Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BOŞANMAK İÇİN KARIM DİYE SEVGİLİSİNİ MAHKEMEYE GETİRDİ
BOŞANMAK İÇİN KARIM DİYE SEVGİLİSİNİ MAHKEMEYE GETİRDİ
 
Bursa'da kendisinden ayrılmak istemeyen karısının kimliğine sevgilisinin fotoğrafını yapıştırarak boşanmak isteyen kocanın planı mahkemede bozuldu.
 
7.2.2008 - 04:07
 Boşanma davasında, kadının avukatının davaya müdahil olarak katılma talebi üzerine durumu anlayan mahkeme, karar için çağırdığı koca ile sevgilisini tutuklattı.
Edinilen bilgiye göre, sevgilisiyle evlenebilmek için 2 yıllık hayat arkadaşı Şaziye K.'dan boşanmak isteyen 28 yaşındaki Ahmet K., eşinin buna karşı çıkması üzerine ilginç bir plan gerçekleştirdi. Karısının kimliği üzerine sevgilisinin fotoğrafını yapıştırıp 1. Aile Mahkemesi'ne müracaat eden Ahmet K., eşiyle anlaşmalı olarak boşanmak isteğini ifade etti. 15 gün önceki duruşmada, mahkeme çiftin boşanmasına karar verdi.
İki sevgilinin boşanma kararının ardından ardından mutlu bir yuva hayali, 9 gün sonra Şaziye K.'nın avukatı Göksel Demiröz'ün, mahkemeye müracaat ederek dosyaya katılmak istemesi üzerine suya düştü. Çılgın planı anlayan mahkeme, sevgililerin tutuklanması için Cumhuriyet Savcılığı'na yazı gönderdi.
Kararı almak için mahkemeye gelen eden Ahmet K.'ya "Eşinizle birlikte gelin" uyarısında bulunan mahkeme görevlileri ertesi gün birlikte gelen sevgilileri, "Resmî evrakta sahtecilik ve mahkemeyi yanıltmak" suçlarından cezaevine gönderdi.
Avukatın katılma dilekçesi 6 gün daha gecikse boşanma kararı kesinleşecek, Şaziye K. ve Ahmet K. çifti de resmi olarak boşanmış olacaklardı.

- KOCASI, SEVGİLİSİYLE SAHTE KİMLİKTEN TUTUKLANAN KADIN ŞOK OLDU
Bursa'da, eşi yerine sevgilisini mahkemeye getirip kendisinden boşanmak isteyen reklamcı Ahmet K.'nın eşi Şaziye K., olayı öğrenince büyük şok yaşadı. Eşinin böyle bir şey yapacağına inanamadığını söyleyen 27 yaşındaki Şaziye K., "Ben boşanacaktım. Sadece evlenirken adıma çektiği kredileri ödemesini istedim. Yaşadığım olaylardan dolayı intiharı düşündüm ama beceremedim" dedi.
Bursa 1. Aile Mahkemesi'nde kendisinden boşanabilmek için kimliğinin üzerine sevgilisinin fotoğrafını yapıştırarak adli makamları yanılttığı iddiasıyla kocasının tutuklandığını öğrenen Şaziye K.'nın hayatının ardından dram çıktı. İhlas Haber Ajansı'na konuşan Şaziye K., sıkıntılara rağmen eşiyle evliliğini bir süre devam ettirdiğini söyleyerek, "Boşanmak için avukatım Göksel Demiröz'e vekalet verdim. O da mahkemeye gidince bizim boşandığımızı söylemişler. Hakim, vekaletteki fotoğrafımla mahkeme
dosyasındaki kimlik fotoğrafımın farklı olduğunu anlayınca kocam ve sevgilisini tutuklamış. Hiç üzülmedim. Hep beni aşağılayıp, (Sen gününü göreceksin) diyerek tehdit ediyordu. Ben her şeyi Allah'a havale ettim. Yüce adalet yerini buldu. 6 gün daha geç kalsaydık, resmi olarak boşanmış olacaktık" diye konuştu.
Liseden beri birbirlerini sevdiklerini söyleyen Şaziye K., "Demek ki onu yıllardır tanıyamamışım. Ailesine çok düşkündü. Ben de buna aldandım. Birbirimizi çok sevdik. Onunla evlenmek için ailemi karşıma aldım. Alkol alıp kahveye gitmesine çok kızıyordum. Son zamanlarda sırf ondan boşanmam için alkol alıp eve geliyor, beni dövüp hakaretler ediyordu. Boşanmayı ben ondan daha çok istiyordum. Ama kimsem yok. Tek başınayım, ne nafaka ne de tazminat talebim oldu. Sadece evlenirken benim adıma aldığı kredileri
ödemesini istedim. Ama boşanabilmek için o böyle bir yola başvurmuş. Herkesten beklerdim de ondan bunu beklemezdim" dedi.
Kocasının sevgilisiyle birlikte çekilmiş fotoğrafını bulduğunu kaydeden Şaziye K., sözlerine şöyle devam etti:
"'Fotoğraftaki kim?' diye sorduğumda, 'yeni sevgilim' diye cevap verdi. Tartışmaya başladık. Sonra bana 'Sen benim ilk aşkımsın nasıl böyle bir şeye inanırsın?' diyerek beni teselli etti. Onu afettim. Hiç şüphelenmemiştim. Çünkü birbirimizi çok severek evlenmiştik. Bana boşanmam için tehdit ve hakaret dolu mesajlar attı. Hepsini savcılığa ileterek, cezalandırılması için müracaatta bulundum. Parmağımdaki alyansı, elimdeki cep telefonunu bile aldı. Borçlarını ödediğim evde o sevgilisiyle oturdu. İntihar
etmeyi bile düşündüm. Dul kalmak kadın için çok kötü bir şey. Tüm kapılar yüzüme kapandı" şeklinde konuştu.
Bir fabrikada yönetici asistanı olarak çalışan Şaziye K., bundan sonra cezaevindeki eşiyle kesinlikle görüşmeyeceğini ifade ederek, "Sadece benim adıma aldığı krediyi ödemesini istiyorum. Nafaka ve tazminat istemeden hemen boşanabilirim" dedi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İSTANBUL'DA KESİK KADIN BAŞI DEHŞETİ

BU DA NÖBETÇİ ESRARCI

MAAŞINA HACİZ GELEN EMEKLİ İNTİHAR ETTİ
»  POLİSTEN ŞİKAYETÇİ OLUNABİLECEK
»  ERGENEKON, ÖĞRENCİLERE SIÇRADI
»  KATALOĞDAN İTHAL KADIN SİPARİŞİ SERVİSİ
»  ÇOCUKLARA MUZ DAĞITAN EMNİYET AMİRİ KONUŞTU
»  BARMEN, PORTAKAL SUYU DİYE ASİT VERDİ
»  NİL DEMİRKAZIK, DELİ ÇIKTI
»  10 YIL ÖNCE MİLLETİ TİTEN TİTANCILAR SERBEST
»  TELEKOM GÖREVLİLERİNE REKOR CEZA İSTEMİ
»  ALATTİN ÇAKICI HASTANEYE KALDIRILDI
»  KAR TEMİZLERKEN ÜÇ KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ
»  İNTERNET'TE KADIN AVI
»  NERONLAR EDİRNE'DE ÜÇ ARAÇ YAKTI
»  YASAK AŞK'A ÇİFTE İNFAZ
»  HUZUREVİ'NDE İNTİHAR
»  SOĞUK VURGUNUNDAN 150 MİLYON YTL KAZANDILAR
»  KADININ KOCASINA "LAN SİBOP" DEMESİ YASAK
»  BİNGÖL'DE TESLİM OLMAYAN PKK'LILAR ÇEMBERE ALINDI
»  İZMİR'DE PATLAMA
»  JANDARMA KARMASKELİ SOYGUNCULARI ŞIP DİYE YAKALADI
»  300 KİŞİYLE YATAN KADIN'NA TANIK BEYAZ HOCA
»  KONYA'DA AHTAPOT OPERASYONU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.