güler (Anavatan Partisi), Erzincan Çağlayan Belediye Başkanı Ayhan Doğan (Bağımsız) ve İstanbul Kıraç eski belediye başkanı Sonnur Yalnızoğlu bugün resmen CHP’li oldular.

Baykal, katılımcıları tek tek tanıtırken, yerel seçimler öncesinde adresin CHP olduğunu belirtti. Baykal, bu katılımların örnek olması gerektiğini kaydetti.

-ERYILMAZ BAYKAL’I DİNLEDİ-
CHP’nin bu yasama yılındaki en kalabalık katılımın olduğu Meclis Grup toplantısına partinin tartışmalı isimlerinden Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz da katıldı. CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel’in ise “Atatürk” fotoğrafı bulunan kravatı dikkat çekti. CHP Genel Başkanı Baykal’ın konuşması sık sık “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla kesildi. Baykal’ın, toplantıya olan ilgi nedeniyle keyifli olduğu gözlendi. (ANKA)
(ÇAĞ/BÜN)


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AYDIN DOĞAN'I KURTARAN ÖNERGEYE RET

MUSTAFA'YI BİR DE YILMAZ ÖZDİL'DEN DİNLEYİN

TMSF BAŞKANINDAN BAŞBAKAN'A:'SUÇLAMA, ANLAMAYA ÇALIŞ'
»  BAYKAL, ERDOĞAN'I TOPA TUTTU
»  RTÜK BAŞKANI AKMAN'I MECLİS'TE KONUŞTURMADILAR!
»  MECLİS'TEKİ KAVGA, TOPTAN'I KIZDIRDI
»  "TANSU ÇİLLER, TEKRAR YARGILANMALI"
»  AKP'Lİ VEKİL'İN ÇILDIRDIĞI AN
»  BAŞBAKANLIK'TA SİLAHLA YARALAMA
»  "ERDOĞAN, KİRLİ SİYASET YAPIYOR"
»  FLAŞ.. AKP VE CHP'LİLER MECLİS'TE BİRBİRİNE GİRDİ
»  BAHÇELİ:''ÖNCELİĞİMİZ KARDEŞLİĞİ KORUMAK''
»  CHP, ÇANKAYA ADAYINI BULDU
»  EYLEMLER AMACINI AŞMIŞ!
»  SENDİKALARDAN HÜKÜMETE, KRİZDEN ÇIKIŞ FORMULÜ
»  AYDIN DOĞAN VE EKİBİNİN GENELKURMAY ÇIKARTMASI
»  "HEDEF, AB ÜYELİĞİMİZİ ENGELLEMEK"
»  ŞİMDİ DE ELEKTRİK ÇOK KÖTÜ ÇAPRACAK
»  "O EN RAHAT HÜKÜMLÜ"
»  BAŞBAKAN'DAN 'POMPALI' CEVABI
»  KİM BU GENÇ MİT'ÇİLER AÇIKLA !
»  "TÜRKİYE'NİN EN RAHAT HÜKÜMLÜSÜ TERÖRİSTBAŞI"
»  İSTANBUL'A DENİZALTI METROSU YAPILACAK
»  BAKAN ÇUBUKÇU: "DÜŞES'E DAVA AÇACAĞIZ"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.