Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,2608
EURO
43,9946
IMKB
9.354,000
ALTIN
4.264,390
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BEŞİKTAŞLILARA KÖTÜ HABER!
BEŞİKTAŞLILARA KÖTÜ HABER!
 
Sıkıntılı bir dönemden geçen Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Mali sıkıntı içinde olan ve yeni gelecek yönetimle birlikte düzlüğe çıkmak isteyen Siyah-Beyazlılar'da takımın en önemli oyuncusu olan Manuel Fernandes'in 17 milyon Euro yani tam 40 milyon TL'ye İngiliz Premier Lig takımı Tottenham'a satıldığı ileri sürüldü.
 
18.3.2012 - 13:49

ADA DA TOP KOŞTURACAK

Başkan Yıldırım Demirören'in istifa etmeden önce sürekli gittiği İspanya'da menajer Jorge Mendes'e tam yetki verdiği ve Mendes'in de İngiliz kulübü ile yaptığı görüşmelerde 17 milyon Euro'ya ön protokol yaptığı belirtildi. Büyük bir aksilik çıkmazsa Fernandes'in gelecek yıl Ada'da top koşturacağı ifade edildi.

PORTEKİZLİLER SATILACAK

Sezon başında 2 milyon Euro'ya Valencia'dan transfer edilen Fernandes'in 17 milyon Euro gibi bir rakama satılması ve 15 milyon Euro kar edilmesi 'müthiş ticaret' olarak yorumlandı. Bu arada Fernandes'in ardından sırasıyla Almeida, Quaresma ve Simao'yu da elden çıkarmayı planlayan Siyah-Beyazlılar'ın hedefi bu transferlerden yüksek bir gelir elde edilmesi yönünde.

Başkan olmasına kesin gözüyle bakılan Fikret Orman da mali kongrede yaptığı konuşmada küçülmenin şart olduğunu söylemişti. Beşiktaş'ın yeni transfer politikasının da Portekizliler'i göndererek yerlerine Almanya'dan gurbetçi gençler ve ünlü olmayan oyuncular getirmek olduğu kaydedildi.

Habertürk



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


SURİYE'NİN KADER ZİRVESİ İSTANBUL'DA

TUNCAY ŞANLI GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

SOSYAL MEDYA'DA DERBİ GEYİKLERİ!
»  FENER'İN KADIKÖY YENİLMEZLİĞİ SÜRÜYOR
»  FLORYA'DA BERABERLİK COŞKUSU!
»  SÜPER LİG'DE 31. HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ
»  ALEKS: RAKİBİMİN YERİNDE OLMAK İSTERDİM
»  FATİH TERİM VE HAŞAN ŞAŞ DERBİ GAZİSİ!
»  KOCAMAN: KENDİ GÖBEĞİMİZİ KESECEĞİZ
»  G.SARAY, PLAY OFF'A LİDER BAŞLAYACAK
»  NEFES KESEN DERBİDE KAZANAN OLMADI 2-2
»  GENÇ FUTBOLCUNUN KALBİ MAÇTA DURDU
»  ÇANLAR ANTALYASPOR İÇİN ÇALIYOR!
»  SİVASSPOR GALİBİYETİ UNUTTU, 1-1
»  TFF'DEN ŞİKE AÇIKLAMASI
»  İNÖNÜ'DE TRAJİKOMİK OLAY!
»  ŞİKE'YE KÜME DÜŞME CEZASI SİLİNDİ!
»  BURAK YILMAZ'DA REKOR STRESİ!
»  'TEMBEL KALECİ CENK'
»  BURAK YILMAZ YİNE KAÇIRDI
»  DERBİ BİLETİ İÇİN BİRBİRLERİNİ EZDİLER!
»  YALÇIN KARADENİZ ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ
»  CARVALHAL, QUAREZMA'YI AFFETTİ!
»  ŞAMPİYONLAR LİGİNDE KİM,KİMİNLE EŞLEŞTİ?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.